Men se je to vseeno zgodil pred cca pol leta, bila pa je kriva malomarnost mehanika, ki je ocenil da imam jermene še v ok stanju (no pogonskega sem itak že preventivno menjal), čeprav sem mu rekel da pri tem ne mislim šparat, pol pa 3 tedne po tem "rednem servisu" sem se glih vračal od bivše z dolenske pa itak total neprespan (bolj od prepirov kot česa druzga)
Pol pa do mojga mehanika, ki je pred tem jermene ocenil za dobre, tko da od defekta do nadaljnje vožnje je minilo mogoče max 3 urce! Skoraj kot v MClarnovmu boksu, sicer tam merijo v sekundah!
Tisti majstr ki me je pa pršel iskat z Amzs kamjonom, pa je bil neke vrste za hece in je rekel da sta si moja jermenčka skočila v lase
Po mojem se stvar še nebi tok hitro zgodila, če ne bi bila vožnja primerno groba in je bilo vse skupaj pri približno 150 KMh oz. nekje 3. na blokadi, ko sem ravno prehiteval 3 osebne po klancu dol, sicer pa itak 1. - blokada, 2. - seveda ponovi vajo, pol pa je uspeh bil zagarantiran!
Kar mi je najbol smešno je bila ista situacija že pri mojem golfu II 1.3 B, isto nikol problemov, pol pa alternator jermen, pa spet mi je bila situacija prov smešna in nism bil preveč slabe volje, ravno tako sem imel neko brezplačno dostavo do Servisa za bežigradom, pol pa delo 3 jurje in živeli!
Dejte napisat še vaše izkušnje s pikirancijo avtov, pa tut če se mazde nočjo kvarit, povejte za kake druge znamke, ki so vas "nasmukale"!