Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Popravljam Alu platišča
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
danijelalu
Popravljam vse vrste Alu platišč od 13-18 col
Tel:040 288 654
vrocaa@gmail.com
David
Sicer debata spada pod male oglase.... ampak te bomo useeno "uporabili".... happy0158.gif

LP daVid
KAALman
ta tema sodi SEM !

povezava do nje pa je v rubriki SPLOŠNO ostala samo IZJEMOMA !

Kdorkoli bo prebral to temo, in bo imel željo nekaj ponuditi v smislu malega oglasa, naj to stori pod rubriko MALI OGLASI !

wink.gif
din
Evo, da te ponucamo tongue.gif .

Rad bi dal pregledat in po potrebi ravnat original alu platišča Enkei 15" od Mazde 323 GT-R. Za pregledat je 5 platišč, od tega mislim, da je ena sigurno za ravnati. Torej koliko okvirno bi me prišlo to in kam je to treba peljat.

PS - na platiščih ni pnevmatik wink.gif
danijelalu
Dobro no če me že hočete ponucati!

Za tiste 4 platišča ki so samo za pregled.Kaj pa naj bi se na njih pregledalo.Mislim da imaš v mislih če so ravne.To sploh ni problem za pregled.
Tista 1 ki pa je za ravnanje pa bi bila cena 7000 sit če ni nič za varjenje.To pomeni da jo poravnam pobrusim in pobarvam tisti del ki je bil popravljen.
Sem pa iz Maribora ne pa pričakovat da boš dobil vse to v enem dnevu nažalost nisi edini ki ima takšen problem
Ponavadi se da dobit vse skupaj nazaj v roku 1 tedna.
Če te še kaj zanima vprašaj rade volje ti bom pomagal

LP

uklopko
odlično!!

js pa mam dve 21''feltni za zravnat.....

od becikla!!!!
a se da? happy0195.gif happy0195.gif

joke
ne me resno uzet!!!
LP
KAALman
hmm... resno razmišljam o tem, da bi v malih oglasih ukinili nadaljnje odgovarjanje na sporočila smile.gif

če že komentiramo oglase, se prosim držimo teme oglasa !
danijelalu
Na žalost 21 ne popravljam samo do 18 col gre.

LP
YavarYe X6V6
QUOTE(KAALman @ 5 Feb 2006, 09:38) *

hmm... resno razmišljam o tem, da bi v malih oglasih ukinili nadaljnje odgovarjanje na sporočila smile.gif

če že komentiramo oglase, se prosim držimo teme oglasa !

Ker mislim da so oglasi kolikortoliko resna stvar se pridružijem KAALman - u in prosim vse sodelujoče da bolj resno spremljajo in odgovarjajo.
vuk
QUOTE(danijelalu @ 4 Feb 2006, 23:17) *

Dobro no če me že hočete ponucati!

Za tiste 4 platišča ki so samo za pregled.Kaj pa naj bi se na njih pregledalo.Mislim da imaš v mislih če so ravne.To sploh ni problem za pregled.
Tista 1 ki pa je za ravnanje pa bi bila cena 7000 sit če ni nič za varjenje.To pomeni da jo poravnam pobrusim in pobarvam tisti del ki je bil popravljen.
Sem pa iz Maribora ne pa pričakovat da boš dobil vse to v enem dnevu nažalost nisi edini ki ima takšen problem
Ponavadi se da dobit vse skupaj nazaj v roku 1 tedna.
Če te še kaj zanima vprašaj rade volje ti bom pomagal

LP

7000 samo za ravnanje ali je v to ceno vključeno tudi priprava na barvanje in samo barvanje??
David
Vuk kot je meni znano je to cena komplet dela z 1 platišče... v praksi je tako, oziroma ostali delajo tako!¨

LP david
vuk
QUOTE(David @ 7 Feb 2006, 10:12) *

Vuk kot je meni znano je to cena komplet dela z 1 platišče... v praksi je tako, oziroma ostali delajo tako!¨

LP david

Sem kaj drugega vprašal? Vprašal sem ga če je v to ceno vključeno tudi priprava na barvanje in samo barvanje platišča.
Mislim,da veš,da nimam 'standardne' barve na mojih platiščih. Mene je recimo stalo vse skupaj 30.000 SIT z barvanjem,pripravo,ravnanjem,varjenjem,itd.
lp vuk
David
Ojej... sem pozabil na to.... my mistake.... sad.gif
danijelalu
Vse cene ki so tam navedene so samo za popravilo in sicer po komadu.
Jaz ne delam ličarskih del,ker to je delo ličarjev in jim tudi ne pripravljam platišč,da bi oni samo pobarvali.

LP
mazda2
LP.mene pa zanima kok bi me prišlo ravnanje pa popravilo 14 colske litke ka mi kake 20 cm roba manka ka sm ga na robniku pustu?
party0024.gif
Marko_mx-3
QUOTE(mazda2 @ 7 Feb 2006, 20:07) *

LP.mene pa zanima kok bi me prišlo ravnanje pa popravilo 14 colske litke ka mi kake 20 cm roba manka ka sm ga na robniku pustu?
party0024.gif

Kaj spet? confused0059.gif
mazda2
QUOTE(Marko_mx-3 @ 7 Feb 2006, 20:43) *

Kaj spet? confused0059.gif

happy0195.gif ne že spet lansko poletje sam pol nobenga nism dubu za ravnt pa sm šou kr novo kupt zej bi pa to dav poštimat pa za rezervo v kufr! happy0158.gif
danijelalu
Zanima te koliko bi te prišlo popravilo 14 col platišča s tem da ga nekaj manka.Cena komplet popravljanja + varjenje bi te prišlo 9000 sit.
Če pa je možno pa mi pošlji sliko tega platišča da vidim če se sploh da popravit

LP
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.