Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazde 323f - precenjene
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
Grega_
Evo da mal napišem kaj si mislim o tem. Imam res občutek da pri nad tudi vsaj za 323f modele počasi nastaja Honda sindrom....starejša je več je vredna, ker kakšne so cene pri nas za te avte me kar mineva. Sam da ma airbag-e pa klimo pa je že nad 800k pa letnik 1996.
Evo nekaj primerov iz Nemčije:

ker linki ne delajo bom mal prevedel;

- 323f 1.5, 130k, l. 1997 vsa oprema 3000 EUR
- 323f 1.9 gt - luxury, 96.000 km, l.1997, 2.990 EUR
- 323f 1.5, 118k, l. 97, vsa oprema 3.200 EUR
- 323f 1.9, 144k. l.97, vsa oprema 2.800 EUR
- 323f, 1.5, 150k, l.98, vsa oprema 3.800 EUR

V čem ej fora da so gor tooolk nižje cene, a je tolk ogromno tega pleha pr njih al se folku pri nas trga do amena?? Ker ok, sej da je 50-100 jurjev pr nas dražja je še sprejemljivo ampak da so 1 let starejšje z manj oprema tudi po 200k dražje mi pa ni glih čist jasno.
BOBI
Sem ze jaz enkrat tudi cene gori gledal pa so cenejse kot pri nas,jaz sem lani mel kupca za 1.100.000sit pa mi je zal da nisem dal pa se ni mela spojlerov pa imam samo klimo pa siberdah je pa ohranjena pa vsi racuni od 96 leta naprej kaj je blo kupljeno pa delano na njej zdaj v kratkem popravim ta vrata pa bok pa spojlerje na novo pobarvam pa izpuh menjam pol bom pa spet probal praviga kupca najt ki se mo to dopade cena bo okrog 1.000.000sit drugace pa jo bomo vozli se par let ker dobro sluzi. happy0158.gif
Grega_
..sam tole ti je pa ornk ponujal za avto happy0158.gif
BOBI
QUOTE(Grega_ @ 7 Feb 2006, 14:59) *

..sam tole ti je pa ornk ponujal za avto happy0158.gif

Ja saj jaz pa wallbash.gif bedak ker sem se sel zajebavat k serbineku pa sem rx-8 gledal pa da,bi dal mojega v racun pa je en model priso je reko da se mu ful dopade pa se starejsi je bil razen malo ga je motlo da ja spuscen pa sem v sali reko da cem met 1.200.000sit za njega on pa meni da ma 1.100.000 zraven in da mi da takoj jaz pa confused0059.gif in sem rekel da bom se premislo kaj bom naredo mi je dal telefonsko samo ga nisem pol klical pol cez par dni sem si mislo kak sem nor sad.gif
Symon
QUOTE(mazda323f @ 7 Feb 2006, 15:09) *

pa sem v sali reko da cem met 1.200.000sit za njega on pa meni da ma 1.100.000 zraven in da mi da takoj jaz pa confused0059.gif in sem rekel da bom se premislo kaj bom naredo mi je dal telefonsko samo ga nisem pol klical pol cez par dni sem si mislo kak sem nor sad.gif

Saj si! happy0195.gif Jaz bi mu takoj dal svojega za tak denar! tongue.gif
Grega ja to smo že v nededljo ugotavljali. Ča bi le človek poznal kakega švaba (kakšen žlahtnik)... happy0005.gif
poky
Take šanse se redko ponavljajo.... biggrin.gif
R_sport
Kot prvo mislim, da so cene pri nas navite zato, ker teh avtov ni tako veliko kot npr. raznih meganov, aster, focusov itd. In isto velja za honde civic od l. 92 dalje. Tipičen ekonomski primer - ponudba je manjša od povpraševanja (kar pa ne velja tudi za Nemčijo in odtod nižje cene). Poleg tega pa mislim, da tisti ki kupujejo mazde, honde ipd. točno vejo zakaj kupujejo tak avto in zakaj ne raznoraznih evropskih jajc. tongue.gif happy0158.gif Ne ampak res no, kolega nedolgo časa nazaj kupil megana za okrog 1 mio. sit (letnik se mi zdi 2001 ali tam nekje - gre za prejšnji, ampak že "faceliftan" megane classic) in z avtom je vse narobe. Potemtakem imam veliko rajši za isti denar 3-4 leta starejšo mazdo 323f pa magar če ima manj opreme in več prevoženih km.
STAJERC
Men se pa sploh ne zdi da so kaj hudičevo drage te mazdice. Jaz bi mojo dal za 700 ksit(letnik 96) seveda povsem originalno brez litih felg pa druge krame. Če pogledaš ostale avte v tem razredu so primerljivo dragi, še posebej če računaš, da se skoraj ne kvarijo.
Grega_
To je res da takšnega avta ne vidiš na vsakem vogalu, tud jest vem da bom mel Mazdo za naslednji avto in vem da bom tudi več plačal. Ni mi problem več plačat sam da je res potem avto tip top. Ampak da so razlike na letnik tud do 1000 EUR je pa mal preveč a ni tko?

