Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Garažno delo
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
apcih
Pred dvema dnevoma sem se lotil ene predelave mojega kufra. Imel sm problem, ki je blo, dostkrat premal prostora v njem. Sicer je šla gajba piva vedno notr, samo kaj ko ne vozim vedno samo pivo.

projekt še ni končan in bo počakal do sobote mogoče do petka, ker ne bo časa za nadaljevanje

Tanova kišta je špilala, samo lim še ni bil suh in tudi veliko stvari ni dokončanih.

Manjka en pokrov, uvodnica za kable, cev da lahko zvočnik zadiha, pa tapeciranje, pričvrstitev v kufer, rezanje plastike, narediti nov podn v kufru, pa verjetno sm še kej pozabu,mal si pa na slikah poglejte.

LP APCIH

mazda2
dobr si se spomnu happy0158.gif happy0064.gif party0024.gif love0030.gif
Marko_mx-3
Lepo!

Pa klopčič se tudi zdajle neki špila s kufrom
Symon
Jaz te bom pohvalil, ko bom tole videl v živo oz. ko boš še oblekel. Nič prej. Vem, da si sposoben več od tega. tongue.gif
apcih
evo še sm najdu neki časa in sm se še mal spravu v izdelavo,

sicer mi je nekaj ur uzelo iskanje materiala in sm iskov po trgovinah raznorazne stvari. od bas reflex cevi do uvodnic za kable, piramidasto peno, neonke, pa še neki malenkosti.

Nekaj kosov opreme še čaka da jo zmontiram. ampak prtlažnik bo bol prostoren.

Še neki slikc.
LP

Marko_mx-3
A bo do nedelje končano?
Symon
Ej spet bom sarkastičen, zato tega spodaj ne prebrat biggrin.gif
-----------------------------------------------------------------
Zdaj, ko je vsa lesena in še ni oblečena in je polna enih okroglih lukenj pa izgleda kot ena ptičja hišica. happy0195.gif
Eh saj vem smotan sem ampak, če mi pa res tako deluje.
apcih
do nedelje bo v avtu, vse ptičje luknjice bojo zapolnjene, razn bas reflex luknje, kjer bo še vedno cev. na vrhu pride še plexi tko da see bo dal mal notr pokukat, pa če boste pridni vam bom še lučke pržgal. unsure.gif

Oblečen še ne bo k še ne vem al ga bom barval, al ga bom obleku.
David
Raje ga obleči....moj skromni predlog... party0024.gif

LP daVid
Symon
Obleči ga v zelen sky. Po možnosti čisto takšne zelene kot avto. Spodaj pa ene 5mm peno, da so robovi lepo zaobljeni. Zame to izgleda ful lepo. happy0158.gif cool.gif
Marko_mx-3
Še en preblisk kaj pa poliester, da se bo šajnalo(svetilo)
poky
Mislim,da bo kr dobro zgledlo,ko bo končano!! happy0158.gif Naredi pa tak,ko bo tebi najbolj pasalo,ne se ozirat na druge.... tongue.gif
uklopko
Zadeva je mamliva!!!
Skay je od 1600-2000 za kvadratni meter!!
Drgač je pa seveda za pohvalt!!! happy0158.gif

Js se tud ubadam in matram!!
upam da bom do nedele zrihtu!!!

LP

P.S. fotka brez boxa za pokušino
apcih
o lepo lepo, no fantje zdej pa tko slik ne bom dajal več gor k je bolš da pridete v nedelo pogledat, je skor fertik razn plastike, podna in obleke. pa še kable je treba mal uredit.

LP

PS: se vidimo v nedeljo smile.gif
apcih
Manjka samo še tapaciranje pritlažnika in nekaj zajebancije z napeljavo stikal in priklopa.

Drugače skoraj končal.
apcih
Še ena od novosti na današnjem srečanju: Priam ima tudi spremenjen prtlažnik, kaj kako si oglejte danes zvečer ob 18 uri na srečanju.
matthew
dobr si si tole zamislu happy0158.gif zdej bo šla pa še kšna gajba pira več notr party0012.gif
apcih
zdej bojo šle 4
RoKo
Pozdrav vsem!

