Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Avto reklame
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Mary
Razmišljala sem o tem da bi mela za par mesecev reklamo polimano po avto pa bi mi neko podjetje plačalo za to. Ko se včlaniš, da te imajo v bazi podatkov moraš plačati 3.500 sit. Zdej me pa zanima če kdo kaj ve o tem, a je to kak nateg? A lahko napišem za katero internetno stran se gre?
TEDI
Mary,
v tujini vem, da ta stvar funkcionira. Pri nas je pa tokole - vem da je neko podjetje že kakšni 2 leti nazaj imelo to ponudbo, pa so potem očitno propadli...
Moraš pa vedeti, da je na drugi strani oglaševalec in mora torej podjetje pridobiti oglaševalce, ki bodo pripravljeni plačati za tako reklamiranje. To je pa težji del naloge. Dobiti ljudi ki bi se jim plačalo da se vozijo z reklamo pa ne...

Jaz bi počakala da jim zalaufa, lahko pa jih povprašaš koliko podjetij že oglašuje pri njih - čeprav ti bodo rekli da je to zaupen podatek dry.gif

Marko_mx-3
Meni je sumljivo že zaradi tega ker moraš plačati 3.500 v naprej, malo se spomni kaj so imeli nazadnje, ko si lahko na domu delal in bajne denarje služil, samo v naprej si moral plačat za material
Mary
Tole piše na njihovi strani:
Za vpis v našo bazo podatkov je potrebno plačati enkratno pristopnino v višini 3.500,00 SIT s katero pokrivamo manipulativne stroške in stroške iskanja podjetij, ki naročajo reklame, hkrati pa odvračamo neresne prijave in tako zagotavljamo, da se v bazi nahajajo samo tista vozila, katera so dejansko na razpolago podjetjem.

.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.