QUOTE(Boss @ 17 Feb 2006, 16:16)

ja vse se zmeniš, tip ti prizna, da je kriv. Če je pa rahlo vinjen ti bo pa sploh vse priznal samo, da ne boš

klical.
Naslednji dan se bo pa streznil in bo vse zanikal kar se je dogajalo prejšnji dan nakar bo samo tvoja beseda proti njegovi še posebej zato ker bo on predstavil nesrečo po svoje ti pa po svoje. Materjalnih dokazov ni več ker so avtomobili že premaknjeni,

ni naredil uradnega poročila in se lahko obrišeš pod nosom.
Točno! Meni je že inštruktor vožnje točno takole rekel.

Čim je treba kakšno škodo uveljavljati, klicati policijo.
Men se je v 106ko zabil sosed (ene 45 let- kao pameten in izkušen šofer a divja čez vas bolj kot jaz). Jaz v klanec gor, on dol ovinek okoli škarfe, nepregledno skratka. In jaz se ustavim on pa samo: CVVVVIIIIILLLLL vame. Škoda Forman.

Škoda? Ja pri meni počen žmigavc in malo zbit blatnik, njemu je visel odbijač. Se pogledava, reče on da preparkirava ker sva zapirala pot. In on začne, da sva itak oba malo kriva, da bova vsak svojo š(Š)kodo

zrihtala. Glede na to, da ni bilo veliko sem se strinjal. Kaj čem težit sosedu.

Pa še dež je bil in je bilo spolzko in ga na nek način ni8sem krivil. Čeprav bi policaji to jasno označili za neprilagojeno hitrost, če se ni mogel ustaviti... Najbolj na jetra mi je šel takrat itak najbolj na jetra un, ki stanuje tam v ovinku in je naredil škarfo (ko se je delal asfalt mu je bilo ponujeno, da se zgradi bajta zraven in bi bili brez ovinka, baje) ko je okoli unga soseda in gledal njegovo bogo Škodo kako je zbita hodil, mene pa še pogledal ni. Kao ziher je mulc kriv.
No v glavnem čez par dni je ta sosed kleparju razlagal, da je itak mulc pridivjal in ga je kar neslo vanj. Ko mi je fotr to izjavil bi najraje soseda zaklal! resno ej.... Šele potem sem začel razmišljati, da je itak pes in, da bo jasno trdil, da sva oba kriva, če je njega neslo vame. Ampak ne, jaz dušica ga nisem hotel zajebati in sem si mislil blatnik bom potegnil ven, žmigovc na odpadu fasal pa pozabil na to. Če bi bil v resnici jaz kriv sedaj vem, da bi on gotovo klical policijo. Pa je sosed.

Ko se je pa študentka zaletela vame pa sem jo kar vprašal, če pokličem policijo, ker kriva je 100% ona. Ona že tako v šoku

prec, da ne ker bo zih še kako kazen dobila bla bla... OK potem pa lepo izpolnimo poročilo in ga podpiši. Pa kuponček daj takoj. Potem nima več kaj praskati, kolikor mi je znano. Čeprav sem na njeni zavarovalnici (MB) moral še enkrat opisati celoten potek, ravno tako ona. Najbrž zaradi verodostojnosti.
Če bi človek karkoli mutil bi sedaj 100% klical policijo. Me bo en kreten usiral, da sem vanj pridivjal, da me je neslo vanj. Najbrž je vmes "pozabil" povedati, da sem šel v klanec gor on pa dol.