Zdaj je začelo normalno delovati tudi pripenjanje datotek iz vašega računalnika, kar lahko s pridom izkoristite. Iz računalnika si lahko naložite tudi avatarje.
Boštjan
Meni ne uspe nalozit lastnega avatarja... neglede na to ali je iz obstojecega URL-ja ali iz datoteke na mojem lokalnem disku...
Vedno prikaze potem visino avatarja samo en pixel...
Dodano kasneje: Vidim, da je pri tebi enako...
Hmmm, čudno. Nastavil sem tako, da se da namesto privzete velikosti avatarjev (64x64px), samostojno določiti velikost, vendar do največ 100x100px.
Si poizkusil vpisati velikost avatarja?
| QUOTE (Virage @ Dec 27 2003, 04:39 PM) |
| Si poizkusil vpisati velikost avatarja? |
Sem tudi to poskusil... Ali ti svoj avatar vidis... ker jaz vidim samo crtico siroko 48 pixlov in 1 pixel visine

...
Ocitno je problem v prikazu v IE-ju... sem probal z Opero in Moziilo in je prikaz OK... v Internet Explorerju pa je samo crtica (testirano z verzijo 6.x na Windows xp in na Windows 2003 serverju...)...
Po prebiranju različnih forumov v iskanju rešitve sem ugotovil, da gre za bug. Zaenkrat univerzalne rešitve ni, včasih pomaga, če namesto izbire avatarja iz baze foruma ali iz diska daš direkten link na avatar. Pogledal sem si tudi html source in tam se vidi, da je height 1 px. Ni mi jasno zakaj.
mazda6, verjetno bo najbolje, da mi pošlješ avatar, jaz ga bom dal na server, pa ti pošljem link.
Je pa res zanimivo, da stvar dela v Mozilli in Operi.
Sem uploadal, zdaj pa ga izberi v galeriji avatarjev.
Boštjan
Zdaj pa je OK...