No dva primera z avto neta:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=638457 - zdej a je ta čist v podnu al je pa tale http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=619132# iz zlata z0tdntknw.gif

YavarYe X6V6
Se opravičujem ampak NE morem se zadržat.

NOTRANJOST:
- športni sedeži -Recimo mogogoče
- komfortni sedeži -če so špotni ne morejo biti komfortni ?
- ortopedski sedeži -te bi pa tudi jaz rad videl in probal
- nastavljiv sedež -Obstajajo nenastavljivi ??
- deljiva zadnja klop 1/3 - 2/3
VARNOST:
- kodno varovan vžig motorja
UDOBJE:
- steklena pomična streha + električni pomik
- tonirana stekla
- električni pomik prednjih stekel
- električni pomik prednjih in zadnjih stekel - Zgleda da ima spredaj dvojna stekla
- el. nastavljiva zunanja ogledala
- ogrevanje zunanjih ogledal
- centralno zaklepanje
- avtoradio
- električni paket
- nastavljiv volan po višini
- nastavljiv volan po globini - tega 100% nima
- servo volan
OSTALO:
- 1.lastnik
- nepoškodovan
- nekaramboliran
- avto je garažiran
Opombe:
1.LASTNICA, NIKOLI POŠKODOVANA. - za lastnico verjamem, če pa se ne motim prodja avto !!

Hotel sem samo povedat kako neumno je narejena stran in potem se nekdo ki pač prodaja avto in se ne spozna nevem kako na vozila takole poklika vse kar samo na daleč diši po tem, da je vgrajeno v vozilo.
DANDO1
letniki so res starejši, je pa eden izmed redkih avtomobilov, ki je estetsko in z opremo lepo narejen.za moje pojme nekaj v smislu športna "limuzina".Je eden redkih avtomobilov, ki se ga da na tuning varianto nadgrajevati.oprema je v redu, sploh za tiste čase.Ni veliko računalnikov, kar je za moje pojme tudi v redu, saj se ne kvari tako kot kak clio,punto itd.Pomeni da je zanesljiv avto.In si zastavi vprašanje, kaj pa za tak denar dobiš drugje kot renault, fiat, ...Avto je danes vreden svoje cene. Kdor ga ima, že ve da je res.Zakaj pa so cene različne? Primer: zadnji spojler,meglenke,klima , ABS, šibedah, lita platišča, morda dodatni spojlerji itd.vse to so malenkosti, ki avto loči od avta.Nima vsaka 323 f BA vse.In če si te malenkosti sešteješ, dobiš cifro.
dravni
Ja, jaz imam mojo 9 let pa jo še ne mislim prodat. Da bi jo nekomu prodal za 800.000-900.000 tisoč pa da bi se vozil še sigurno 5 let brez problemo je ne dam. Se raje jaz z njo vozim za ta denar. tongue.gif
Grega_
..sej velik problem je tudi dobro dobit dry.gif unsure.gif ,ker pri nekaterih že po slikah z neta vidm da niso vredne tolk kolkr hočejo za njih.
dravni
QUOTE(Grega_ @ 7 Feb 2006, 20:00) *

..sej velik problem je tudi dobro dobit dry.gif unsure.gif ,ker pri nekaterih že po slikah z neta vidm da niso vredne tolk kolkr hočejo za njih.