Kaj pravite pa na mojo muzko v Mazdi? love0076.gif

LP
Symon
A to si ti posnel? Neee.... Ker, je fuul hud posnetek. party0024.gif
mazda2
QUOTE(Symon @ 7 Nov 2005, 20:09) *

A to si ti posnel? Neee.... Ker, je fuul hud posnetek. party0024.gif

symon itak da ni on posnev sej maš ta posnetk na netu happy0195.gif
RoKo
QUOTE(mazda2 @ 7 Nov 2005, 20:12) *

symon itak da ni on posnev sej maš ta posnetk na netu happy0195.gif

Ma seveda nisem jaz posnel, ma mi je tko cool da sem moral objavit! biggrin.gif

LP
Marko_mx-3
A mogoče kdo ve kaj je to en komad k zajčka skačeta po njemu? happy0064.gif
RoKo
QUOTE(Marko_mx-3 @ 7 Nov 2005, 22:31) *

A mogoče kdo ve kaj je to en komad k zajčka skačeta po njemu? happy0064.gif

To je vse kar sem uspel najti:

Found this info:
Artist : Blaupunkt Car Entertainment
Song : “Headbanging Dummies?

It’s not an acutal full length song, since it was made only for that commercial. But, since so many people are interested in the song, Blaupunkt plans on making a full length version.

Here is the link to Blaupunkt.de Media Page, where you can download about 15 songs and watch a few videos.. I don’t see any songs titled “Headbanging Dummies?, but I’m downloading them just in case..

Maybe the title changed.. LOL.. Doubt it.. I think we have to wait some more until they release the full length version.

LP
Marko_mx-3
Kje pa naj bi bila ta stran?
RoKo
Ja Sorry tu:

http://www.blaupunkt.de/infotainment_3.asp

LP
ReDevil
Aja tomaž moram te pohvalt da je moja škatla v kufru zdej marsikomu precej bolj prijetna za oči, kokr je bla prej in tle grejo zasluge teb - no pa mal tut temu materialu v kerga je oblečena! tongue.gif
apcih
QUOTE(Priam @ 22 Nov 2005, 15:16) *

Aja tomaž moram te pohvalt da je moja škatla v kufru zdej marsikomu precej bolj prijetna za oči, kokr je bla prej in tle grejo zasluge teb - no pa mal tut temu materialu v kerga je oblečena! tongue.gif

Hvala hvala brez ploskanja prosm
happy0064.gif happy0064.gif happy0064.gif happy0064.gif happy0064.gif happy0064.gif happy0064.gif
uklopko
A ma tangice?????????? happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif
ReDevil
Ne Uros sam tut dokler je bla naga mi pa tut ni bla usec! smile.gif

Mi je bol ce je oblecena s stilom! smile.gif))) Pa u kurbirski rdeci barvi!
krofl
party0024.gif happy0158.gif happy0064.gif
uklopko
Ma priam tvoj avto je že itak cel NE stajliš ampak kurbiš!! tongue.gif tongue.gif
Hec!!!
Najbol poudarjo tvojo kišto robniki!!!

Ajd!!
apcih
moja mazdica je dobila spet nekaj min pozornosti, ker sm tako zaposlen da ne vem več kje se me glava drži, in priznam tudi da sem ratal malo slabši bralec foruma, še dobro da so prazniki, če ne nebi bilo spet nč.

no sedaj pa k dejanjem: naslon za roko je že malo dlje časa oblečen, danes je pa še prestavna ročica dobila novo kiklco. zato bom kr nalepu slikce in si oglejte moje domače packanje

zdravek
malo presvjetla boja za moj ukus.. blink.gif
David
Mogoče res malo preveč izstopa od ostalega...... z0tdntknw.gif
apcih
mogoče zgleda bolj svetla zarad fleša? je pa res da je malenkost svetlejša od avtomobila
poky
Jp,meni tudi se zdi malo presvetlo.... sad.gif Ampak če praviš,da je zaradi fleša.... whatever.gif
apcih
no to je pa ista barva sam na drugem koncu avta, pa nedokončana zadeva še

M-Fan
QUOTE(apcih @ 2 Nov 2005, 21:06) *

evo še sm najdu neki časa in sm se še mal spravu v izdelavo,

sicer mi je nekaj ur uzelo iskanje materiala in sm iskov po trgovinah raznorazne stvari. od bas reflex cevi do uvodnic za kable, piramidasto peno, neonke, pa še neki malenkosti.

Nekaj kosov opreme še čaka da jo zmontiram. ampak prtlažnik bo bol prostoren.

Še neki slikc.
LP

Zkaj pa ne prideš v Trbovlje na Avtoshow? z0tdntknw.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.