Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
a di je LOGO za mazdoljubce?
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
zdravek
Pozdrav...

Novi sam ovdje; i impresioniran sam time kaj sam sve tu do sad videl.. sve je to ljepo, ali ljudi, pa ova FAN PAGE nema svoj logo?!

Ja predlažem da se neš takvog izradi.. ima tko zainteresiran.. whatever.gif
David
Hm..... nismo sicer še razmišljali o tem...

Bomo pa to idejo v zakup uzeli....mogoče pa kaj rata.... happy0158.gif

LP daVid
poky
Hmm,a ni v levem zgornjem kotu tisti znak Mazde in napis zraven mišljen kot nek logo?? whatever.gif Drugače pa lahko Joe,ki je majster Photoshopa naredi kaj boljšega oz.lepšega,če bo mel kaj časa! biggrin.gif
zdravek
... hm; ne mislim ja na logo MAZDE; nego logo ove stranice; nešt prepoznatljivog.. z0tdntknw.gif
LabiGT
cevap v obliki mazde 6 naprimer??
poky
QUOTE(LabiGT @ 1 Mar 2006, 20:13) *

He he,pa smo spet pri hrani!! biggrin.gif Kaj pa Mazda 6 v čevapu?? tongue.gif
LabiGT
mam izkusnje samo s cevapi v mazdi 6... biggrin.gif
David
QUOTE(LabiGT @ 1 Mar 2006, 20:13) *

Požeruh.press bleh.gif
dravni
A ni bil to eden od poskusov logotipa? blink.gif

Klikni tukaj!
blindek
naj bo raje gor mx3 tongue.gif
ali pa kar brez kakege mazde ker pol vsem nebo pasalo...
dravni
QUOTE(blindek @ 1 Mar 2006, 20:45) *

naj bo raje gor mx3 tongue.gif
ali pa kar brez kakege mazde ker pol vsem nebo pasalo...

Ja tolk je modelov, da če ne bo njegovga ali pa vsaj videl v logu ga ne bo sprejel. Teška bo!!! party0016.gif
Marko_mx-3
Nobene mazde v logotu samo znak in napis bi bilo najboljš.

Ali pa tole ko sem jaz ustvarju samo malo lepše bi bilo treba narediti, ali pa kakšne lepše slikce

David
Mare bo treba še eno tako srečanje nardit..... pol pa se bo dalo... happy0158.gif
Marko_mx-3
saj ko bo spet kako večje strečanje bo treba pošlihtat mazdice v vrsto in narediti ene par dobrih slikc in jih potem nekako vdelat za logo
poky
QUOTE(Marko_mx-3 @ 1 Mar 2006, 21:36) *

Nobene mazde v logotu samo znak in napis bi bilo najboljš.

He he,na tvoji sliki pa tolko Mazd!! tongue.gif Pa še celo večino modelov je gor....pa moja se tudi kr vidi,tak da bi lahko blo ja! tongue.gif happy0158.gif
zdravek

blink.gif ok, nismo se skužili... happy0195.gif

logo bi trebal biti univerzalni i jednostavni... veličine npr. kao sličica za državu (koja se ljepi na auto..); pa neki logo koji bi bil prepoznatljivi - kad se napravi meeting da je v stilu.. nešt jednostavnoga; poglejte si logo 402street race-a ( www.402streetrace.com/streetrace.php )... tak nešt.. ajde ljudi - neka konkretna ideja.. love0030.gif

Marko_mx-3
Malo problem je ker nismo klub in nimamo nek prepoznavni znak edin ki bi bil je mazdin znak.

Lahko se pa naredi obris tistele slikce in imaš tako lahko ene vrste logo,
ali pa preletenje stare in novega znakca ter napisa mazda,

poky
Večina nas ma na avtih take nalepke! Drugi razpoznavnih označb pa nimamo,zaenkrat! whatever.gif
Marko_mx-3
Kaj pa je to zaen katalog, pa en FHM imaš viška tongue.gif
mazda-mx3
lahko bi bil tastari logo od mazde...tist ko eno bozanstvo drzi zemljo v rokah al neki takega smile.gif
al pa wankel tongue.gif
poky
@Marko mx3
To ni moj katalog,he he! biggrin.gif Sliko sem samo prenesel iz enga prejšnega posta od Mazde323! whatever.gif

@mazda mx3
Wanklov znak bi po moje bil kr pravi znak ja! happy0158.gif Bi blo to za razmislit!
zdravek

tongue.gif jeste domišljati... love0030.gif
Sirius
QUOTE(zdravek @ 2 Mar 2006, 06:50) *

tongue.gif jeste domišljati... love0030.gif

Evo grobe ideje za mazdoljubce. Nekdo, ki se ukvarja z oblikovanjem naj dodela idejo (uskladi posamezne elemente.... če jo boste sprejeli...lahko pa se mazzzzda zamenja z ZUUUM s sledjo).

....ali....
LabiGT
QUOTE(Sirius @ 2 Mar 2006, 15:31) *

Evo grobe ideje za mazdoljubce. Nekdo, ki se ukvarja z oblikovanjem naj dodela idejo (uskladi posamezne elemente.... če jo boste sprejeli).

uuuu lepo je to...
a tisti zzzzzz-ki pomenijo, da je mazda na zzzzimskem spanju?
Sirius
QUOTE(LabiGT @ 2 Mar 2006, 15:34) *

uuuu lepo je to...
a tisti zzzzzz-ki pomenijo, da je mazda na zzzzimskem spanju?