Vsak bo probal dobit maximum. happy0158.gif
David
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 7 Feb 2006, 17:12) *

- nastavljiv sedež -Obstajajo nenastavljivi ??

Yavar...obstajajo.... recimo kampagnola se ne da nastavljat, pa tisti stari tam kamjončki tudi ne... pa še bi se kaj najdlo.... happy0195.gif w00t.gif
madmax
QUOTE(Grega_ @ 7 Feb 2006, 13:59) *

V čem ej fora da so gor tooolk nižje cene, a je tolk ogromno tega pleha pr njih al se folku pri nas trga do amena?? Ker ok, sej da je 50-100 jurjev pr nas dražja je še sprejemljivo ampak da so 1 let starejšje z manj oprema tudi po 200k dražje mi pa ni glih čist jasno.

vem da sem malce pozen, a bolje pozno kot nikoli. Verjami mi da se ti nebi izplačalo uvoziti mazde iz nemčije, saj bi imel cca. 150-200k stroškov če bi jo hotel registrirati pri nas (ekološka taksa, homologacija, davek, stroški prevoza). sad.gif
Sej veš kako praujo; dobra roba ni bila še nikoli poceni (poki šoldi, poka roba wink.gif )
David
QUOTE(madmax @ 7 Feb 2006, 22:14) *

Verjami mi da se ti nebi izplačalo uvoziti mazde iz nemčije, saj bi imel cca. 150-200k stroškov če bi jo hotel registrirati pri nas (ekološka taksa, homologacija, davek, stroški prevoza). sad.gif
Sej veš kako praujo; dobra roba ni bila še nikoli poceni (poki šoldi, poka roba wink.gif )

Te morem popravit.... NI tolko stroškov....

Ekološka taksa pride okoli 30k max... ki gre na težo avta, tam okoli 30 sit/kg, homologacija pride 27 000 sit, davek plačaš glede na ceno avta.... to se pa da dogovorit, ok pa še stroški....

Peugeota sem iz Italije pripeljal.... in sem imel komplet stroškov 52 000 sit.....

Tako da ni tolko....

LP dAvid
madmax
Davek pa je baje odvisen od vrednosti avtomobila (nekje 5-10%)
npr.: avto 3000evrov=10%=300evrov=72000+30000+27000+stroški prvoza(benz, cestnine...)20000=149000 sit
Mislim da nisem dosti falil. Sorry
STAJERC
QUOTE(madmax @ 7 Feb 2006, 22:40) *

Davek pa je baje odvisen od vrednosti avtomobila (nekje 5-10%)
npr.: avto 3000evrov=10%=300evrov=72000+30000+27000+stroški prvoza(benz, cestnine...)20000=149000 sit
Mislim da nisem dosti falil. Sorry

Tabela je mal čudna, ker sm jo kr skopiral, sam se pa vidi bistvo kolk je DMV
Stopnje, po katerih se plačuje DMV

Davčna osnova Stopnja
do 1,0 mio SIT 1,0
nad 1,0 mio SIT do 1,4 mio SIT 1,4
nad 1,4 mio SIT do 1,8 mio SIT 2,0
nad 1,8 mio SIT do 2,4 mio SIT 3,5
nad 2,4 mio SIT do 3,0 mio SIT 5,0
nad 3,0 mio SIT do 4,0 mio SIT 7,0
nad 4,0 mio SIT do 5,0 mio SIT 9,0
nad 5,0 mio SIT do 6,0 mio SIT 11,0
nad 6,0 mio SIT 13,0

Vir: Uradni list RS, št. 52/04
Grega_
Sej pravim da uvoz tako poceni avta se niti ne splača,mogoče gt, ker kot vidim so v nemčiji še cenejše od 1.5, ker potem moraš tudi gor mal okol letal in dobrega najdt, sam pri nas je tud ta fora da tud ta drage niso glih bog ve kaj, kakor naletiš a ne. Sem gledal tudi v Avstriji, ker kakor je znano so Avstrijci dost usekani na japonce sam pri njih so tud kar drage.
ReDevil
Grega, kokr te poznam, mislim da se ti že itak bolj splača mal močnejši motor kupit, ne bo ti žal, pa če obenem (dostikrat) to pomeni več opreme, tolk bolše!

