Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Nova verzija foruma
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
vuk
happy0158.gif & love0030.gif & happy0064.gif bosti & tonix
Boss
Borat :"it is nice, I like..."
din
Odlično, res najlepši forum happy0158.gif

Eh, sem pozabil samo eno malenkost še, če bi lahko nekako naredila nazaj tisti gumbek "označi kot prebrano" ali nekaj podobnega ashamed0001.gif
komar
Tonix - zelo lepoooo - kar tako naprej!!!! happy0158.gif

party0012.gif
Bosti
QUOTE(din @ 16 Oct 2005, 17:09) *

Odlično, res najlepši forum happy0158.gif

Eh, sem pozabil samo eno malenkost še, če bi lahko nekako naredila nazaj tisti gumbek "označi kot prebrano" ali nekaj podobnega ashamed0001.gif

Kje pa je bil ta gumb?

Zdaj imaš na prvi strani foruma proti dnu eno opcijo ... Označi vse teme za prebrane.
Bosti
Za zanimivost ... danes smo postavili rekord v številu trenutnih obiskovalcev foruma in sicer jih je bilo kar 21, kar je 5 več od prejšnjega rekorda. wink.gif Le tako naprej. happy0158.gif
STAJERC
Bravo Bosti happy0064.gif happy0064.gif zdaj je pa res špica

mazda2
sicer ne wem kak ja bil zgrajen star forum ampk ta ta nov mi je ušeč happy0158.gif happy0158.gif
uklopko
pozdrav!

glede dizajna se strinjam z ostalimi!!!!!!
happy0158.gif happy0158.gif happy0158.gif happy0158.gif

vse pohvale!!!
LP
Uroš
pagat
Stajliš, ni kaj! Čestitke happy0158.gif
apcih
Lahko pa uporabš wanklov znak nanga klikneš in se označi kot da je pod tisto temo vse prebrano
din
QUOTE(Bosti @ 16 Oct 2005, 17:21) *

Kje pa je bil ta gumb?

Zdaj imaš na prvi strani foruma proti dnu eno opcijo ... Označi vse teme za prebrane.

Tak zaj je pa popoln happy0158.gif - če me spomin ne vara je bil pri vsakem podforumu zgoraj levo, lahko pa da me skleroza daje huh.gif , ampak kakorkoli zdaj je party0012.gif
ReDevil
Madona, tale forum je pa vsak dan bolj lepejši, včasih že kr mal pogledam, če sem na pravi strani!

Kapo dol!!!
Mazda323
QUOTE(Priam @ 19 Oct 2005, 19:32) *

Madona, tale forum je pa vsak dan bolj lepejši, včasih že kr mal pogledam, če sem na pravi strani!

Kapo dol!!!

Nevem kak je lahko vsak dan bol lepši če pa se še nič ni spremenil od takrat kar so ga posodobili/osvežili na Mazda stil! Nevem kaj ti vidiš??

ReDevil
SE mi zdi da je forum kar mal bolj zaživel odkar ima nove kozmetične dodatke! Zdej je bolj ultra-pichko-hvatan že po izgledu! happy0158.gif
pierce
Se vidi, da sem bil bolj na tanko s časom zadnje mesece in nisem veliko spremljal foruma. Meni je ta nova verzija zelo všeč, vse pohvale.

Glede na to, da je tema, kjer so se zbirale donacije zaklenjena, bi se rad na tem mestu javil odgovornemu, ker bi rad tudi sam simbolično prispeval.
David
Ja tistikrat smo v rekordnih nekaj urah zbrali donacije za posodobitev foruma! Pol se je pa tema zaklenila ker je naš bosti preveč fer in ni hotel več denarja..... happy0158.gif

LP david
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.