Dobrodošel gost ( Prijava | Registriraj )
![]() ![]() |
| polde |
17 Feb 2012, 12:48
Objavljeno
|
|
No-Vinko ![]() Skupina: Člani Objav: 44 Pridružen: 29. 10. 2009 Uporabnik št.: 5,559 Model avtomobila: m6 |
Očitno je nekdo na petrolu v kanglo za vodo dolivat vrgel papirnato brisačo ali nekaj podobnega. To vodo sem nalil v rezervoar za pranje šip. Robec je namlelo in potegnilo skozi pumpo. Nekaj časa je skozi šobe na sprednje šipe letela bela svinjarija, zdaj se je to ustavilo vendar šobe vode ne špricajo več tako kot bi morale ampak vsaka malo po svoje. Skoraj tako kot če greš s trdim scat.
Ali kdo ve, kako zakomplicirano je te šobe odmontirat in sčistit ali pa jih morda kar zamenjat in koliko bi le te stale? |
| jures |
17 Feb 2012, 12:54
Objavljeno
|
|
Insane Ricer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Člani Objav: 15,856 Pridružen: 29. 8. 2008 Uporabnik št.: 2,637 |
Očitno je nekdo na petrolu v kanglo za vodo dolivat vrgel papirnato brisačo ali nekaj podobnega. To vodo sem nalil v rezervoar za pranje šip. Robec je namlelo in potegnilo skozi pumpo. Nekaj časa je skozi šobe na sprednje šipe letela bela svinjarija, zdaj se je to ustavilo vendar šobe vode ne špricajo več tako kot bi morale ampak vsaka malo po svoje. Skoraj tako kot če greš s trdim scat. Ali kdo ve, kako zakomplicirano je te šobe odmontirat in sčistit ali pa jih morda kar zamenjat in koliko bi le te stale? odmontirat jih je enostavno cevko dol pod pokrovom in gre ven na zatič način, to je to. Pa si prepričan da je to to, ker če si navadno vodo iz tam nalival ti je lahko zmrznila, oziroma zapacka se lahko že na izhodu posode - kako dela zadaj? |
| polde |
17 Feb 2012, 14:05
Objavljeno
|
|
No-Vinko ![]() Skupina: Člani Objav: 44 Pridružen: 29. 10. 2009 Uporabnik št.: 5,559 Model avtomobila: m6 |
odmontirat jih je enostavno cevko dol pod pokrovom in gre ven na zatič način, to je to. Pa si prepričan da je to to, ker če si navadno vodo iz tam nalival ti je lahko zmrznila, oziroma zapacka se lahko že na izhodu posode - kako dela zadaj? Jures, Tnx za info! To se mi je zgodilo že poleti. Ziher je bil nek papir, ker so bili svaljki po šipi in strehi vedno, ko sem pral šipe. Zdaj preprosto šprica postrani, kot bi še nekaj ostalo v šobah. |
| Grega_ |
17 Feb 2012, 14:13
Objavljeno
|
|
TZZ - Tako Zvani Zajebani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Člani Objav: 5,221 Pridružen: 13. 6. 2005 Uporabnik št.: 288 Model avtomobila: Mazda 3 GTA |
Za v naprej pa toči vodo na Petrolu iz cevi za vodo...jo imaš poleg tiste kjer si napumpaš gume (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...no lahko pa da je kje izjema in nimajo tega, ter so samo kante.
|
| mokster |
21 Feb 2012, 23:46
Objavljeno
|
|
Ricer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Člani Objav: 777 Pridružen: 15. 7. 2010 Uporabnik št.: 6,026 Model avtomobila: Mazda6 2,3 |
Za v naprej pa toči vodo na Petrolu iz cevi za vodo...jo imaš poleg tiste kjer si napumpaš gume (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...no lahko pa da je kje izjema in nimajo tega, ter so samo kante. Pozimi to odmontirajo veš, ker pri minus se neka čuda z vodo dogajajo, pol zna pa kr kaj počt... |
| Grega_ |
22 Feb 2012, 07:55
Objavljeno
|
|
TZZ - Tako Zvani Zajebani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Člani Objav: 5,221 Pridružen: 13. 6. 2005 Uporabnik št.: 288 Model avtomobila: Mazda 3 GTA |
Napisal je da se mu je to zgodilo že poleti....zato sem pisal naj iz tiste cevi vodo naliva, tudi kanglic ni sedaj na Petrolu za šipe čistit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
| polde |
22 Feb 2012, 14:17
Objavljeno
|
|
Zdaj vodo nalivam doma v garaži iz preverjenega vira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Napisal je da se mu je to zgodilo že poleti....zato sem pisal naj iz tiste cevi vodo naliva, tudi kanglic ni sedaj na Petrolu za šipe čistit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
| mokster |
22 Feb 2012, 22:31
Objavljeno
|
|
Ricer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Člani Objav: 777 Pridružen: 15. 7. 2010 Uporabnik št.: 6,026 Model avtomobila: Mazda6 2,3 |
OMV ma pa kante not pripravljene za akcijo
|
| polde |
27 Feb 2012, 13:11
Objavljeno
|
|
|
| Activa |
27 Feb 2012, 19:07
Objavljeno
|
|
Trotlfahrer ![]() ![]() ![]() Skupina: Člani Objav: 143 Pridružen: 19. 7. 2008 Uporabnik št.: 2,256 Model avtomobila: Mazda 3 Active |
Mene so lani na Petrolu prepričali, da je tekočina za čiščenje stekel z vonjem pomaranče zelo popularna zadeva. (IMG:style_emoticons/default/glare.gif)
Skoraj me je kap, ko sem videl ostanke pomaranče (draže) v njej. Najbolj hudo je bilo to, da sem pol litra že nalil v posodo za čiščenje stekel. Sledilo je večkratno izpiranje posode, ampak eno šobo mi je pa vseeno zabilo. Na srečo mi je uspelo šobo spihati s kompresorjem. (IMG:style_emoticons/default/happy0158.gif) Če bi vedel, da so notri koščki pomaranče, bi lahko doma naredil lakšem pomarančni Juice - bi bil bolj čist pa še ceneje bi bil. (IMG:style_emoticons/default/devil.gif) |
![]() ![]() |
| Lo-Fi verzija | Ura je: 20 June 2013 @ 03:31 |