Glede cen avtov pa je vedno tako, ko ga kupuješ se ti zdijo ful drage, ko prodajaš, pa kao da ta fakin pleh nima nobene cene, podobno je tista fora z dolžino minute, ki je odvisna od tega, na keri strani wcja si, če čakaš zunaj je kar doooolga! happy0158.gif

Kolk konjev pa ima takale 97 l. GTjka! Zna bit kar ok! dry.gif
madmax
O.k. mal sem pretiraval z davkom (nisem točno vedel koliko znese), še vedno bi pa imel cca.100k stroškov.
Pa se ti pol v končni fazi zelo mal v + pozna. sad.gif
Grega_
Jah sam gt v bistvu ne rabim, več ali manj se sam po mestu vozim tko da ne vidim smisla, razen druzga da bi mi ornk pila zarad mestne vožnje. Mogoče 1.9 bolj pride v poštev, so tudi cene nekje tam kot 1.5 - seveda v nečiji, pri nas pa nobene ni na avto netu. V bistvu a so se sploh prodajale pri nas?? Morale bi se sej 10 let nazaj folk še ni gledu na porabu ker je bil bencin še dost cenejši.

Evo podatki od ene gt-jke:

EUR 2.900

Daten:
Gebrauchtfahrzeug, 158.000 km
106 kW (144 PS), Benzin, Schaltgetriebe,
EZ: 03/98,
Klimaanlage, metallic, 4/5 Türen

Kraftstoffverbrauch kombiniert Info :
9,0 l/100km
CO2-Emissionen kombiniert:
231 g/km

Besonderheiten:
ABS, Zentralverriegelung, el. Wegfahrsperre, el. Fensterheber

Beschreibung:
Klimaanlage, Radio- Cassette, Colorverglasung, el. Fensterheber, Zentralveriegelung, Doppelairbag,16"Alufelgen, Breitreifen, el. Antenne, Nebelscheinwerfer, el. Spiegeln, Silber- Metallic, Unfallfrei, Guter Zustand

Händler:
Autocenter Yilmaz
Bodenseestrasse 57
D-81243 München
Symon
Če se ne motim tista oznaka 1.9 je pri nas 1.8. blink.gif Ker dejansko ima čez 1800 kubikov in pade v dražji razred cestnine... mad.gif
GT je pa 2.0 V6 ne? happy0158.gif
Grega_
tako je 2.0 jr V6 happy0158.gif ...no pa sej tud 1.8 jih ni pri nas. Bi mogu kkšno statistiko novih prodanih pri ans dobit sam tole bo skor nemogoče jest mislim.
ReDevil
Ne glede na to da so mi mazde zelo ok in smo na njenem forumu, ampak še vedno se mi zdi da se da za ta denar dobiti tudi kaj več od avta kot v primeru 323 F! dry.gif

Ne vem zakaj nekateri tolk pljuvate švabote, ker nasplošno glih ne veljajo za slabe, nisem niti sam ljubitelj golfov, ampak če smo malo objektivni, pol si moramo hočeš - nočeš priznat par stvari! biggrin.gif

Grega, kaj pa sploh pomen tale GT, to je zihr kratica Gate Trga! happy0195.gif
pierce
Se strinjam z Dandotom in ostalimi... res, da se na prvi pogled zdi draga oz predraga glede na letnik in opremo... samo bolj, ko se spoznaš z ostalimi primerljivimi avtimi na trgu, bolj vidiš, da je vredna svojega denarja in izbire, avto je vsekakor nekaj posebnega (4 vratni coupe, kar nekaj zanimivih, tej mazdi lastnih detajlov v notranjosti, za ta letnik še kar sveža oblika, sploh spuščena in z litimi platišči) , pa še ne vidiš ga za vsakim vogalom (čeprav tako malo jih spet ni)... zdi se mi tudi, da nov avto takrat ni bil poceni (z nekaj opreme slabih 4 mio)... sam sem se že poigraval z mislijo, da bi ga prodal, samo mislim, da nima smisla, dokler ne bo denarja za res orenk avto (se pravi, da mi ne bo težko dat cca 5-6mio in da bom mel druge stvari v lifu že pošlihtane) bo ta prav fino služila svojemu namenu...
STAJERC
QUOTE(ReDevil @ 8 Feb 2006, 21:10) *

