Ojla, spet jaz z novim vprašanjem.
Na svoji mx-3 sem opazla mehurčke in rjo na blatniku in na levem pragu. Je še malo a me moti. Pa zadnji odbijač bi dala štrihat. Šla sem k enmu avtoličarju na štajerskem, ki mi je že Suzukija super zrihtu.
Reku mi je, da bi me brušenje in štrihanje teh delov prišlo od 20.000 do 25.000 jurjev.
A je to kul?
V glavnem, opažam stvari na Mazdi, ki mi niso glih všeč in jih prej žal nisem opazla. Mal sem zjeban avto kupla. Sam ko je pa tok prekleto lep avto to, da odtehta za vse. Sej bom kej kmal dala slikce gor.
hvala,
cao
Meni se ne zdi dosti!!!
Grega_
20 Jul 2005, 17:49
Men se tud to zdi zellooo pocen. Men ej prejšnja lastnica povedala da mi zrihta kleparja za zrihtat oba zadnja blatnika (rja) + popraviti prvi blatnik (je vdrt vendar barva cela) + popraviti vdrtino na začetku boka avtomobila + nadomestni avto za 60.000 SIT

..sam je to mal too much kolkr se mi zdi, morm še kolega k je klepar to vprašat. Samo nisem zihr, mogoče je misnla da bi pleh na vakum vn potegnu kar je pa seveda dražje in da zato tolk pride.
če ti bo naredil lepo, cenejšega sploh ne išči.to je kul cena, super cul.drugače je meter štrihanja po normativih z davkom 38.000,00 sit.te manjše stvari je pa sranje delat, ker je ful priprave.
ali086
21 May 2007, 08:40
To je pocen.Kje pa je ta majster.
Aja a pozna gdo kakega majstra v okolici cela,ko sm meu zadne cajte probleme z parkingom-za vlko noc mi sosed rukne spredni blatnik,par dni pozneje pa se ena budala pred golovcem zadni levi konc.Vsa sreca za zavarovalnice, ki mi zej morjo izplacat,tk da ne bom rabo iz svojga zepa devat.