Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Sam nasvet
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
M-Fan
Ka tkole je...
Kupujem avto od nekje 150.000SIT-250.000SIT. V poštev pridejo samo japonci. kokr sm sam vidu mi je zaenkrat najbolj všeč Mitshubishi Colt, letnik 92. Mislm da je najbolši za ta denar.

Rad bi vedu če kdo ve za kaj bolšga, in pa kakršne kol informacije o Coltu(stroški vzdrževanja, zanesljivost, poraba....) Pa sej tko veste kaj! Še to. Naj ne bi mel več kot 125.000 prevoženih km.

Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem! love0072.gif

Neki tazga k je tale...
Symon
Obstaja tut Mitsubishi forum Slovenija. wink.gif
Evo, da se ne boš matral: Mitsubishi forum Slovenija
Grem staviti, da ti bodo pomagali. wink.gif So ravno ene tako prijazni kot mi tukaj. happy0158.gif
Strom
Mah, uzem raj glocka al pa kšn h&k.

LP
Fry
QUOTE(M-Fan @ 21 Feb 2006, 22:02) *

Naj ne bi mel več kot 125.000 prevoženih km.

Potem pa povej, da hoces taksnega s previtimi kilometri. Raje glej na ohranjenost in servisiranost kot na kilometre po stevcu, tiste lahko vsak previje.. Razne mazde zdrzijo po 300 tisoc kilometrov in vec brez kaksnih problemov. Po avto.net poglej tudi za mazdo 323 ce ti je vsec, jih je nekaj v tvojem cenovnem dosegu.
peo
ali pa honda civic, letnik 90-91. samo moras biti pazljiv, namrec ne sme je imeti kak mulc. 1.4 se da dobit kaksno se kar v redu.
Drgac pa ta colt zgleda kr cool. party0012.gif
Grega_
Kar vpraši na Mitsubishi forumu, fante poznam, saj sem imel tudi jest Lancerja 1.5, l.90, cca. 4 leta.
V glavnem za kilometrino se nimaš kej bat. Jest sem ga kupil ko je imel 184.000, prodal pa pri 235.000 km pa še vedno se pelje. Z motorjem ni bilo vzdževanja čisto nič, pač redni servisi, če ga pa kej sesuješ imaš pa okoli lj nekaj "mitsubishi" odpadov, tako da ni nobenega problema. Avto zgleda na fotkah odličen in če je res takšen potem go 4 it happy0158.gif
Boss
Jaz sem pred 3-4 leti vozil cca 1 mesec 90 konjskega Colta letnik 1990 (230.000km). Soliden avtoček in za moje pojme kar poskočen samo zvočna izolacija je slaba predvsem hrup iz zadnje preme (lahko da je bila to okvara samo na tem avtu).

M-Fan
Hvala lepa vsem.... Sem zelo presenečen nad številom objav. love0072.gif
suicidal
pa še jaz da eno neumnost pripomnim:

tukaj je še ene par modelov z0tdntknw.gif
David
Pa to je bum bum!!!! z0tdntknw.gif
komar
QUOTE(suicidal @ 22 Feb 2006, 14:06) *

pa še jaz da eno neumnost pripomnim:

tukaj je še ene par modelov z0tdntknw.gif

Sami lepi aftehi .... happy0195.gif
M-Fan
A so zrihtan al kaj? Kr men sploh n udpre! blink.gif
David
Bang bang.... zrihtan, odličen rusko ruleto,

Po mojem se ga tudi wild wild west nebi branil.... tongue.gif
blindek
kupi mazdo smile.gif
M-Fan
QUOTE(blindek @ 23 Feb 2006, 14:01) *

kupi mazdo smile.gif

Če pa nimam tolk dnarja.... passifier.gif Če bi mel 300.000 SIT pol bi si F-ko staro kupu. Sej za začetk bo že....
blindek
nad 200.000sit dobiš F-ko smile.gif jaz sem se tudi odločal pred kratkim za F-ko ali mx3...
sicer nimam nič proti colteku, vendar mazda je mazda... smile.gif
oče je nekdaj tudi imel več mazd in nikoli probleme z njo...ena je mela 400.000 prevoženih in je mela samo redne servise in nikoli nič narobe...sicer zaj pa mamo zadnjih 10let bol nemce...
M-Fan
QUOTE(blindek @ 27 Feb 2006, 16:22) *

nad 200.000sit dobiš F-ko smile.gif jaz sem se tudi odločal pred kratkim za F-ko ali mx3...
sicer nimam nič proti colteku, vendar mazda je mazda... smile.gif
oče je nekdaj tudi imel več mazd in nikoli probleme z njo...ena je mela 400.000 prevoženih in je mela samo redne servise in nikoli nič narobe...sicer zaj pa mamo zadnjih 10let bol nemce...

Glih sm vidu eno lepo ja! (sej j link spodi) morm poklicat pa se pozanimat glede kilometrov pa upam da ni ta močna mašina-zarad registracije.....aKaj pa zdej voziš? F-ko al MX-3? aja pa povej kolk ti žre prbližno pa kolk si dau za registracijo.

Hvala

ena lepa
blindek
kupil sem mx-3 smile.gif za 1.6 79kW sem dal za osnovno registracijo 145.000sit + nekje 30 al 40 še zraven za dodatna zavarovanja(okna,ogledala,itd).Je pa to moj prvi avtomobil tako da mam še +20%
poraba je tam nekje 8l
tukaj imaš od amzs uradni izračun za registracijo
http://www.amzs.si/?podrocje=5
M-Fan
Hvala za link. Zelo uporabno.
Bol in bol tuhtam v tej smeri da bi še 100.000SIT.....
ne bi se rad "nasrau" pa pol ne vem kakšnih stroškov meu.... dry.gif
blindek
raje malo več daj za avto in se boš potem vozil brez problema...
M-Fan
Sej bom najbrž res tko naredu. Jao jao.... lhk bi se to že prej spomnu ane? Js pa vs kle gnavim... ashamed0001.gif
Ne, pa sej ste mi vseen pomagal pri odločitvi. Najbrž bom Colta pol vzeu pa ga še pol porihtu. Al pa (mogoče) če bo kaka lepa Mazda.

Hvala (vseen) love0072.gif
Symon
Verjemi, da se splača počakati še dve plači pa kupiš takoj nekaj boljšega/mlajšega...
M-Fan
Tko k si reku. tja do junija nekje bom počaku, pol pa na juriš!!! biggrin.gif
Do takrat bom pa od fotra Mazdo furu. (kokr jo bom lahko) sad.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.