Ne glede na to da so mi mazde zelo ok in smo na njenem forumu, ampak še vedno se mi zdi da se da za ta denar dobiti tudi kaj več od avta kot v primeru 323 F! dry.gif

Ne vem zakaj nekateri tolk pljuvate švabote, ker nasplošno glih ne veljajo za slabe, nisem niti sam ljubitelj golfov, ampak če smo malo objektivni, pol si moramo hočeš - nočeš priznat par stvari! biggrin.gif

Grega, kaj pa sploh pomen tale GT, to je zihr kratica Gate Trga! happy0195.gif

Sj ne da pljuvamo po švabih, sam če hočeš avto primerljive velikosti z isto opremo te pride glih tolk kot ena 323f.

Sj res da dobiš npr. golfa III isti letnih za dost manj dnara, sam če pa hočeš da ma vsaj 90 KM pa el. šipe, pa el. šibedah, pa servo pa še kaj ko je pri mazdi v serijski opremi te pa pride tudi tolk kot ena taka mazda!

LP
Grega_
uu kera cena http://www.autoscout24.at/aut/detail.asp?t...&id=z1ig31qngat blink.gif
BOBI
confused0059.gif
David
11000€ pa sej se hecajo.... mogoče so pa palico zlata skrili v prtljažnik....w00t.gif
Grega_
sam a so l. 2000 sploh še te modele delal?? Mal čudno vse skupi. dry.gif
DANDO1
ba model so začel delat 1994 pa nehal 1998.
ReDevil
od 1998 pa do trojke je bila BJ generacija, ki jo ima kolega mazda323! biggrin.gif
Fresh
Oi!

Evo, jst se vedno nic kupil wink.gif...(glavni razlog je trenutna prerazporeditev financ)

Sledim pa ze nekaj casa cenam ...
Se cisto strinjam, da je to avto, pri katerem res dobis vec opreme in dolocene garancije, da bo "delal"-za isto ceno, pa pri marsikaterem drugem vozilu ne.
Kar se pa samih cen tice so na oglaih dostikrat res prenapihnjene, ali pa se prodajalcem niti malo ne mudi pa vztrajajo pri svojem.
Tko pac je.
Ko bomo mi prodajali, bomo verjetno tut probal iztrzit cim vec.

Grega, modra(l.95) je po moje tista, ki sem jo opisal v temi mali oglasi, tip jo je takrat ponujal za 550k.

Se eno modro (l.96) Oglas1 prodaja ze dva meseca-cena je bila nastavljena 700k

Srebrna,tudi ze dva mesecaOglas2Z 700K, spustil na 650K

Modra (l.95, 130 000km, vsa oprema, 1.lastnik), je sla takoj isti dan, ko je prisla na net-nastavljena 700K?

Srebrna, z vso opremo, 95 000km, kupljena 1 mesec nazaj za 790K od posrednika,zdaj jo pa ata pod pretvezo penzionerja prodaja za 890K??

Aja, do Dandovih dveh se nisem prisel- lahko, da ima desc dobre masine za pravi denar?

Pa se dosti je takih, samo malo se selijo z ene oglasne strani na drugo...

Tiste taprave, poberejo preprodajalci, se preden se oglas objavi, al pa se prodajo se isti dan.

Res pa je, da ima vsak avto svojega kupca...

Jst vem, da 800K sigurno ne dam-grem raje na Xedosko...

Grega, ti samo mej dnar v zepu pa bo vse reseno- 323P-tale je bla od ene mame kuplena za 400K-glej kolk ji je v enem dnevu cena
zrasla? love0030.gif -bi clovek kr preprodajalec najraj ratu... happy0158.gif
STAJERC
QUOTE(Grega_ @ 9 Feb 2006, 12:09) *

sam a so l. 2000 sploh še te modele delal?? Mal čudno vse skupi. dry.gif

Sj na sliki je BJ generacija, ki so jo delali dokler ni prišla na trg mazda 3
Grega_
Fresh zzeellooo izčrpno, full dobr, vidim da imaš cel trg pregledan happy0158.gif oz. vse pod nadzorom.
Modro si mislil tole: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=638457 - ta se je prodajala za 550k, sam zgleda da je ceno zdej dol snel.

