Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Nivo forumovcev
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
ReDevil
Z Bogom našga foruma - Boštijem sva se pogovarjala (bolj tipkala), da bi mal spremenil na forumu, in sicer nivo forumovcev, glede na število objav, oz. postov, ker zdej mamo (več ali manj) vsi 3 zvezdice, pogovarjala pa sva se v smislu da bi bilo teh nivojev malo več. Kdor je kolkor tolko prisoten na Avtomobilizem.com, ve o čem je bilo govora, pa tut drugi forumi imajo to (osebno vem npr. za Honda forum). Ni zdej tle fora v nabijanju objav, ampak bi blo pa zanimivo glede na število objav, da ne bi bli vsi pol varianta: Trotlfahrer, David bi lahko imel npr. naziv profesor foruma! To se pa najbrž že sliš dobr! happy0195.gif

Ostali nazivi bi bli lahko npr.: nepismen, mala šola, rumena rutka, pionirček, ..., maturant, diplomant, magister, doktor, pol pa profesor kot najvišji možni naziv za forumovca! Pa bi blo ne vem enih 7 - 10 nivojev! blink.gif

Loh bi se šli tut v stilu vojske, sicer ne vem kako si sledijo čini po zaporedju, al pa kak drug sistem!

Upam da vam je ideja OK, sicer pa predlogi so dobrodošli! love0030.gif
David
happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif Priam zdej si me pa do solz nasmejal..... zakaj pa ne..... happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif

ReDevil
Mogoče nisi dost star za profesorja, dost aktiven pa vsekakor! biggrin.gif
vuk
Samo vojske ne...ostalo pa ni panike.
Boss
naslednja stopnja za profesorjem je pa.... umsko moten? Tko da David ne pretiravat biggrin.gif

Jaz sem prec za... lahko bi pa naredili še dodano karakterizacijo za staž - recimo kdor je že dve leti na forumu aktiven dobi dodatne bonus točke in ta bonus se z vsakim letom stalnosti povečuje.

Ker zillijon postov je precej enostavno narest sam da si pa konstruktivno aktiven več let na forumu je pa že velik uspeh.
KAALman
o čemu vi to serete ? biggrin.gif

pa saj si zdaj lahko vsak sam titulo napiše...

ali ?

al kaj jaz spet ne razumem ? unsure.gif
poky
Mene sploh ne moti,da nas je večina "trotlfahrerjev"!!! biggrin.gif
vuk
QUOTE(KAALman @ 23 Dec 2005, 18:17) *

o čemu vi to serete ? biggrin.gif

pa saj si zdaj lahko vsak sam titulo napiše...

ali ?

al kaj jaz spet ne razumem ? unsure.gif

Povej kje najdem,sem namreč zgubil?
ReDevil
QUOTE(vuk @ 23 Dec 2005, 17:22) *

Ja vojska res ni preveč fajn, zdej glih gledam mal oddajo 15 let od plebiscita, pa jugo vojska pa vse žive teme so, tko da PEACE!

Boss, ti pa si dobr napisal, ker res ni vse v številu objav, ampak tut da majo le-te kakšen smisel! happy0158.gif

Se mi zdi pa fajn da se mal popestri dogajanje, ne trdim da je vsaka sprememba na boljše, sam tole ni tok napačna varianta! party0024.gif
YavarYe X6V6
Ne vem v čem je smisel tega, da dobiš oceno glede na to koliko postov si napisal.To je za moje pojme brezveze, rezen če se štejejo samo posti samo iz podokna mazda. Ker drugače se samo nabija poste. Lahko pa se daje ocena še glaede na čas od prve prijave na forum in se glede na to da ocena.
Mogoče se motim blink.gif blink.gif .
ReDevil
Ja treba mogoče še mal izpilit sistem! biggrin.gif

BTW: Učeri sm biv na vašmu koncu (Porezen) in sem vidu d je pa škofja loka pravo "mazdino" mesto, tko skupi so ble kar tri parkirane, pol pa še 2 par metrov stran, še dost sem jih pol srečal in takoj sem podelil zadnje 3 forum letake!
suicidal
samo predlog:

glede na to, da smo naMazdinem forumu, bi lahko bile titule (od najmanj do največ):

Mazda2
Mazda3
Mazda5
Mazda6
xedos
?
B2500.

nekaj v tem smislu?

al je preveč fanatično?

