Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Pomoč pri nakupu nove licence za nadgradnjo foruma
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Bosti
Kot sem omenil že v temi o Mazda klubu, razmišljam o nadgradnji foruma na zadnjo različico, to je 2.1. Omenjena licenca, ki omogoča stalne nadgradnje foruma na nove verzije, stane 185 $ (37.000 SIT) - Invision Power Board.

Sam trenutno krijem stroške gostovanja na spletnem strežniku in registracijo domene, nekaj pa bi prispeval tudi k nakupu nove licence za forum.

Donirati je mogoče na naslednji račun:

CODE
Zbiranje donacij je zaključeno!

Vse, ki boste nakazali kakršenkoli znesek, prosim, da se mi javijo na PM in vas bom objavil na listi donatorjev.

Vsem donatorjem lahko obljubim nekaj ugodnosti, ki bodo sledile po nadgradnji foruma in sicer dodaten prostor v galeriji slik ter email naslov na domeni mazda-si.net, s časom pa se bo našlo še kaj.

Vsem se že vnaprej zahvaljujem za pomoč in vam obljubljam, da se bom maksimalno potrudil, da bo forum še boljši in lepši kot je sedaj.

Boštjan
Bosti
Lista donatorjev:

CODE
vuk            2.000 SIT
Mazda323       2.000 SIT
David          2.000 SIT
apcih          2.000 SIT
pokycar        2.000 SIT
sammy          2.000 SIT
LabiGT         2.000 SIT
Kaalman        5.000 SIT
Mazda-mx3      5.000 SIT
BrainLess      2.000 SIT
Boss           5.000 SIT
wildcat        5.000 SIT
Grega_         2.000 SIT
mazda323f      2.000 SIT

Skupaj trenutno: 40.000 SIT

Vsem donatorjem se najlepše zahvaljujem!
ReDevil
Še najboljš da ti dam svoj prispevek 2 Prešerna kar v živo, ko se vidimo, da ne bo kdo mislu da sem taprav gorenc! smile.gif)
poky
Uuuu madonca Kaalman,si se pa izprso!!! happy0064.gif
Bosti
Jup, vsa cast Kaalmanu, pa tudi ostalim. Vsak prispevek nekaj pomeni. love0030.gif happy0158.gif
mazda-mx3
pridni fantje kar tako naprej wink.gif

saj se gre za dober vzrok biggrin.gif
Bosti
Lista donatorjev je ponovno ažurirana. Carji ste! love0030.gif
KAALman
QUOTE (Bosti @ Sep 30 2005, 17:27)
Lista donatorjev je ponovno ažurirana. Carji ste!  love0030.gif

ti smile.gif povej ko ti bo dovolj wink.gif

da nauš preveč zbrou, bomo mogli pol piknik met party0016.gif party0012.gif party0024.gif happy0005.gif

p/s: ne tega sporočila preveč resno vzet love0072.gif
Bosti
Neverjetno, v pičlih 2 dneh smo zbrali 35.000 SIT, kar je dovolj za nakup nove licence. Zbiranje donacij sem zaključil, ker manjka le še malo manj kot 3.000 SIT, ki jih bom dodal sam.

Zelo lepo ste me presenetili, saj nisem pričakoval take podpore in sem se očitno zelo motil. Hvala! love0072.gif

Nova licenca bo kupljena v začetku naslednjega tedna in če bo vse posreči bo danes teden forum že tekel na novi verziji, potem pa bodo sledile še manjše grafične predelave, da bo tudi vizualno lepši. wink.gif
KAALman
naš forum si zasluži, da je vsaj tako kvaliteten, kot vozila proizvajalca MAZDA ! smile.gif

če pa rabš še kako moralno podporo pa samo povej smile.gif

user posted image
wiperboy
alo tudi jaz bi nekaj prispeval samo povejte kako
wiperboy
mogoče popust pri nakupu akumulatorjev???? z0tdntknw.gif tongue.gif wink.gif
Bosti
wiperboy, tudi se da zmenit. smile.gif
wiperboy
ni blema samo ne vsi na enkrat prosim...da nebom zgledal kot preprodajalec laugh.gif
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.