Grega_
29 Jan 2006, 22:07
Kot sem prebral nekateri že veste nekateri boste pa sedaj tole prebrali. Bom probal podrobno opisati čeprav se še tresem in vseeee mee zaačeeenjjaaaa boooollleetiiii

iz minute v minuto bolj.
No zgodilo se je takole, se peljem od črnuč do jarš in 150m pred rondojem zapeljem na levi pas da se pač vključim na srednjega v rondoju in se zapeljem v jarše. 10 metrov preden se ustaviš na rondoju pogledam v špegu in vidim sam še ene luči nakar je pa usekal do amena, ter me ondneslo v robnik, potem sem letel čez vse pasove in se ustavil pred zaščitno ograjo notranjega pasu, postavljen čez cel pas obrnjen malo v levo v smeri voznikov po rondoju....zdej vidm da imam še srečo, da ni kdorkoli tisti trenutek peljal po rondoju ker jest sem z veliko hitrostjo gor prletu. V glavnem tega tipa je odneslo cca. 15m stran od mojega avta na desno stran rondoja in kot sem videl prvo tisti moški in njegova punca ki sta prva ustavila nista mogla vrat odpret tako da še zdej ne vem kako so jih, se ne spomnim. Punca od tega mi je povedala, da ne vejo kaj je s tipom, verjetno je izgubil zavest, sem pa videl da je imel naslonjeno glavo na volan z odprtim airbagom. Kot sem videl je avto totalka, uničena je cela zadnja stran avta do malo več kot sredine prtlažnika, zadnja desna guma je obrnjena navznoter, zadnjo šipo je tud razbilo. Ko sem se ustavil sem bil itak v šoku in nisem mogel odpreti vrat, ker so se zaklenila (verjetno zaradi zadnje ključavnice), ker mi itak ni blo nič jasno sem odprl desno šipo in zlezel ven. Sila trka je bila tako močna da mi je utrgalo avtoradio, ki mi je priletel v nogo tako da bolečine so močne. Kaj je z levo stranjo avta ne vem, ker se en spomnim ali sem zadel ograjo ali ne, vem samo da sem zadel robnik. No potem so me odpeljali z rešilcem na urgenco. Pihal sem na urgenci, seveda 0.00

, neuradno sem zvedel da je bil tip pijan kot mavra, videl sem tudi da je policaj zapakiral njegovo kri v kuverto kjer je pisalo inštitut za sodno medicino. Karambol se je zgodil brez kakršnekoli zavorne poti, lahko da je zaspal??, jest ne vem kolk je to prletu ampak moral je bit ornk. No to je to, jest upam da bom čimprej ok, ker zdej je zadev za urediti milijon, sranje je tudi da nimam AO plusa plačanega, ker prej kot študent nisem imel ne vem kolk denarja in sem avto zavaroval z minimalcem

...no naslednji avto bo jest mislm da Mazda, ker kar je bilo novega dano na avto bom dal dol, ne vem pa kako se ga bom znebil
Marko_mx-3
29 Jan 2006, 22:11
Glavno da si ok!!!
Prihaja post nesrečni učinek..... Grega.... bo pasalo....
ReDevil
29 Jan 2006, 22:13
Sem slišal za tole tvoje sranje, sicer pa glavno da je s tabo vse ok, avto bo že nekak, vem pa da je ful tema vse skup!
Drgač pa useen pejd do zdravnika da te orng pregleda, ker dostkrat ne zgleda nič za videt, pol pa so kakšne notranje zadeve problem, sej ne stane te nič, če greš!
Pravi član! Glavno, da si ti OK. Kaj je bilo? Sicer sva z Maretom ugotovila samo to, da jo je k sreči skupil predvsem pleh.

