Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Total je oživel tale forum!
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
ReDevil
Zdej ne vem kaj je točn razlog, sam se ful opaz razliko, ko me en cajt ni blo gor!

Včasih je tle gor vladalo total mrtvilo, zdej pa je kr neki novih članov, pa tut stalni člani ste postal ful aktivni!

Tko da vsem skupi love0030.gif
Mazda323
ma ne, res?? happy0064.gif love0030.gif happy0195.gif
makaveli
js sm še bolj na nov tle.
ziher je mal kriva zima. narod bol sedi za računalniki,pa tv-ji...
pa nam je dolgcajt.neki je pač treba počet.
al kak? na bazen lih ni za it:)
poky
QUOTE(makaveli @ 28 Nov 2005, 14:23) *

na bazen lih ni za it:)

Pa zakaj ne??Se lahko greš v pokritega..... tongue.gif He he,je pa res,da na zimo smo vsi bolj not na toplem in posledično tudi več za kompom!! biggrin.gif
krofl
No...morm pohvalt forum, ker se vidi, da je majhen in zelo vredu organiziran happy0158.gif

mene ste prepričal yahoo.gif
David
ZElo lepo...še en zadovoljen uporabnik,..... happy0158.gif

LP daVid
KAALman
bo kdo spisal strokovno oceno ?

namreč, rajši malo manj aktiven in pristen forum, kot pa internetna štala wink.gif

je pa lepo da se kaj dogaja, pa da en al pa drug najde pomoč ali pa razvedrilo tule... !

dajmo se trudit da bo tako še naprej...

Pi*da va? ma%er&a, naredli bomo celo pi#darij# happy0064.gif yahoo.gif ashamed0001.gif punk.gif devil.gif w00t.gif bleh.gif

p/s: moral sem

p/s2: tole mi je javlo ko sem prvič hotel oddati post:
PRIŠLO JE DO NASLEDNJIH NAPAK
Objavili ste objavo z več smeški kot je dovoljeno na forumu.Prosimo zmanj
čajte število smeškov in ponovno objavite.

obenem opozarjam kolego Bostija, da popravi maleknostno napako v kodi ...
majkemu, sem pisal seminarsko, pa mi je tole vljudnostno besedičenje kar ostalo na tipkah ... ccc
David
KAAlman nč jasno.,.... sem pa vesel da si spet z nami..... tongue.gif

LP david
Marko_mx-3
Mislim da ga moti Č namesto Š v opozorilu o smajlijih

V mojem primeru je kar vreme krivo in pa seveda hitrejši internet happy0158.gif, ker prej se mi ni dalo pol ure čakati da se ena tema odpre
Bosti
Kaalman, po pameti z alkoholom. wink.gif

Se bom enkrat potrudil da najdem to slovnično napako. ashamed0001.gif
ReDevil
Ja men osebno je dost bl ok, da je forum mejhn, pa tok bl na nivoju in se dobr štekamo, pa ne kej dost kregamo oz. če je stvar manjša, naj bo vsaj živahna! happy0195.gif
suicidal
tu imamo vsaj vsi eno skupno točko

MAZDA!!!

woohoo!!!
KAALman
QUOTE(suicidal @ 9 Dec 2005, 23:52) *

MAZDA!!!

woohoo!!!

ti je še nimaš tongue.gif

ccc..

JOKE wink.gif

NHF !
Rocky
QUOTE(suicidal @ 9 Dec 2005, 23:52) *

MAZDA!!!

woohoo!!!

no... unsure.gif
YavarYe X6V6
V vsaki vojni so tudi izdajalci !!! confused0059.gif
KAALman
RedWind: mogoče pa boš kdaj prišel k pameti (k Mazdi) biggrin.gif biggrin.gif

wink.gif

do takrat pa... No Problemo, ti kar bodi tu smile.gif
suicidal
QUOTE(KAALman)

ti je še nimaš tongue.gif

ccc..
JOKE wink.gif

NHF !

ma ne tako, da jo imamo v lasti, ampak kot interes al neki tazga. en ki sovraži Mazdo najbrž ne bo prihajal na ta forum, a ne. tako sem mislil.

ampak jo bom imel!
Gambino
Pa dej ljudje kdaj bo eno hudo srecanje spet? biggrin.gif
Symon
QUOTE(Gambino @ 11 Dec 2005, 11:06) *

