Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda - PROMO - gradivo!
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
ReDevil
Vsak izmed nas kdaj na cesti ali parkirano vidi kakšno mazdo, še posebej če je mal zrihtana oz. da se je nekdo nekaj trudil glede izgleda, pa ful razmišljam, kaj naj naredim, da bi se tut drugi, ki niso na forumu lahko udeležili ko bomo meli kakšno srečanje?!

No in v ta namen bi blo dobro če bi imel kakšne letake al pa kej tacga, sicer nažalost glede na to da nimamo svojga kluba nam je edino druženje tale forum zaenkrat!

P.S. Ko sem včasih razmišljal kaj naj naredim glede tega da bi pač tisto že prej omenjeno mazdo še enkrat videl, sem ugotovil da če mu brisalec odlomim in za ta drugega zataknem svojo telefonsko, pol to ne bo glih najboljša promocija najbrž, a ne?

Bo treba kakšen boljši pristop! smile.gif)))
uklopko
Ja ideja z letaki je supr, sj se tud večinoma drugih ferm, trgovin,....... promovira z letaki in nabera nove žrtve!!!! wink.gif wink.gif

Reklama z letaki ni slaba!!

LP.
uroš
ReDevil
smile.gif)) Klopčič ti si pravi, take rabmi, reaktivnost na višku in dovzeten za nove ideje! Bomo mogl kmav tut u živo eno rečt?!

Mogoče so še kakšne boljše variante za promocijo, sam se trenutno nč pametnega ne spomnem! smile.gif
vuk
Že mamo letake in jih tudi pridno zatikamo za brisalce parkiranih Mazdic. Malo preglejta stare teme in bosta našla.
Aja sponzor tiskanja je bil AS Velenje...dobili pa smo jih na srečanju v Slovenj Gradcu,ko je bil drag race.
Še kaj si se spomnil???
@Priam - če rabiš kaj letakov ti jih pošljem po pošti,ali pa se pripelji preko Trojan.
wildcat
Letaki so še na voljo, tako da če kdo želi naj pove želeno število in naslov wink.gif

Ampak ne pretiravajte z naročilom, raje vam jih večkrat neki pošljem ko jih porabite, kot da se s časom zlomijo ali zgubijo!

Pozdravček!
ToniX
zgledajo pa takole wink.gif :

user posted image
ReDevil
TNX za informacije, no mogoče bi jih blo fajn imet za začetek enih 10 komadov!

poky
Lepi letaki,samo še nisn nikol kerega vido v MB!!! whatever.gif
vuk
@pokycar - Jah se že ne potepaš dovolj po Europarku al pa Mečkatorju... wink.gif Če želiš jih lahko kakšnih 50 dobiš od mene...jih mam namreč vedno v avtu.
lp vuk
poky
Ja lahko se kdaj zmenima v Europarku al pa kje drugje,vseeno,samo da bom lahko pomagal propagirat tale forum,he he!! happy0158.gif

P.S.samo res se še nikol nisn zavzel,da bi na keri Mazdi to vido gor... z0tdntknw.gif
ReDevil
HEHE ko dobim letake se bo tale naša družinica začela širit hitreje kokr Kitajčki! smile.gif
uklopko
Priam

js ti bom pa pomagu ne kitajce ampak japonce iskat po LJ kotlin in okolici happy0158.gif happy0158.gif

sam dob letake pa jih neki pol men posreduješ.

Letaki so pa ful lepi!!!!! happy0158.gif

LP
uroš
ReDevil
Bodo zdej letaki pri meni enkat v petek, so že na poti iz fabrke v Hirošimi! smile.gif
Mazda323
Jaz sem tudi te letaki, bilo jih je okoli 50 enkrat poleti raztalo po centru mesta... In mislim da ni bilo nekakšnega odziva ali..?? Je kakšen nov uporabnik tukaj ko je zvedel za forum preko letakov?

