Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda - PROMO - gradivo!
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
eye
to je še slabš k messenger happy0195.gif happy0195.gif
KAALman
resnično, vrh glave imam vašega kreganja... načelo "live and let live" vam kaj pomeni ?

ali morate res vsako temo zasmetiti s tem, kdo je dober za koga, pa kdo za koga ni dober, pa kdo gre komu na živce, pa kdo se s kom ali s čim pred kom postavlja... ?

halo, a se boste enkrat sprijaznili s tem, da nas je veliko uporabnikov, in vsak vsakemu pač ne ustreza po osebnostnem profilu...

ravno v tem je čar človeške rase...

če ma kdo forum namesto messengerja, naj ga pač ma, forum je free zaenkrat...

če se nekateri raje slišimo po telefonu, kot bezljamo kamorkoli na kakšna srečanja (ker nam tega čas pač ne omogoča vedno), ne vidim v tem tudi nič napačnega...

resnično fajn bi blo, če se navadite enkrat držati NASLOVA TEME v katero pišete...

eye
*KAALman* zelo lepo napisano! sam še vedno ne morm it mim tega da določene stvari pa res ne pašejo na forum no ...
KAALman
(J-Luv @ 9 Dec 2006, 12:52) *

*KAALman* zelo lepo napisano! sam še vedno ne morm it mim tega da določene stvari pa res ne pašejo na forum no ...

yp... vem...
ReDevil
U resnic me je zanimal, kako je kej stanje glede letakov, če se jih kaj deli in nasploh (dobronamerne) promocije foruma (kot je - kakor dojemam tut naslov teme)! mad.gif
Boss
(ReDevil @ 11 Dec 2006, 07:59) *

U resnic me je zanimal, kako je kej stanje glede letakov, če se jih kaj deli in nasploh (dobronamerne) promocije foruma (kot je - kakor dojemam tut naslov teme)! mad.gif

Take it easy pa ne se sekirat, ker nima smisla, da se na vsako provokacijo pokonci skače - saj se bodo naveličali provociranja, še posebej če se bo take poste ignoriralo brez odgovorov. V kolikor pa bo pa vsak ta drug čutil prizadetega in bo pisal odgovore bomo pa spet imeli flamewar, tako da please vzdržte se odgovorov na očitne provokacije.

Tisti, ki pa uživate v takih neslanih zbadanjih, sa pa malo zamislite in se vprašite a je to res pravi način, da se spremeni nivo foruma? Po moje da ne, sploh pa ne na tak način kot ga nekateri uprizarjate.

Sorry, mi je prav žal, da moram o tem pisati in če se kdo ob tem čuti užaljenega si je čisto sam kriv, ker tale post je mišljen dobronamerno. sad.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.