BTW: kaj pomeni "kotalko"?
komar
Meni je fseeno - hehehehe - have fun!!! yahoo.gif party0027.gif
wiperboy
To bo še hec happy0195.gif
ReDevil
Ideja z imeni mazd niti ni slaba, samo B2500 pa si res ne želim bit! happy0195.gif
janik
QUOTE(suicidal @ 26 Dec 2005, 17:44) *

Mazda2
Mazda3
Mazda5
Mazda6
xedos
?
B2500.

Ja, pa Mazda9 tudi pride leta 2007 ali 08 ...
Marko_mx-3
Kakšna pa bo ta Mazda 9
ReDevil
Ime M9 se mi sliš precej bolš (verjetno bo bolš tut zgledala), kokr B2500! party0024.gif
Sirius
QUOTE(ReDevil @ 26 Dec 2005, 20:25) *

Ideja z imeni mazd niti ni slaba, samo B2500 pa si res ne želim bit! happy0195.gif

Očitno nisi "grebator"....tisti ta pravi imajo vsi 4x4+reduktor.... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
mazda-mx3
Mogoce bi pa bilo najboljse, da bi se nazivi podeljevali v skladu z objavami v tehničnih težavah, vzdrževanjem in stroški, DIY in novicah smile.gif

Tako bi preprecili, da se nivo dviguje med navadnimi pogovori, bi se pa motiviralo pomoč in pomembne informacije kar naj bi bilo primarno poslanstvo tega foruma.
ReDevil
Ja lahko bi res malo spremenil tele trotlfarerje, pa na kakršen koli način že pač! happy0158.gif
David
Luka sej veš da tudi v teh podforumih kdaj "pogovor" steče..... kako točno bi ti tuki ločil eno od drugega....

Sicer pa ideja sploh ni slaba.... not at all.... biggrin.gif

LP dAvid
zdravek

ja se slažem za malo 'više' zvjezdica.. happy0158.gif

- a predlažem da bi i uz nivo bilo dobro staviti i slikicu koja pobliže označuje taj nivo happy0064.gif (tak bi bilo bolje
zabavno; sad je nekak monotono... unsure.gif

U svakom slučaju PODRŽAVAM ideju! love0030.gif
mazda-mx3
QUOTE(David @ 9 Mar 2006, 10:13) *

Luka sej veš da tudi v teh podforumih kdaj "pogovor" steče..... kako točno bi ti tuki ločil eno od drugega....
Sicer pa ideja sploh ni slaba.... not at all.... biggrin.gif
LP dAvid

v tem primeru bi se morali omejit na dolocene zadeve:

v DIY itak ni omogoceno postanje drugih uporabnikov, oz. komentiranje.
v tehnicnih tezavah bi se brisalo vse kar ni povezano s topicom (bi blo malo bolj militaristicno...bwahaha)
v novicah pa bi se stel samo 1. post, torej tisti, ki odpre novico ali pa isti rezim kot v tehnicnih tezavah in bi se tako vpostevalo vsak odgovor v povezavi s topicom...

sam dvomim, da bi se vsi strinjali s tem, sam drugace bi blo to totalno ne fer z0tdntknw.gif
Symon
Jaz podpiram tole idejo!
Samo kaj bo pa flood team na to dejal? harhar.gif
TEDI
Hej, fantje, ali ne bo tole malo preveč zapleteno...namreč kje je kdo objavljal, koliko časa je že gor itd. Če bo tako, bo potrebno kar nekak algoritem dati gor, pa kakšno mediano izračunat.... dry.gif

Saj vem, da se včasih kakšna tema izrodi v čvek, ampak je pa včasih kaj kar fino prebrati...