Še enkrat pa sožalje, ker si ga ravno servisiral. Žal je velikokrat tako. Tut pri moji 106ki. Nič kriv pa vseeno imaš sranje...

glavno ke si vredi a se mazdica nebo dala porihtat?je tak fejst dobla?
Grega_
29 Jan 2006, 22:25
evo sem popravil objavo

je bolj podrobno napisano sedaj. Tole sem pozabil napisati, potem ko sem pogledal v avto je bil sedež položen nazaj, zdej ne vem al se je samo premaknil ali ga je pa polomilo, rešil me je tudi pas...morm rečt res mazda me je dost obvarovala ker take nesreče pa še ne.....bil sem tudi na srečo v avtu sam...avta se pa jest mislim da ne splača popravljati

...slike bojo jutri ko ga bom še pofotkal, itak morm še vse vn pobrat.
Shit happens....torej še enkrat...alco ne sodi na cest!!!!!
Pol se dogajajo sranja kot je ta....
No sem ti napisal na PM... premisli tudi o tem...
LP david
Grega_
29 Jan 2006, 22:35
QUOTE(mazda323f @ 29 Jan 2006, 22:19)

glavno ke si vredi a se mazdica nebo dala porihtat?je tak fejst dobla?
..jutr bojo fotke pa lahko oceniš, občutek imam zelo slab....hitrost je bila velika.
Ej sožalje še z moje strani!

Glavno pa da si celi ostal!
BrainLess
29 Jan 2006, 22:42
Ojoj.. še sreča da si oky.. jebeš avto.. boš že drugega zrihtal
madmax
29 Jan 2006, 22:57
Pleh je pleh, glavno da je glava cela!
Jah sam sej veš kako je.... najprej si vesel da si ti ok.... jebeš pleh....
Sam pol se pa zadeva obrne...nimaš avta....

Zajebano both ways.....
Še moje sožalje..Vidm da maš isto mazdo kot jaz 323c, pa mislim da ti lahko garantiram,da se ti je ne splača popravlat. Sem imel tudi sam z mojo prometno, 2meseca za tem ko sem jo dobil, približno dve leti nazaj. Bil je prvi sneg v letu, okoli 15cm in še snežilo. Uglavnm ena babura mi je zapeljala iz stranske na jamovo v Ljubljani direkt kot da bi me čakala,da mi skoči pred avto ,nič kriv,rešit se ni dal nič. Nevem a po naklučju-vglavnm ta ženska je delala na zavoravlnici na okencu za prometne nesreče:whatever: in še danes sumim,da je to namerno nardila,imela je pa enga starga hyundai ponyja vrednega okoli 100k sit. In takoj je šla na bolniško potem, ok pa pustimo zdj to. V glavnem, kuponček sem jasno dobil, avto bil razbit samo spredaj-luč,odbijač,blatnik, res samo pleh in nič drugega. V glavnem na uradnem servisu 450000 sit

popravilo, zavarovalnica ni hotela krit seveda-ekonomska totalka,potem sem izbral neuradni servis-310000 sit,no za to sem dobil denar in popravili so fenomenalno lepo-avto kot nov,tako da na koncu se je srečno izteklo. Povedati ti hočem,da za popravilo skoraj sigurno ne boš dobil(ker bo predrago),dali ti bodo verjetno neko nadomestilo,kar po mojem ne bo preveč veliko,posebej ne tako,da bi se ti ga splačalo popravljat. Kaj čmo-dragi so deli za mazdice. Svetujem ti,da probaj prodati za dele in raje kupi drug avto.Mazdo seveda
uklopko
30 Jan 2006, 06:18

