sebastian
12 May 2004, 08:35
Živ. A ma kdo mp3 v mazdi 6. Sem ga včeri nabavu pa ne dela. Začne štet sekunde, ko dam disk not sliš se pa nč. Normalen CD dela ok. Sem se začel spraševat če mi niso montiral not navaden CD namesto MP3. A se kje vid kakšen napis, da gre za MP3?
LP, Sebastian
YavarYe X6V6
12 May 2004, 09:12
če tečejo sekund in ti napiše še zaporedno številko pol je nekaj narobe, če ni zvoka. Če bi bil navaden cd player pol bi ti pokazalo no disc ali pa error, ko bi vstavil cd z mp3 Komadi.
| QUOTE (sebastian @ May 12 2004, 08:35 AM) |
Živ. A ma kdo mp3 v mazdi 6. Sem ga včeri nabavu pa ne dela. Začne štet sekunde, ko dam disk not sliš se pa nč. Normalen CD dela ok. Sem se začel spraševat če mi niso montiral not navaden CD namesto MP3. A se kje vid kakšen napis, da gre za MP3?
LP, Sebastian |
Ocitno nekaj ni prav zvezano ali pa MP3 modul ne deluje...
Meni deluje b.p. ... bil pa je ze vgrajen, ko sem avto kupil...
sebastian
12 May 2004, 11:40
Ja res čudno.
Torej sekunde začne štet a se ne ustavi - 10 min in več - ne gre na drug komad. Tud ne morem na prejšnji oz. naslednji komad - tud ne prikaže kakšnega naslova skladbe (saj bi najbrž moral). Je pa res da Error al kaj tazga ne javi, sliš pa se nič ne.
Kot sem reku pr navadnem CDju pa je vse ok.
Sem poklicu pa so rekli, da je na škatli s katero je modul pršu pisalo, da gre za mp3. Pol ne vem, očitno so narobe zvezal al je pa fuč.
AL se na ZUNAJ v avtu vid da gre za MP3 - piše kje MP3 al kaj podobnega - pr men ne piše !
Mah pr men je problem, da sem ga nabavu v Avstiji, pa se mi ne da še enkrat hodit skor do Celovca. Sem pa tud sam kriv, ker sem pozabu vzet s seboj en mp3 cd, tko da smo gor modul stestiral sam z navadnim. Sej pravjo, kdor nima v glavi ima v nogah, oziroma v denarnici (glede na ceno bencina - še dobr da mam dizl).
torstorm
12 May 2004, 21:08
probaj nasnemati mp3 kot mp3 disk in ne samo kot data cd.Probaj če ti tako sploh dela.Jaz mam en radio (ne avtoradio) ki je tudi samo za navaden cd pa ko dam notri mp3 disk ne špila čas pa kaže isto kot pri tebi.
sebastian
13 May 2004, 06:47
Zadeva rešena.
So mi (kot sem predvidevu) zmontirali sam CD modul in ne MP3.
Sedaj dela ok, končno. Hvala za pojasnila.
Sebastian
Ravno kupujem šestico, ki ima samo avtoradio brez cd-ja. V prejšnjem avtu sem imel pioneerja MP3/WMA. Kot vidim iz te teme je MP3 očitno tudi opcija.
Kakšen je sploh MP3 player za mazdo 6? A je to neke vrste add- on changerja oz. kam se vgradi? A je to prav kakšen poseben za mazdo ali univerzalen? Kje se ga da kupit?
Zelo na hitro in na kratko
To je modul, ki se ga lahko vgradi naknadno in stane tam nekje 100 jurjev (pri nas). Ker je sredinska armaturka prirejena samo tem modulom se kaj dosti ne moreš zafrkavat z "univerzalnimi " MP3 playerji.
Je pa ta CD/MP3 player precej draga zadeva sploh glede na to kakšne možnosti ponuja - med drugim na ekrančku ne sporoča nič drugega kot zgolj zaporedno številko komada in še to samo do številke 99 od tam naprej imajo vsi zaporedno številko 99 (pol pa najdi želeni komad, če moreš).
No ja je pa vsaj MP3 player, ki ga pri Pugiju recimo sploh ne moreš naročiti...
| QUOTE (Boss @ Jan 6 2005, 10:32) |
Zelo na hitro in na kratko
To je modul, ki se ga lahko vgradi naknadno in stane tam nekje 100 jurjev (pri nas). Ker je sredinska armaturka prirejena samo tem modulom se kaj dosti ne moreš zafrkavat z "univerzalnimi " MP3 playerji.
Je pa ta CD/MP3 player precej draga zadeva sploh glede na to kakšne možnosti ponuja - med drugim na ekrančku ne sporoča nič drugega kot zgolj zaporedno številko komada in še to samo do številke 99 od tam naprej imajo vsi zaporedno številko 99 (pol pa najdi želeni komad, če moreš).
No ja je pa vsaj MP3 player, ki ga pri Pugiju recimo sploh ne moreš naročiti... |
To pa ni res... Meni lepo izpisuje ime komada (ime datoteke s koncnico MP3) in ID3 tag (ime pesmi, izvajalec, ime albuma,...)... Do teh informacij pa prides, ce desni vecsmerni okrogli gumb pritiskas navzdol... Ce pa ni ID3 taga posnetga zraven v datoteki mp3, pa prikazuje samo ime datoteke ali dolzino pesmi...
| QUOTE (mazda6 @ Jan 10 2005, 07:47) |
| QUOTE (Boss @ Jan 6 2005, 10:32) | Zelo na hitro in na kratko
No ja je pa vsaj MP3 player, ki ga pri Pugiju recimo sploh ne moreš naročiti... |
To pa ni res... Meni lepo izpisuje ime komada (ime datoteke s koncnico MP3) in ID3 tag (ime pesmi, izvajalec, ime albuma,...)... Do teh informacij pa prides, ce desni vecsmerni okrogli gumb pritiskas navzdol... Ce pa ni ID3 taga posnetga zraven v datoteki mp3, pa prikazuje samo ime datoteke ali dolzino pesmi...
|
Meni ne kaže ničesar razen prve informacije (vrstni red komada in čas igranja komada) vse ostalo je tema (prazno).
Sem poskušal raznorazne kombinacije in neglede a je komad z ID-jem ali brez je situacija enaka 0 .
Če ima kdo kakršnakoli navodila za MP3 player bi mu bil zelo hvaležen, ker v originalnih o tem sploh nič ne piše.