Pozdrav...
mene pa zanima, če mi lahko kdo na hitro pomaga... crknila mi je žarnica v meglenki in bi jo rad zamenjal, da ne bo avto zgledal kot enooki Jack... spravil sem se zraven, da bi to razstavil, pa mi nekako ni šlo, pač nisem dovolj tehnični tip na tem področju...
lahko kdo na hitro pove, kako se to naredi, gre pa se za Mazdo 323BA-F, taka kot je v podpisu...
Lp in hvala
evo, urejeno... hehehe, saj to ni res, jaz sem rojeval zraven, potem pa pride moj 5 letni sin, pa gleda malo zraven, pa reče: Ati saj pa te maš tam neke šraufe not, pa to odšraufaj in boš dobo ven...
Jaz pa samo
bravo sine

ljubi te tata...
rešeno, 10 minut dela + H3 žarnica za 680 SIT by Petrol
Lp
QUOTE(mlubej @ 4 Dec 2005, 16:54)

...pa pride moj 5 letni sin, pa gleda malo zraven, pa reče: Ati saj pa te maš tam neke šraufe not, pa to odšraufaj in boš dobo ven...
Mali stručko.....
hehe....rojen mehankar tale tvoj tamal
Ja, mali mi je prišparal kar nekaj dela in živcec... ne vem, kako, da nisem videl sam tistih vijakov... ma dobro, pomembno je, da je zadeva urejena...
Lp
hehe :bravo: - drugič pa samo malemu šraufen
Mr_Sneaky
24 May 2010, 19:40
Ne gre ravno za menjavo žarnice, je pa vseeno sorodna tema...
Pri moji M3 (l. 2004, 4 vrata) sem opazil, da je počeno steklo pri prednji desni meglenki. Zaenkrat steklo še stoji skupaj, se pa malo zarosi ob mokrem vremenu.
Kako komplicirano je to zadevo zamenjati? Je treba zamenjat celo meglenko, ali se dobi tudi zgolj steklo? Se komu morda sanja kakšen strošek predstavlja tak poseg na uradnem servisu?
YavarYe X6V6
25 May 2010, 05:43
(Mr_Sneaky @ 24 May 2010, 20:40)

Ne gre ravno za menjavo žarnice, je pa vseeno sorodna tema...
Pri moji M3 (l. 2004, 4 vrata) sem opazil, da je počeno steklo pri prednji desni meglenki. Zaenkrat steklo še stoji skupaj, se pa malo zarosi ob mokrem vremenu.
Kako komplicirano je to zadevo zamenjati? Je treba zamenjat celo meglenko, ali se dobi tudi zgolj steklo? Se komu morda sanja kakšen strošek predstavlja tak poseg na uradnem servisu?
Lej sam tolk, pa ja da nimaš zavarovanih svetlobnih teles ?
Gustav
25 May 2010, 13:06
A je možno, da men en dan ena meglenka ni delala, ko sem se jo pa spravu menjat je pa delala? S tem, da je nisem nič pipal.... Ok, sedaj dela, vendar mi ni nič jasno. Bolj kot ne.
(Mazda 6 Combi @ 25 May 2010, 14:06)

A je možno, da men en dan ena meglenka ni delala, ko sem se jo pa spravu menjat je pa delala? S tem, da je nisem nič pipal.... Ok, sedaj dela, vendar mi ni nič jasno. Bolj kot ne.

stik je mozen na vecih koncih...

tud sama nitka zarnice notri se lahko ujame ponovno