Samo a tvoj avto dela zate, pomoje bolj zgubo dela vsak avto
David
14 Feb 2006, 13:33
Dela dela...no vozi me...posledično zaradi tega pa prinaša $$$... torej amortizacija avta je zeloooo dobraaa!!!
LP daVid
ReDevil
15 Feb 2006, 20:49
Nažalost bolj mal avtov dela za lastnika (mogoče kakšni dostavniki in kamioni), je pa tut že dost dobro da če že ne dela zate, da ne dela preveč proti tebi, to je že pol poti do uspeha!
sicer nisem iz tega konca samo tole je še najbolj podobno prav celjskemu grbu (modra podlaga s tremi zlatimi zvezdicami)... eventuelno bi lahko bilo Laško (tri bele lilije na modri podlagi), če sploh imajo svoje grbe na tablicah
TAKOJ!!!! Tole če je res vse tako kot je bo hitro šlo v promet. Ma če zdajle ko bereš tole pokličeš si že prepozen. Bi mogu že takrat, ko si ti post napisal klicati in se zmenit za ogled.
Grega_
16 Feb 2006, 21:14
...no tolk hitr pa spet ne bo šla jutr dopoldan pokličem da sploh vidm iz kje je in če se ni zmotu pri kilometrih ...pol pa pogledat, sam bom mogu še nekje prevoz napedenat
Grega_
17 Feb 2006, 09:49
QUOTE(Symon @ 16 Feb 2006, 21:09)
TAKOJ!!!! Tole če je res vse tako kot je bo hitro šlo v promet. Ma če zdajle ko bereš tole pokličeš si že prepozen. Bi mogu že takrat, ko si ti post napisal klicati in se zmenit za ogled.
..ni še šla grem jutri tole pogledat, pa da vidm če je res tipi topi
David
17 Feb 2006, 09:54
Grega....smo s tabo....!!1 Hope u get the best u can get.....
suicidal
17 Feb 2006, 10:03
Go Grega_, Go Grega_, Go Grega_, ...
Grega_
17 Feb 2006, 10:10
Upam da bo vredu, mam še eno na tistmu koncu za pogledat (za isti denar) sam da ima klimo pa 30.000 več prevoženih sam to me ne moti. Bom vidu katera je lepša pa kateri prodajalec bo manj mutil in imel več verodostojne dokumentacije, računov ipd.
Symon
17 Feb 2006, 15:31
QUOTE(Grega_ @ 17 Feb 2006, 10:10)
Upam da bo vredu, mam še eno na tistmu koncu za pogledat (za isti denar) sam da ima klimo pa 30.000 več prevoženih sam to me ne moti. Bom vidu katera je lepša pa kateri prodajalec bo manj mutil in imel več verodostojne dokumentacije, računov ipd.
Bingo!!! Mislim, da nimaš potem več kaj dostiza misliti...
ja sam za svoju mazdu dal 4.800 E prije 10mjeseci...
ali nije mi žal.. samo nek bude tak kak je do sad - stara je 10godina i u proteklih 10mjseci nisam imal ni kune izdatka osim kaj sam promjenil ulje i filter ulja..