Grega is back!!!!
Res smola glede vsega ampak velika sreča da si ok!!!!
Če po po tvojem opisu sledeč gledam!
LP
Marko_mx-3
30 Jan 2006, 07:02
Kakor sem videl ko sem se mim peljal je avto zadaj zacvetel kot rožica, je preveč razbit za popravilo pa tudi ne bo več tako varen.
makaveli
30 Jan 2006, 09:29
Tud jaz sem imel novembra lani crash. Totalko.
Me je bolela rama in roka.
Ampak hočem povedat to, da se je vse skupaj izteklo v moj plus.(ker seveda nisem bil kriv!!)
Avtija sem prodal enmu kleparju (ki ga je že zrihtu in se vozi)
Iz zavarovalnice sem izterju maximum za avto (treba je bit tečn pa težit!!!)
In sem kupil drugo 323f-ko,mlajšo,z manj kilometri...
Pa še na denar od pošlodbe računam!
Najbolj bistveno pa je, da človk ostane cel!!!
da ti nič ne fali (roka,noga...)
Ok,ene par dni bo bolelood udarca,potem bo pa že minalo.
Pleh se bo pa že drug najdu,morda celo lepši in boljši!
Skratka...keep ya head up!!!
Grega_
30 Jan 2006, 11:40
No prve fotke avta....jest sm mislu da me je v desno stran prtegnu tko da mi ni glih jasn tole. Bo pa še cela štala tole, avto je še na avtovleki tko da dons se ga gre cent pol bomo pa vidl. Jest ne vem če bo kdo tole popravlju, če bo bo kakšen klepar zase verjetn.
UUU graga....to je pa grdo za videt.....
Evo zdej pa naskok na novo, lepšo, boljšo makino....
LabiGT
30 Jan 2006, 11:54
grega:

sorry za avto...
vsaj ti si ok
madmax
30 Jan 2006, 12:29
dobro te je nasadil! (sej veš kaj mislm)
Sreča da si cel, ker na slikah ne zgleda lepo - udarec je bil precej silovit glede na to da si stal ali pa celo počasi vozil naprej.
Drugač pa tole ni za popravljat, ker moraš cel zadnji konec dobit z vso steklarijo, plastiko, instalacijo.... kje je tu še barvanje. Raje se dobro izpogajaj na zavarovalnici in ne na prvo ponudbo pristat.
Ostanek avta prodaj oz. kontaktiraj uporabnika Dando1, ki se ukvarja z rabljenimi deli za Mazde pa se zmenta za kakšen biznis.
Potem pa drugo Mazdico kupi pa pozabi na tole in ta dogodek.
Uf v temi je bilo videti veliko manj.
Nasvete smo ti potalali...
Lahko rečem samo:

Svaka čast avtu, da ste vsi OK.

Za zic je pa po eni strani kar logično. Takšna sila, ki je pritisnila nanj (ti, ki si se naslonil v tistem trenutku) ga je pač zlomila. Kdo je bil pa na sovoznikovem sedežu in kdo zadaj?
Samo še tole:

Glavo pokonci, pleh je pleh vi ste jo dobro odnesli. Ostalo je odvisno samo še od odškodnine. Pa Avto res prodaj kakšnemu DANDO-tu ali pa komu takšnemu. Kar daj na avto.net in na naš forum.
Grega_
30 Jan 2006, 16:03
Evo sem prišel iz cenitve....škode je na avtu za cca. 1.300.000,00 SIT

...tako da je totalka, avto pa prodajam tko da če kda kdo hoče met na pm, oglas bo pa vsak cajt zunaj. Kot sem govoril tudi s tem ki mi je šlepal avto (stroški so cca. 40.000sit, še dobr da zavarovalnica povrne), mi je tudi svetoval naj ne podpišem prve ponudbe, ima kdo od vas mogoče kakšno vredu pritožbo na ponudno napisano? V glavnem nove slikce bodo sledile, sam kaj je notr z avta je pa čist

...še dobr da ni nobeden zadaj sedel, ker bi ble štale...v glavnem prvo kot prvo ne vem kje je tist del stropa k šibedah zakriva

...v avtu ga ni blo, lahk da ga je tolk v streho notr zabil sam ga res ne najdem

...ploščlica radia je na zadnjih zicih ležala, prav tako eni bonboni ipd. tko da vse je nazaj letel...še mrezče z zadnjih zvočnikov je dol vrgl

