Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda totalka - jest se držim
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
Grega_
Pri meni je verjetno tudi razlog da je šla kri povzročitelja na sodno medicino, sem danes nesel račun za avtovleko na zavarovalnico in mi je gospa povedala da še nimajo policijskega zapisnika....in verjetno ga še en cajt ne bo prav tako tudi denarja potem ne bo hitro, ker tist njihov eurotax cenik si lahk nekam zatlačjo. blink.gif
..zarad tistga pijanca že ne bom v minusi pod nobenim pogojem.
Marko_mx-3
privat tožba povzričitelja?
Grega_
QUOTE(Marko_mx-3 @ 3 Feb 2006, 06:39) *

privat tožba povzričitelja?

...o tem se moram še pozanimat, ker ne vem če ga lahko terjaš preko zavarovalnice oz. poravnava z dogovorom brez zavarovalnice potem pa še privat dry.gif
suicidal
olupi ga, bastarda pijanskega. confused0059.gif
Boss
QUOTE(suicidal @ 3 Feb 2006, 08:41) *

olupi ga, bastarda pijanskega. confused0059.gif

ja res, olupi ga, da si bo zapomnu pijan za volan sedat mad.gif
Marko_mx-3
Jaz bi ga probal civilno tožit že samo zaradi tega ker je vozil pijan, če bi bil pa trezen pa ne.
Grega_
Če ma kdo kakšen pameten nasvet naj ga napiše ne happy0158.gif ...V glavnem zavarovalnica mi je zavrnila predlog za višji znesek izplačila odškodnine za avto zaradi, citiram: ...,da ima vozilo izredno veliko prevoženih kilometrov (118.115), ki bistveno vplivajo na določitev vrednosti pred nezgodo. WTF...pa sej ni to fiat da bi moral pri teh km že drugič generalno delat. blink.gif
poky
QUOTE(Grega_ @ 2 Mar 2006, 16:52) *

. WTF...pa sej ni to fiat da bi moral pri teh km že drugič generalno delat. blink.gif

He he,to si pa dobro reko!! happy0158.gif happy0158.gif
Symon
QUOTE(Grega_ @ 2 Mar 2006, 16:52) *

(118.115)

Si mislil napisati 181.115?
Bedna fora tole... whatever.gif Da te takole zje**jo. Se ve, da so zavarovalnice profitne organizacije.
Grega_
181.115 ja whatever.gif
...sej sploh ne vem kaj bi napisu, pa tud ne vem če bi še ne vem kolk povišal znesek. blink.gif
Boss
QUOTE(Grega_ @ 2 Mar 2006, 18:43) *

181.115 ja whatever.gif
...sej sploh ne vem kaj bi napisu, pa tud ne vem če bi še ne vem kolk povišal znesek. blink.gif

Reč jim, da naj počakajo dan, dva, da greš kilometre nazaj prevrtet pa se boste še enkrat zmenili za cenitev. Ja ne vem če so oni sarkastični pa ocenjujejo avto po prevoženih kilometrih ne pa po ohranjenosti potem si lahko daš tud ti duška pa jih mal podjebavaš. huh.gif
Grega_
Ma najraj bi mu napisu da kako je lahko za 9let star avto 180.000 preveč, ker to je 20.000 na leto, vožen je bil pa na relaciji. In napisu bi da če se on vsak drug dan z busom v službo voz, da ne naredi preveč kilometrov z avtom....sam to bi bila že osebna raven. No sej v bistvu se mi avto pokrije s tem zneskom in zneskom od prodaje, bi pa rad še vsaj neki denarja ven dobil (servis en teden prej narejen ipd.) ...sam ne vem, se mi ne da zajebavat več.
zdravek

blink.gif u jeboooooo te... auto je totalka... ima ti jedna jeftinija i bezbolnija opccija za popravak.. ali moraš znati dobrog limara... ak te zanima se javi.... police.gif
Grega_
QUOTE(zdravek @ 3 Mar 2006, 17:17) *

blink.gif u jeboooooo te... auto je totalka... ima ti jedna jeftinija i bezbolnija opccija za popravak.. ali moraš znati dobrog limara... ak te zanima se javi.... police.gif

...avto je že prodan, je šel za dele (sprednji del)
zdravek

dry.gif nisam baš imal to v mislima; ali bolje to neg da ti trune doma i da ti budi bolna sjećanja ...

još jemput sorry za auto.. sad.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.