Jao kriza drugič malo uporabite iskanje novopečeni uporabniki ne pa da imamo za nekatera vprašanja in predloge odprte npr. 3 enake teme...... wacko.gif
vuk
QUOTE (Priam @ Oct 4 2005, 19:28)
HEHE ko dobim letake se bo tale naša družinica začela širit hitreje kokr Kitajčki! smile.gif

user posted image
Mazda323
HEHE ko dobim letake se bo tale naša družinica začela širit hitreje kokr Kitajčki!
QUOTE (vuk @ Oct 4 2005, 20:29)
user posted image

happy0195.gif sign0066.gif wallbash.gif

Jaz bom crkno od smeha devil.gif
wiperboy
alo pokycar midva sma z maribora daj me pokliči telefonsko dobiš po e-pošti
ReDevil
No zdej je kar je, ves hec pa je bil v tem, da imam vsak dan avto parkiran v bližini vsaj 3 drugih mazd in sem jim hotel pač naš forum promovirat in to upam da se bo tut kmalu zgodilo, pa če mi dajo kajlo naj jo kar smile.gif

Bosti
Meni je ideja cisto vsec, tako da go for it. Guerrilla marketing je zakon. biggrin.gif
fredo
QUOTE(ToniX @ 4 Oct 2005, 18:48) *

zgledajo pa takole wink.gif :

IPB Image

Letak je dober, sam spodnji napis PRIDRUŽITE SE NAM!
happy0195.gif
Te besede uporablja slovenska vojska.
happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif
Boss
Kaj se smeješ, a ne veš, da je ta forum tud rekrutni center za vojsko?

poglej kaj so iz mene naredil, pa samo pokukat sem prišel na tale forum

huh.gif

ReDevil
Če je namesto tanka za službeno vozilo MAZDA, pol je to vsaj vojska s stilom, ki se ji splača pridružit! wink.gif))
Marko_mx-3
No Priam če boš imel kaj odveč letakov se priporočam za kakšne 20 kom.
David
Luka jest jih mam še....Contact me on PM...pa se dobimo na obali nekje...smile.gif

LP david
ReDevil
Ja Marko, jutri jih najbrž dobim (po pošti od Wildcat), pa si jih bova razdelila na pol! Al 60:40, ne 70:30 smile.gif)))

Symon
QUOTE(David @ 6 Oct 2005, 12:03) *

Luka jest jih mam še....Contact me on PM...pa se dobimo na obali nekje...smile.gif
LP david

Me too, me too!! 70:30:10 (matematika 5+)
Okej ene 15 bi jih še jaz prosil za vsak slučaj. Pa mi jih boš dal v nedeljo. party0012.gif party0036.gif
ReDevil
Me prov zanima, če bo jutr poštar prišel s kamionom namest s prdulo (APN 6), ker mora zadostit povpraševanju! .)
Marko_mx-3
Si bomo v Nedeljo razdelil
ReDevil
Ja Vajldket mi je poslala ker nekaj te robe, pol pa bomo v nedeljo razdelil, kako že: men vse, ostalim nula al obratno blink.gif

NO za vse bo dost, otroc ne se tepst za igrače! party0024.gif
ReDevil
NO nekateri že pridno delimo letake, tko da jih Vajldket ni zastonj pošiljala!!!

Dons sem zataknil zadevo na eno (spet zeleno) 323 f BA gen. nekje z Bleda al okolce, pa feltne so ble gor, pa očitno ful muzke, zdej če ma fant tut računalnik, se znamo celo kdaj srečat v živo al vsaj na forumu! smile.gif)

Gremo naši - Mazdaši!!!
ReDevil
A kej delimo letake - mazda mafia?

Jz sm kar aktiven, čeprov ne dam pa jih glih vsaki stari mamci na mazdo! happy0064.gif
Symon
Jaz in Mare sva enga rekrutirala! 1:0 za naju! happy0064.gif
uklopko
2 nova!!!!!!

ReDevil
Klopčič ti si glavni, vedu sm da je v tem ogromen potencial! happy0158.gif

Zdej en dan bi loh spet kako v živo rekla, če maš cajt?! party0027.gif
uklopko
stari ni blema sam tel.u roke in že sva zmenena!
Lahk pa se se zberemo u žabarski kotlini (LJ)tist k je bliz LJ doma