...tale mi je na hitro povedal da je znala bit hitrost tam nekje 70-80 km/h tko da še dobr da sm cel
Evo še par fotk:
Grega_
30 Jan 2006, 16:18
..zdej pa rabim pomoč....kolk je to vredno? Ker me že kličejo, pa sem dal šele oglas gor?? Kaj mislte?
Ma glavno da nema nikakvih tezih ozljeda....glava, vrat i ostalo ce te bolit i to ce proci! A kad dobis odstetu vec ce doci drugi autek (mazda ofkors)!!
A mozes ti njega i tuzit....tak je kod nas!! Najdes dobrog odvjetnika i trazis odstetu od tipa kaj te pogodil, tj. njegovog osiguranja!! Samo naravno da cifra bude veca morat ces malo oko doktora hodat (slikanja, tarapije i sl)!!!
Drzim ti fige!!
Grega_
30 Jan 2006, 16:40
Matr pa to se bolje prodaja kot cela....že 5 ljudi me je klical v 10 minutah, sam ne vem kero ceno naj rečem...si sam cifre zapisujem.
Hja dobro bi blio okvirno vedeti koliko boš dobil odškodnine od zavarovalnice... Da boš z malo sreče potem v plusu. Če je nekdo drug lani dobil 550.000 SIT boš z malo sreče tudi ti toliko dobil. Ampak tut 700.000 bi ti lahko dali saj konec koncev še vedno privarčujejo (glede na škodo- čez milijon) kar je zanje glavno.
Vprašaj koliko kupci pripravljeni dat in malo dvigni ceno. Ali pa poglej karambolirana vozila tega letnika na www.avto.net. (saj veš daš tam obcijo karambolirana vozila).
Grega_
30 Jan 2006, 17:06
sej pravim kolk bi kdo kej dal......in zbiram ponudbe...lahko bi čakal na zavarovalnico sam ne upam met tolk cajta avta na parkingu k bojo začel montirat vse dol a veš...tko da tole je sranje.
ReDevil
30 Jan 2006, 20:48
Grega_
30 Jan 2006, 21:03
tole ni za popravt čeprav sem govoril s kolegom kleparjem, da je majka svašta rodila....in da ni 2x za rečt da bo kdo prvi in zadnji del skupi švasu po šivih

Nekdo mi ponuja cca. 150.000 Sit, mislite da je to dovolj in da se več ne da doseči? Seveda pa hočem pobrati prednje diske + ploščice dol ker nima smisla da ga s temi naprej dam.

..čeprav en tip mi je bil sumljiv sam sem mal zaje**u, me je prvo spraševal da če mam airbage, pa sm reku da ne, pol je pa vprašu....pa je spredi čist cel avto....sm reku da je ja, nato je vprašu kje iz lj pa sm in matr sm reku jarše tko da ne vem, ne vem, mam čudn feeling da ne bojo kkšne luči pa havba šle

No sej njegovo cifro mam sam matr da mi je blo sumljivo.
QUOTE(ReDevil @ 30 Jan 2006, 20:48)