Za srebrno ne dela oglas, daj ga prosim popravi, da malo pogledam zadevo, če ni že šla. Za tisto drugo srebrno katera ima 95.000km tudi še nisem zagledal oglasa. Si morda mislil tole http://avtooglasi.com/index.php?lang=si&st...=&avtoid=020846 - samo tale je kilometre sfalil, verjetno jih ima 145k.

Tale še ne ve niti kolko prestav ima:

http://avtooglasi.com/index.php?lang=si&st...=&avtoid=013810

Drugače pa zanimivo, sploh nisem vedel za to stran in zgoraj niso enako kot na avto.net-u.

Drugače pa malo gledam tele samo so cene previsoke:
- http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=617477
- http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=634142

Tista, ki sem jo imel ogledano je pa šla v enem tednu. Kot sem opazil se prodaja tudi ena gt-jka, samo ni fotk. Zdej če dam 800k hočem da ma avto vso opremo pa da je res vredu.
Pri Xedos je pa tkole, 1.6 ne pride v poštev, pri 2.0 V6 je pa že registracija zame okol 200k (motor ma verjetno enak kot 323g gt - vsaj po kw tko vidim), pa tudi dobro xedosko težko dobiti. Jest mislim da Xedos še ni zame blink.gif
Preprodajalci so pa itak razred zase tko da,.....v nedeljo grem mal pod lipco, če bo kdo iz malo bolj oddaljenih krajev kakšno pripeljal pa da jo mal pogledam. smile.gif
Fresh
Oi!

Tista s 95000 bi morala biti taleSrebrna

Se mi zdi da je to to-kupu za 790K in takoj drugi dan nastavil na 890K, pol je sla pa dol z avto neta in na avtooglasi.com.Jst sem se predolgo odlocal in ko sem koncno klical v trgovino je prodajalka rekla, da je tipson neki mutil in na teto prepisoval...
Ne vem,poklici, ce je to ista. mora imet okoli 95000 km in registracijo nekje do srede februarja...

Avtooglasi.com je pa ocitno stran, kjer ponujajo vecinoma s stajerskega konca.Se mi zdi da na avto sejmu pofotkajo in ti sami objavijo, ce se seveda strinjas...
ReDevil
Pred cca. enim letom - feb 2005, sem malo gledal 323 F BA, GT seveda, no in sta bili dve na avto.netu, obe rdeči, obe letnik 98, pa ena je imela ceno 890, druga pa 1.600 prešernov, pa sem hotu it to za 890 testirat, pa je bila prodana isti dan ko sem videl oglas, aja pa imela je ful opšn! Drgač pa sta imeli obe cca. 90000 km, oz. ena 88000 če se prov spomnem, druga pa neki mal čez 90, a je kdo s foruma kupu tole za 890, oz. prpravleni so jo bli dat za 800, je blo pa jasno rečeno da je avto iz italije prpelan tik pred tem! z0tdntknw.gif
Symon
To je isto kot Primera GT. Dve se prodajata (sta se) l. 97 enako opreme, na eni ne piše kilometrov.
Pa ena košta 650 jurjev druga pa 1.200.000 SITov. whatever.gif Je pa vseeno cenejša bolj realna cena vsaj glede na Nemčijo kjer koštajo od oka od 700 jurjev+.
Grega_
symon evo ti še eno http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=634462 biggrin.gif

