Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Vas je kdaj pustla na cesti?
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
madmax
QUOTE(ReDevil @ 11 Feb 2006, 20:01) *

Kolk ste bli pa v primeru "defekta" kej maherji improvizacije?

Kaj pravite na tole improvizacijo; enkrat mi je pri že prej omenjenem Unotu crknla elektrika (vsaj tako mislim) v vratih potrebna za dvigovanje in spuščanje šipe (šipa je bila seveda v spuščenem položaju), pol pa jst "majstr" začnem to razdirat pa "popraulat", in ko končam dam kontakt probam dvignit šipo, neki se pokadi, šipa se ne premakne! No fino, zdej sem pa stvar zjebal do konca. Kaj zdej, šipa nemore tako ostat spuščena. Tito je reku, snađi se! Pa sem se, najdem eno desko, dvignem šipo in desko nabijem spodi, oblogo nazaj gor, in jebiga se vozim z desko v vratih naprej.
Čez kakšna dva tedna sem avto prodal! Z desko v vratih seveda!
Si lahko predstavljate fris tipa, ko se je on lotil popravljat šipo confused0059.gif blink.gif
Japanac
Nikad... smile.gif ja volim nju, ona voli mene, međusobno se pazimo i to je to smile.gif

Dobro ajd... enkrat sam zaje... pa sam ostal bez benzina blink.gif
ReDevil
Kar se okvar tiče, loh rečem da velikrat na cesti opazim dizelaše novejših letnikov, ki dobesedno s plavim dimom preplavijo celo cesto, npr. zdele se spomnim 3 avtov: A6 2.5 TDI, golv IV SDI in Bmv X5 - nevem ker motor!

Ko sem na semaforju stal za A6ko karavanko in pa notr ena gospodična telefonira cel cajt, pa avto v prostmu teku in kadi ko turčin tongue.gif , samo to je blo res tolk dime okol, kot da gori, no pa babnca itak ni dojela, pa kr klepeta naprej, jz pa sm se skori zadušil v svojmu avtu (biv direkt za njo), pol pa ko je speljala, je očitno počas registrirala in se ustavla na bencinski par 100 m nprej! blink.gif

Golf SDI je biv parkiran nekje za bežigradm, odprta spredna havba, štirje žmigavci in iz auspuha se kadi kot iz kake fabrike, pa dedec fajn panično okol skače! dry.gif

Pol pa še tale X5, ob čisto normalnem štartu s semaforja, je dobesedno na modro zameglil cesto in se pol enih 50 metrov kasneje na avtobusni ustavil, ker mu je verjetno zmanjkal olja! z0tdntknw.gif

Telih dizlov sicer ne razumem kej preveč, ampak tko se mi zdi, kot da jim je vsem olje ven čez auspuh zmetal al kaj, ker še posebej tisti A6, pa kej tecga niti v filmu ne vidiš, ker to je že višja stopnja od specialnih efektov! happy0158.gif
Boss
X5 sem tud jaz videl, da je kadil plavo in to pošteno...
pascoli
Med službo skočim na kosilo in žez 20 min se odpravim nazaj Premacy 1.8 84kw pa neče vžgat,
vergla pa nič od njega, ,full gas, delni gas pa ne vžge. Pol smo ga malo potisnili pa je zakašljal in se nikoli več ustavil, najbrž mu je burja pri 0°C dala svoje. Včasih med pretikamjem 1-2 skoraj omaga pod obrati, mogoče pa je samo malo žejen. WD-40 mogoče.

madmax

včasih so to delali v zastavi prva vgradnja,
si dobil na dili sporočilo
kakva plata takva vrata
pascoli
to o pomanjkanju goriva je lepo zložil skupaj režiser Pjer Žalica v svojem filmu Pri stricu Idrizu(povojno Sarajevo), kjer ženska reče da avto nima bencina, moški pa ga pred tem še razstavijo preverijo vse živo, nakar Idriz vpraša nečaka če se spominja kdaj je zadnjič tankal mu ta odvrne da se ne spominja najbolje, mogoče pred dvemi mesci?! huh.gif
Boss
QUOTE(pascoli @ 16 Feb 2006, 11:40) *

to o pomanjkanju goriva je lepo zložil skupaj režiser Pjer Žalica v svojem filmu Pri stricu Idrizu(povojno Sarajevo), kjer ženska reče da avto nima bencina, moški pa ga pred tem še razstavijo preverijo vse živo, nakar Idriz vpraša nečaka če se spominja kdaj je zadnjič tankal mu ta odvrne da se ne spominja najbolje, mogoče pred dvemi mesci?! huh.gif

hehe

sem se spomnil na tist vic ko se peleta v avtu rjavolaska in blondinka pa jima avto crkne.
Rjavolaska: hmmm...bencina nama je zmanjkal
Blondinka: joj kok si ti pametna, jaz tega sploh ne bi opazila in bi se kar naprej peljala
Fry
Mazda pustila na cesti? Ah prosim vas, to se ne more zgodit happy0158.gif

Crkujejo pa res najvec francozi in turbodiesli, slednji velikokrat zaradi okvar turbin.
Marko_mx-3
QUOTE(Boss @ 16 Feb 2006, 17:14) *

hehe

sem se spomnil na tist vic ko se peleta v avtu rjavolaska in blondinka pa jima avto crkne.
Rjavolaska: hmmm...bencina nama je zmanjkal
Blondinka: joj kok si ti pametna, jaz tega sploh ne bi opazila in bi se kar naprej peljala

happy0195.gif happy0195.gif
blindek
meli smo doma že vse živo in med drugim tudi mazdo 626 ine je mela 400k km prevoženih...vse kar je crknilo je bil akumolator happy0158.gif
potem mati je mela clioja in je crkoval ko sam vrag...
meli smo tudi več bmwjev in ni blo nobenega problema z njimi,tudi z tem novim ki je dizel tudi ni problema.
Za P206 pa je mel kolega veliko problemov.
Naj kupijo mazdo pa bo smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.