Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Popravilo blatnikov
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Grega_
Zanima me, verjetno je to že kdo dal popravljat, kolk so vam kej kleparji + ličar računali za popravilo zadnjih blatnikov? Pri meni zna bit ličar drag ker barva je kr neki, neki temno modra mal temno zelenkast pa še metalna...v glavnem ne vem kere barve je avto, odvisno kako svetlova pade na pleh.
David
Cau jest sem dal pri prejšnjem avtu zadnje blatnike popravit in sem plačal 17k z barvanjem vred....

Popravli so pa tako da so "zašvasali" pol novega blatnika gor in pol prebarvali......
Grega_
hmm...to pa ni tolk drago ne. tongue.gif
David
Ne pa sej ne pride tolko....računaj tam okoli 20k....več ne.....
KAALman
zamenjava robov blatnikov ponavadi stane od 15-20 jurjev, seveda je odvisno od kleparja in ličarja, vendar dosti več ne bi smelo biti.
Grega_
no super...tolk da vem, če bo hotu ta klepar kej več da grem drugam. Če bo tkole bom pa potreboval enga dobre v LJ oz. bližnji okolici smile.gif smile.gif
apcih
in kaj je sploh s tvojimi blatniki, na slikah je čist OK vidt?

Drgač se ti pa splača dat kakšnega jurja več za popravil in pol maš tud bolš narejen, no zdej je odvisn kok dobr hočeš met.
Grega_
Na slikah se skoraj nič ne vidi, ker je avto temen, barvaje na enem blatniku že malo napihnjena, malo jo je že stran padlo, s spodnje strani blatniki tudi že rjavijo, vendar ni ne vem kakšne krize, moram pa popraviti pred zimo, ker nočem da mi prerjavi. Sej bom tko gledal da več kot 30k ne dam.
ReDevil
Je pa tle tut pravilo: mal dnarja, še manj muzke!

Tko da se ti splača par Prešernov več dat pa da je res orng narjen a ne?

Se mi zdijo pa ful ugodne variante za cca. 15-20 Francetov, pa bo pol avto spet tak kot se spodobi!

yahoo.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.