..že gledam 323 F-ke od l.96-98 naprej sam prvo morm itak ta keš dobit vsaj od zavarovalnice pol pa že bo nekak, ker avto rabim tko da.....iščem dobro f-ko, oz. odlično ne dobro. Sam to zna en cajt trajat, tko da če bo kdo kje zvohu kkšno naj mi prosim sporoči.
Pozrav Grega!
Dokler ti zavarovalnica ne ponudi kaj konkretnega NE prodajaj! Probaj težit do onemoglosti za višjo odškodnino; pa takoj pojdi k zdravniku pa jamraj, da te vse boli, pa da ne moreš več spat, ker se ti skoz ponavlja film nesreče, pa apetita nimaš več itd.; skratka zrihtaj si bolniško, pol pa zahtevaj $ !
Prijatu je naredu tko kot ti pravim, pa se mu je izšlo, le zakaj se ne bi tebi?
LP
Grega_
30 Jan 2006, 21:15
...sej avta zihr ne bojo hotl nazaj?? Tud če jim težim in če je prodan tega ne bodo vedli. Bom pa težil preko pritožb, res me tudi zanima kolk bodo ponudili
Poglej, najprej počaki da ti ga ocenjo, pol boš pa vidu za kolk ga boš prodajal da dobiš kar si si zamislu oz. tolk kokr bi dobil če bi ga prodajal pred nesrečo!
Ne pozabi nikoli, DA NISI TI POVZROČIL SRANJA, ampak nekdo drug, zato ne pristat na prvo ponudbo, ja pa še en nasvet, daj ga ocenit cenilcu tvoje zavarovalnice, tko informativno, da vidiš kje si pri pogajanjih o škodi...
Ja vztrajen moraš bit, pa mudit se ti ne sme, pa lahko profitiraš, drgač pa
LP
Kar sam jo po delih prodaj se najbolj splaca,sem videl da kar iscejo dele,malo traja ampak gre 150.000 sem jaz dobo za odbijac,levi blatnik,levi krak,posodo za zrak,hladilnik,spodnjo vezno,in levo ogledalo pa nekaj malenkosti sam za po cene ponaredkov prodas kaj se pac dobi pa se ti izide saj mas cist cel prednji del NE PRODAJ PREHITRO SE DA ZASLUZIT VEC KOT ZA CELEGA
Ja, cela štala no...moje sožalje...
Z zavarovalnico se da marsikaj izpogajati, moraš pa biti tečen. Jaz sem imela pred leti avto kasko zavarovan, pa me je en na avtoceti tako izsilil (je prehiteval tovornjak, pa vuš pred mene, jaz pa po prehitevalnem s cca. 160 na uro...) Sem tako zavirala, da so bile gume brez profila. Pa hop na zavarovalnico, so mi vsi rekli da mi od kaska že ne bodo dali za gume. Pa sem pritežila k tistim stricem zavarovalničarjem, mi je en rekel da tole ne bo šlo in mi ne bodo dali cekinov. Pa sem mu rekla, da če jaz ne bi tako reagirala kot sem, bi sedaj morali plačati totalko ne pa samo gume. Pa je brez besed vzel kuli pa mi podpisal...Tako, vse se da, samo težit moraš. KOnec koncev nisi bil ti nič kriv...
Aja, pa lahko dobiš nazaj za potne stroške in izgubljeni čas, ki si ga zapravil z urejanjem papirologije. Poleg tega pa lahko dobiš nazaj tudi za šok, traume itd...Ampak mislim, da je tako samo, če imaš kasko, nisem pa prepričana...
Imej se lepo,
Tedi
Grega_
31 Jan 2006, 07:47
zavarovalnica je pri obeh ista tako da so cenilci isti.....1.300.000 je škode (avto je totalka), avta pa pred blokom ne morem razmontirat, ker mi bojo vse pokradl tako da to žal ne pride v poštev, če bi imel pa plac pa tako ali tako da bi to tko naredil. Zdej je vložen uahtevek za povrtnitev materialne škode, za nematerialno se pa vloži po koncu zdravljenja. Teživ pa bom, so mi rekl da naj bi po enmu tednu že dobil prvo ponudbo.
makaveli
31 Jan 2006, 15:50
Ej stari.za totalko ti izplačajo največ 60% vrednosti vozila.
Torej ti tečnari da je tvoj avto vreden več kot po tistem njihovem evrotaksu!
Itak je evrotaks en največji šit kar ga je pr avtomobilizmu!
Če ti oni ocenijo (npr.nerazbit) avto ne vem... na 800 jurjov, je totalka komaj cca. 450.
Če pa ti žnaraš,da je to fajni avto,porihtan,dobro prodajan model in hočeš zanjga rečmo 1 miljon, je pa izplačilo totalke (tistih 60%) že 600 jurjov!
Oni ti bojo seveda najprej ponudli minimum.
Ti si pa malico sabo prnes, pa reč da ne greš od tam,ker si peš,pa nimaš prevoza,pa boš kr tam spal,dokler ti ne poravnajo pošteno.Sej nisi ti kriv,da je tak!
Wish you luck!!!
QUOTE(Grega_ @ 31 Jan 2006, 07:47)