Sicer pa, podpiram to, da se naredi več razredov, kar ni pravično da imam jaz enak rang kot nekdo, ki ima npr 2000 objav... happy0158.gif
M-Fan
QUOTE(vuk @ 23 Dec 2005, 17:22) *

Pa prosm, ne se zgledovat po A.net!!! mad.gif
Boss
QUOTE(TEDI @ 9 Mar 2006, 16:46) *

Sicer pa, podpiram to, da se naredi več razredov, kar ni pravično da imam jaz enak rang kot nekdo, ki ima npr 2000 objav... happy0158.gif

to velja kvečemu, če ni flodar tako kot David devil.gif
David
QUOTE(Boss @ 9 Mar 2006, 19:07) *

to velja kvečemu, če ni flodar tako kot David devil.gif

Very funny...... happy0195.gif

David ma vas rad..... love0072.gif
YavarYe X6V6
Nekako se ne morem zadržat, najboljše da se ODSTRANIMO zvezidce in nazvi in problem ja TAKOJ rešen. Kaj pa pridobimo z nazivom in zvezdicami, mogoče zastonj takanje na MOL-u, če pa sa hoče kdo sam postavljat pa naj si sam napiše ina nariše zvezdice, pa bo srečen.
Symon
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 12 Mar 2006, 09:57) *

Nekako se ne morem zadržat, najboljše da se ODSTRANIMO zvezidce in nazvi in problem ja TAKOJ rešen.

love0030.gif Pa samo en majhen predlog, ki ni ne vem kako zakompliciran: Posti v krneki naj se ne štejejo.
komar
QUOTE(Symon @ 12 Mar 2006, 10:40) *

love0030.gif Pa samo en majhen predlog, ki ni ne vem kako zakompliciran: Posti v krneki naj se ne štejejo.

Meni je vseeno - jih imam povsod dovolj, pa David tudi, pa Poky tudi ,... happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif
poky
QUOTE(komar @ 12 Mar 2006, 11:31) *

Meni je vseeno - jih imam povsod dovolj, pa David tudi, pa Poky tudi ,... happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif

He he,ne daj se sine! happy0158.gif happy0195.gif
Sishi
S čem se vi ukvarjate z0tdntknw.gif ...
ReDevil
Zgleda se je vrnil stari znanec, ki ga ful cajta ni blo na forumu! happy0158.gif
Marko_mx-3
QUOTE(ReDevil @ 13 Mar 2006, 21:36) *

Zgleda se je vrnil stari znanec, ki ga ful cajta ni blo na forumu! happy0158.gif

Kdaj bo pa spet kej naokoli prišel!!

No 323F da vidimo če še brcaš tongue.gif
torstorm
in v čem je finta če bote ta naziv imeli če nič ne boste mogli si s tem začeti... totalno bv.pa še to poslal sem administratorju za diy , ker tako tam piše in ker jaz ne morem dodati tega nimam dostopa, pa on ni potem dal gor, zato mislim da je to vse skup bv sploh kake titule.....
poky
Meni tudi je to vse skupaj brez pomena,se te nismo na nekem tekmovanji za miss! cool.gif Sploh pa se človeka ne ocenjuje po tituli ali nazivu,ampak pač po ostalih vrlinah-te verjetno ne rabim naštevat.... whatever.gif Tak da mi je vseeno al sn trotlfarer ali sedeči bik ali avto brez auspufa ali kaj druga! dry.gif Skratka mejmo se fajn in se zabavajmo na forumu,tak ko do sedaj! happy0158.gif Brez ocenjevanja,admini pa tak vemo kdo so! biggrin.gif
komar
QUOTE(poky @ 14 Mar 2006, 08:34) *

admini pa tak vemo kdo so! biggrin.gif

police.gif

happy0195.gif
poky
Komar,mi2 to hitro opazima ne?? tongue.gif happy0195.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.