Res je da nisem bil privezan, je pa bilo vožnje vsega skupaj med 500 m in 1 km od enga lokala do tam ko sem dostavil kolegico, tko da se mi je neumno zdelo ... zdej pa ne vem al je loh polcaj že ko se je nasprot pelju opazu da nimam pasu, ker bla je precej megla pa šipe mal zarosene imel sem črno bundo in pas je tut črne barve, tko da ne vem kdo se zdej tle heca al je pa jasnovidec, pol pa ko je prišel do avta, sem se pa naredu kot da sem si pas glih odpel, skratka jeeba živa.
Kazen pa je itak kar poštena oz. polcaj kot "dobra duša", mi pribije eno v stilu, jah sej če takoj plačaš je samo 10000, sem si mislu, kaj če bi nekdo teb plačo zmanjšu za samo 10000 SIT in to takoj, me zanima kolk bi od veselja skaku do najvišjih dreves???
Zdej pa mi prosim naštejte čim več (realnih in izvedljivih) predlogov, da se izmaknem kazni, ker enkrat sem to že poskušal; pripeljal sem čez Drenov grič čez 70 namest 50 kmh, pa kazen 15000 (stari dobri zakon še - enih 5 let nazaj), oz. polovička ali pa klic v sili 7500
Mogoče bi mi celo kolega policaj dal kakšen konstruktiven predlog, kje so kake luknje v zakonu, ali pa kakšen drug obvladač!
P.S. Če se vam zdi, da bi bila tema primernejša za klubski kotiček, pol povejte, no upam, da bomo zadevo nekak rešli, ker pa rajš dam ta denar za mašo za starga fotra, kokr pa krofožerom