Teživ pa bom, so mi rekl da naj bi po enmu tednu že dobil prvo ponudbo.
Kaj za ena zavarovalnica? Ko sem jaz imel tako sranje so mi pri zavarovalnici Maribor (ja štajerka se je zakantala vame) rekli, da v roku enega meseca. In glej ga zlomka en dan pred iztekom sem komaj dobil pošto.

Lenuhi leni se jim ne da pohiteti. Jaz revež sem se pa nekaj časa z zbitim vozil potem sem pa že mogu kupit nekaj. In če bi takrat takoj dobil keš bi si lahko privoščil takoj boljši avto. (***F

)
Grega_
31 Jan 2006, 17:01
bunil se bom ja....hočem dobit tolk da se mi povrne cel avto, sej nisem jest kriv niti mal da je avto razsut. Zdej za avto sem dal 550.000, vanjga vložil in porihtal za cca. 160.000 jurjev da bi blo ok en cajt in to hočem dobit nazaj al jim bom pa reku da jim ga pred vhod prpelem pa naj ga prodajajo dokler ne bojo tolk zanga dobil al naj mi ga popravjo če se jim splača, sej ne plačujem brezveze zavarovanja mater jim. Po evrotaksu je itak bolj švoh, tko al tko pa v 6-ih letih pri njih še nisem imel nobenega zahtevka, to bom že probal nekak zmutit. Zavarovalnica je pa Triglav. V enem tednu naj bi dobil že prvo ponudbo pol bomo pa vidl kako naprej.
makaveli
31 Jan 2006, 17:16
Nič jim ne govori kolk si ti dal za avto!
rajši poglej malo cene,koliko so taki avti na tržišču! pa upoštevaj samo tiste bolje ohranjene. Sej tvoj je tud bil,a ne??!!?
Pa plus 100...kulk si še vložu nanjga?!!
Razbitino pa prodaj čim bolje. A nima noben kolega kake garaže kje,da bi ti jo posodil za nekaj dni? Da ti res ne poberejo kej dol.
Zavarovalnica ti pa itak ne izplača,dokler ne dobijo policijskega zapisnika.
To ti lahko traja več tednov.Pri meni je trajalo cel ene 5 tednov preden sm vidu denar. Mal zavlačujejo na policiji, pol še mal na zavar., pa je teden okoli.
In ta čas se ti lahko pogajaš za ceno izplačila.
Grega_
31 Jan 2006, 17:32
Avto sem iskal 2-3 mesece, cene so pa tud še vedno takšne kot so bile oz. še večje. Žal nima nobeden tukaj okoli garaže...pač sami bloki okoli mene. Zadnje luči sem tako ali tako dol pobral, najraje bi še prve in prednje žmigavce, avto je pa tako ali tako pokrit in se ne vidi kater je. Ja vložil sem pa veliko, vse je napisano že v drugi temi + popravilo blatnikov tko da...mučos dinarčkov. Sej zdej bo pa trajal še en cajt da najdem dobro drugo mazdo.
QUOTE(Grega_ @ 31 Jan 2006, 17:32)

Avto sem iskal 2-3 mesece, cene so pa tud še vedno takšne kot so bile oz. še večje.
Tale fenomen sem tut sam opazil.