..men se pa zdej nekaj takšnega ponuja http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=575056#, oprema ista, sam da je 1.9 TD pa še klima zraven, cena pa ornk nižja od tele. Sam mi ni do telih italjanov, čeprav za silo bi blo. Za dost manj bi dobil tudi alfa 156 jtd.....sam matr ej, hočem mazdo oz. vsaj japonca ampak jih je v italiji dost mal...vsaj teh letnikov k jih jest iščem 96-99 sad.gif
ReDevil
Grega, tole premiero pejt vsaj probat, boš šokiran, kva to vleče confused0059.gif
Grega_
je še močnej od gt-jke confused0059.gif ...samo prestaro in po vse verjetnosti tudi zgonjeno do amena....ker 15 let je zihr ni noben šparu dry.gif
..sam cene pa glih ne držijo ne vem kolk, evo en primerek http://www.autoscout24.de/home/index/detai...tsg_detail_bild
Symon
QUOTE(Grega_ @ 11 Feb 2006, 20:59) *

Tut o teh letnikih sem že razmišljal samo... Zakaj bi nabavljal tole, ki je najbrž že preveč predihana, manj varna in opremljena, če lahko še malo našparam, prodam tole in imam recimo l.97 ali celo novejšo. party0024.gif Ker potem kupujem avto za malo daljše obdobje. Saj veš: dokler bo šlo, pa magar če 10 let! Ampak kje je še to. party0016.gif Zadnje čase ne našparam niti 30 jurjev mesečno.... whatever.gif
Drugače pa naj ti svetujem nekaj, Raje malo počakaj in kupi nekaj boljšega. Če se boš zagnal in kupil zdaj nekaj samo na podlagi cene in letnika boš čez pol leta ugotovil, da to ni to kar si hotel. Vsaj jaz to vedno bolj ugotavljam. Imam super avto, dokaj zanesljiv (malenkosti gor ali dol), praktičen ampak ni to kar "rabim" jaz. Nekaj kar ima že serijsko športen duh, se da dodatno natunat in porihtat yahoo.gif (pa ni nujno, da bi avto rihtal, samo da vem, da se dobi dele, da se lahko hvalim kaj se da lahko na avtu naredit tongue.gif biggrin.gif ).
Skratka počasi in zanesljivo išči avto! Ne bo ti žal. Rajši daj tistih 20 jurjev na mesec zdajle za avtobus kot pa takoj ko boš kupil avto nanj še 50 jurjev za popravila...
Grega_
To je res ja, samo avto rabim, ker sem brez njega mrzu blink.gif ...opcij je sedaj tako ali tako kar nekaj. No sej močnega avta ni ne vem kakšen problem kupiti, samo problem je potem vzdrževanje, registracija, tankanje ipd., sej tud jest bi mel močn avto samo kaj mi bo 150 konjev za po mestu.....nism pa tak človk da bi dal vse za avto in v njega potem pa še na kofe ne bi mogu it. Raj mal slabšega oz manj močnega pa grem potem še komot na morje, ga normalno žuram pa še kej našparam ipd., peljem se pa tud lahko 160-170 km/h z manj močnim avtom. Jest bi tako ali tako samo styling naredu ker v motor posegat se ne splača, raj potem kupiš avto k je močnejši ane. Seveda če bi imel miljone pa ne bi blo nobene panike happy0158.gif party0024.gif

..še predno sem mazdo kupil sem nekaj takšnega gledal http://www.autoscout24.de/home/index/detai...tsg_detail_bild , oz. vsaj 2.0 motor, samo računica se ni izšla sad.gif ,sedaj so pa v opciji italjani sam niso glih po mojmu okusu, sej lepi so sam kaj k delajo probleme.
ReDevil
Symon, močnejši kot je avto, tolk bol mu moraš dat dihat! happy0195.gif

Ja tista primerca je precej bl poskočna kokr kera kol serijska mazda 2.0, to je 100 %, me kar mika da bi jo šov mal pogledat, samo nazunaj mi je pa bl tko-tko! dry.gif
Marko_mx-3
pol maš undercover racer
madmax
Če nimaš vsaj 200k mesečnega prihodka je brez veze take avte gledat, ker ko bi pokril vse stroške (zavarovanje, benz, morebitna popravila, gume..) nebi mel niti za burek. Nevem če je glih smiselno delat za avto. Avto mora delat zate!
David
QUOTE(madmax @ 14 Feb 2006, 10:13) *

Nevem če je glih smiselno delat za avto. Avto mora delat zate!

Madmax...mislim da bolj točno nebi mogel bolj bistva zadet.... BRAVO love0030.gif

LP dAvid
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.