Pa dej ljudje kdaj bo eno hudo srecanje spet? biggrin.gif

Woa zagnanec. happy0158.gif Saj smo ga ravno imeli. Si prekmalu odšel potem na koncu je bilo še neki heca. ashamed0001.gif Bo ko bo.
Al misliš nekakšno vseslovensko srečanje kot na Trojanah?
Tut to bi lahko spet "organizirali" recimo: Prednovoletno srečanje (ampak je že malo pozno).
David
Ok vem da ni lepo in da smo v manjšini....ampak jest še vedno za primorsko navijam....... happy0158.gif
Marko_mx-3
Ravno zdejle gledam Gumball 3000 (2005), pa naredimo Gumball 300 po sloveniji, oni imajo 3000 km mi jih bomo pa 300! Gremo od primorske pa do prekmurja pa še kam happy0005.gif
Sasa
QUOTE(Priam @ 28 Nov 2005, 11:50) *

Zdej ne vem kaj je točn razlog, sam se ful opaz razliko, ko me en cajt ni blo gor!

Včasih je tle gor vladalo total mrtvilo, zdej pa je kr neki novih članov, pa tut stalni člani ste postal ful aktivni!

Tko da vsem skupi love0030.gif

Sem se šele zdaj prijavila na ta forum k sem rabila nasvet kako mojo mazdico spravit nazaj na kolesa. Sicer je še vedno na berglah, ampak mi je pa tale forum vlil upanje.. kar naprej kukam gor in berem. Taka nekaj posebnega stran je tole, še zlasti, ker gor vidim normalne misli brez nekega metanja.. človek bi rekel kar neka toplina je na tem pageu party0016.gif fajn, se mi počasi vračajo upi, da bom ponovno ponosna lastnica moje lubice.. k dobivam fine koristne napotke.
HVALA VSEM VAM!
David
happy0158.gif happy0158.gif Važno da smo vsi zadovoljni in zadovoljeni.... sicer pa pride kdaj pa kdaj tudi do kakšnega konflikta...tako da tudi mi nismo popolni.... kakorkoli... Hitro poštimej avto...

LP daVid
Marko_mx-3
Saša nekaj me zanima kje si zvedela za forum?

Je pa forum v zadnjem letu napredoval za več kot 100%, ker včasih po cel teden ni bilo novih objav
Symon
QUOTE(Marko_mx-3 @ 13 Dec 2005, 18:35) *

Je pa forum v zadnjem letu napredoval za več kot 100%, ker včasih po cel teden ni bilo novih objav

Valda, če sva pa jaz pa Priam Mazde kupila. happy0158.gif
David
Ja name pa kar pozabli al kaj....kar poglej datum moje prijave... Marko kar povej jim..... happy0195.gif happy0158.gif

LP daVid
janik
Tudi jaz sem še za las ujel eno izmed zadnjih šestic maja letos. Pred tem sem se v Mazdi peljal enkrat ali dvakrat.
David
No jest se pred tem nisem še NIKOLI nisem peljal z mazdo... se pa zato zdej toliko bolj z užitkom..... happy0158.gif

LP daVid
Marko_mx-3
Ja simon boš moral še kar nekaj časa pametovati po forumu da boš Davida in komarja ujel

harhar.gif bleh.gif passifier.gif

Tile trije smajliji so čist mimo biggrin.gif
David
Marko je pa res da sva se Tomijem umirila.... sicer pa pripravljava THE BIG COME BACK! Pa baje se bo še mr Labson pridružil....sam se še odločava s tomijem al ga uzameva al ne.... Tudi tebe sva hotela....sam si preveč priden.... happy0195.gif happy0158.gif happy0195.gif

LP dAvid
LabiGT
QUOTE(David @ 13 Dec 2005, 20:56) *

Marko je pa res da sva se Tomijem umirila.... sicer pa pripravljava THE BIG COME BACK! Pa baje se bo še mr Labson pridružil....sam se še odločava s tomijem al ga uzameva al ne.... Tudi tebe sva hotela....sam si preveč priden.... happy0195.gif happy0158.gif happy0195.gif
LP dAvid

po mojem ko ti bom prinesel pumice (kar bo cez 2 tedna -najbrz) se bos hitreje odlocil? smile.gif
Marko_mx-3
Preveč priden v primerjavi z vama z0tdntknw.gif
happy0195.gif

Kaj se je pa z tisto temo v kr neki zgodil Chat....?
David
Chat is Back again.... ho to subforum KR NEKI!!!

Z vsem spoštovanjem.,...

daVid
ReDevil
Ja važno da smo vsi čimbolj aktivno (mene trenutno net mal blokira) pa tut da ni ognja prevečkrat v strehi oz. družinskih prepirov blink.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.