Ko sem iskal avto je bil tale drugi najdražji C (dražji je bil le še en s klimo čeprav malo butnjen...750.000 SIT).
Zdaj so pa ti avti še vedno najmanj toliko vredni. Kar naj ostanejo še ene par let. Mogoče jim pa cena z leti raste?
Saj lahko, da sem butnu v prazno, ampak a ni po novem, da policija ne pošilja več zapisnikov na zavarovalnico in da jih mora zavarovalnica sama nafehtat. Če se ti mudi pa ga lahko sam dvigneš na policiji in pridobiš dragoceni čas...
Zavarovalnica ga sama zahteva od policije, Boss maš prav...
Na policiji mi ga ni hotel dati ali pa še ni bil napisan......sem dobil samo podatke od povzročitelja katere sem nesel na zavarovalnico, policist mi je pa rekel da bodo zapisnik poslali na zavarovalnico....zdej, a ga jest lahko dobim v roke ker me res zanimajo podrobnosti?
QUOTE(Grega_ @ 1 Feb 2006, 16:27)

Na policiji mi ga ni hotel dati ali pa še ni bil napisan......sem dobil samo podatke od povzročitelja katere sem nesel na zavarovalnico, policist mi je pa rekel da bodo zapisnik poslali na zavarovalnico....zdej, a ga jest lahko dobim v roke ker me res zanimajo podrobnosti?
ti v nobenem primeru ne dobiš zapisnika v roke,gre na zavarovalniški biro, cca 2-3 tedne.
wildcat
1 Feb 2006, 20:15
QUOTE(Boss @ 1 Feb 2006, 15:09)

Saj lahko, da sem butnu v prazno, ampak a ni po novem, da policija ne pošilja več zapisnikov na zavarovalnico in da jih mora zavarovalnica sama nafehtat. Če se ti mudi pa ga lahko sam dvigneš na policiji in pridobiš dragoceni čas...
Seveda ga zavarovalnica zahteva, ampak če ga policija še ni dokončala, ga ne morejo poslati.
In če gre kakšna kri na preizkavo v LJ, baje traja 14 dni do 1 meseca.
Zato včasih traja dokler ga zav. dobi, in resnično ne izplača dokler ga nima.
makaveli
2 Feb 2006, 18:36
QUOTE(wildcat @ 1 Feb 2006, 20:15)

Seveda ga zavarovalnica zahteva, ampak če ga policija še ni dokončala, ga ne morejo poslati.
In če gre kakšna kri na preizkavo v LJ, baje traja 14 dni do 1 meseca.
Zato včasih traja dokler ga zav. dobi, in resnično ne izplača dokler ga nima.
Wildcat... Ti si pa na tekočem
Le zakaj?
V mojem primeru 25 novembra, je trajalo čist do konc decembra, predno so me izplačali.
Kri od povzročitelja je šla na laboratorijski test u Lj,pa predno so spisali zapisnik in ga dostavli zavarovalnici...
Sej pol ko ma zavarovalnica zapisnik,pol maš denar u enmu tednu.Al pa tud ne
Ampak po drugi strani tut zavarovalnica zavlačuje. Pri meni nisva klicala policije in sva imela samo evropsko poročilo, ki sem ga oddal na Zavarovalnici MB (v LJ). Potem sem še enkrat napisal dogodek in stvari. Potem je mogla pridt še enkrat ona, da je še ona še enkrat opisala potek.

Uradna procedura gre tako, da bi ji mogli poslati pošto ampak mi je kar un na zavarovalnici rekel da jo lahko pokličem če imam cifro. Pošta bi šla namreč na stalni naslov (MB) ona pa je med tednom v LJ (študentka).
No v glavnem v nedeljo sem imel nesrečo, v ponedeljek sva oba prišla na zavarovalnico in potem so cel mesec obravnavali (ja najbrž) dogodek in koliko me bodo izplačali.
V glavnem tud brez zapisnika se vse skupaj vleče... Jaz pa denar rabu za drug avto.