Ka pravš? biggrin.gif biggrin.gif

LP
ReDevil
Obvezno jaja, pa sej itak tle bivamo v bližini lublanske mlake oz. barja! happy0158.gif
uklopko
pol pa akcija!!! happy0158.gif
apcih
Sej dele bo kmal spet prva nedelja
Symon
happy0158.gif
Saj bo...
ReDevil
NO pa mora se nas kej več zbrat kokr prejšnjič, počasi se žabo kolje smile.gif)))
ReDevil
Zdej sva z Maretom dobila od Vajldket novo pošiljko letakov, tko da če nama bo kdo pomagal rekrutirat voznike mazd, mu damo par letakov in v akcijo! party0024.gif
apcih
jst bi tud mel
ReDevil
Bo tut teb Božiček prnesu mal tega gradiva! tongue.gif Upam da tut še kej druzga, sicer! biggrin.gif

Aja drgač pa mam že tut svoje vohune v drugih avt. znamkah, ki mi delijo letake za mazda forum! love0076.gif
Symon
QUOTE(Priam @ 18 Dec 2005, 11:40) *

Aja drgač pa mam že tut svoje vohune v drugih avt. znamkah, ki mi delijo letake za mazda forum! love0076.gif

Naj ugibam: RedWind? party0012.gif Glej, da mu častiš pujačo! party0016.gif
ReDevil
On še ni biv angažiran, ampak se mi zdi fant dost dovzeten, tko da bo v kratkem rekrutiran happy0158.gif

Trenutno letake deli kolega z Lesc (na gorenskem forum nima glih najbolšga signala:), lastnik Fiat Brave 1.2 16 v! party0024.gif
ReDevil
Morm mal prašat - kako kej letaki al počivajo v miru, al se jih kej deli! happy0158.gif

Men je pa učeri kolegica sodelavka pobrala obesek za kluče mazda (nism jz kriv da ji je bla barva všeč), zdej pa ji bom mogu zgleda še mazda majco šenkat - seveda svetlo modre barve! dry.gif

No upam da nam bo vsaj kej reklame delala v okolici Grosupla! yahoo.gif

Megumi
(ReDevil @ 6 Dec 2006, 17:10) *

Morm mal prašat - kako kej letaki al počivajo v miru, al se jih kej deli! happy0158.gif

Men je pa učeri kolegica sodelavka pobrala obesek za kluče mazda (nism jz kriv da ji je bla barva všeč), zdej pa ji bom mogu zgleda še mazda majco šenkat - seveda svetlo modre barve! dry.gif

No upam da nam bo vsaj kej reklame delala v okolici Grosupla! yahoo.gif

Samo tisti ki bo bral ta forum bo mu dolgčas, saj se ne znate nič pametnega pogovarjat. KJE SO TISTI PRAVII MAZDAŠI, KI VEJO KAJ POMENI VOZITI MAZDO!!! sad.gif
BOBI
(Megumi @ 8 Dec 2006, 15:55) *

Samo tisti ki bo bral ta forum bo mu dolgčas, saj se ne znate nič pametnega pogovarjat. KJE SO TISTI PRAVII MAZDAŠI, KI VEJO KAJ POMENI VOZITI MAZDO!!! sad.gif

confused0059.gif kaj pa je s tabo narobe,oglasis se po dolgem casu pa ze kritika,mi pa se mamo vedno fajn in mamo srecanja tebe pa ni pa ni z0tdntknw.gif kaj bi pa se mogli menit whatever.gif
Megumi
(BOBI @ 8 Dec 2006, 20:41) *

confused0059.gif kaj pa je s tabo narobe,oglasis se po dolgem casu pa ze kritika,mi pa se mamo vedno fajn in mamo srecanja tebe pa ni pa ni z0tdntknw.gif kaj bi pa se mogli menit whatever.gif

Torej če se ne oglasim, pomeni, da ne vem kaj se dogaja. Glede srečanj: na začetku so še bila srečanja OK, sedaj pa škoda časa, saj se vsi samo mečejo naprej kaj imajo in komaj čakajo, da se bodo lahko pokazali.
Za take debate kot pa so sedaj na foromu - kot da bi bral mesSenger. Pa še čas zapraviš, da dešifriraš nekatere besede. cool.gif
Symon
(Megumi @ 8 Dec 2006, 22:07) *

sedaj pa škoda časa, saj se vsi samo mečejo naprej kaj imajo in komaj čakajo, da se bodo lahko pokazali.

Glede na to, da nas večino v živo ne poznaš se krepko motiš. Večkrat pridi na srečanje pa se prepričaj, potem se pa oglašaj. wink.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.