Ne.....to je doplerjev efekt pri 13.000o/min
LabiGT
QUOTE(Sirius @ 2 Mar 2006, 15:36) *

Ne.....toje doplejev efekt pri 13.000o/min

hahaha dobra...doppler tud mazdas happy0158.gif
Sirius
QUOTE(LabiGT @ 2 Mar 2006, 15:37) *

hahaha dobra...doppler tud mazdas happy0158.gif

Pa tud' tisti, ki ti da krila...

.....Vaaaaankel ti daaaa kriiiiilaaaa....
LabiGT
me zanima kaj bi blo ce bi dal na RX-8 red bull namesto bencina...verjetno zzzzzzzzzoom zzzzzzzzoom smile.gif
Sirius
QUOTE(LabiGT @ 2 Mar 2006, 15:46) *

me zanima kaj bi blo ce bi dal na RX-8 red bull namesto bencina...verjetno zzzzzzzzzoom zzzzzzzzoom smile.gif

To ne vem sem pa prepričan, da bi RX8 z 0,5 007 deloval nekako takole....

zuuu....uuuu...uuu.... mmm happy0064.gif happy0064.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
poky
Hmm,zanimivi predlogi..... whatever.gif Samo mi nekak ne vsedejo,pa ne vem kaj me moti na njih! sad.gif
Marko_mx-3
saj meni tud ne potegnejo
suicidal
ok, en predlog, žal samo v besedah (nisem dober na grafičnem al risarskem področju):

izrez starega znaka (dve roki, ki objemata svet), ne cel, ampak nekako pozoomiran (lahko tudi ne čisto sredinsko ali simetrično), namesto luknje, ki predstavlja Zemljo (ironija, kaj: Zemlja = luknja), pa notri wanklov znak.

ok, če kdo to razume, pa če naredi slikco za primer, bom se pa tudi sam kaj potrudil. happy0158.gif

Edit: laično nekaj takega:
Logo wankla je od TU, od Mazde pa od TU
poky
Hmm,če bi oni črni okvir okoli wankla odstrano pa malo še ozadje polepšal,bi blo no..... whatever.gif
suicidal
saj zato sem napisal, da ne znam s tem delat, te fotošopi pa ostalo. samo toliko da se dobi ideja, pa če je komu všeč, pa da zna narest pa naj naredi. jaz, sori ne znam. party0012.gif

copy/paste je prbl. vse ka znam pri slikcah.
M-Fan
pol bi mogl pa še mini napke dat delat.... party0012.gif
zdravek

dry.gif znaimljive ideje imate... ajde; tko bu to sredil? love0030.gif
suicidal
z0tdntknw.gif
zdravek
dry.gif

a jeste razmisljali i o clanskim iskaznicama i o možda nekim sponzorima koji bi uletili... ? ja mislim da bi bilo zabavno da se danas sutra najdemo svi na nekom street raceu i da svi imamo iste LOGie na autima i tak.. se još tko slaže samnom? party0024.gif
poky
Nismo glih neki registriran klub,da bi meli članske izkaznice.... sad.gif Smo samo registrirani uporabniki na Mazda forumu! biggrin.gif Mislim,da se je že delalo pred časom nekaj v smeri kluba,pa se ni nekak izšlo! z0tdntknw.gif Pomoje je dosti cool,da mamo vsi nalepke na avtih,vsaj večina nas ma,ostali pa jih dobite na kakem srečanju,če se ga udeležite! happy0158.gif
BrainLess
ja ampak pred kakšnim letom, če primerjamo, nas je bilo dosti dosti manj sploh aktivnih članov!

Jaz sem za! Pogoj za forum pa itaq nebi bil članstvo v klubu!

lp
David
Ja sam kot smo se pogovarjali pred časom je ustanovitev kluba malo tricky.... rabimo nekaj ljudi ki bi bili pripravljeni uzdrževat pol to zadevo.....

Kakorkoli....če bo dogo9vor prišel do te odločitve sem usekakor zdraven.... happy0158.gif

LP daVid
Marko_mx-3
Rabiš tri ustanovne člane pa pravilnik potem pa na občino, itd... bo še kaj RedWind povedal kako so Megane club naredil
YavarYe X6V6
Fantje stvar je sledeča, kluba ne bomo ustanavljal(vsaj za nas admine vem) ker mamo slabe izkušnje z raznimi klubi. Ravno zarad tega imamo forum, ker pri klubu je potem cel kup enih jajc, in kot pika na i pa se vedno VSE konča pri denarju, to pa zato ker se potem pojavijo "člani" ki hočjo za tist dnar(članarino) potem met celo leto zastonj vse servise rezervne dele in ne vem kaj vse, spet drugi pa nimajo nič od tega, tako da nikol noben klub NI za vse.Jaz pravim da je najboljše da ostane tako kot je kar pa se sponzorstev in popustov tiče pa se itaq da vse zment tako da ni panike.
Če pa se že kdo odloč to narest, mene(sigurno) in še par ljudi verjetno nebo med člani.
David
Hm...yavar.... know what u mean.... sainz corola, pa še par eksotičnih avtov plus avstralija al nekaj podobnega.... .w00t.gif

Mi je luka razlagal....

Takemu jajčka stisnit.... dry.gif

Lep nevihtno snežni pozdrav

daVid
zdravek
blink.gif a dobro; slažem se... ali... (klub bi bil FREEEEEE) party0016.gif
mazda-mx3
YavarYe X6V6 si povedal kar sem sam imel namen napisat....in Bosti mislik, da je tudi "podobnega" mnenja...

Klub ne more biti zastonj, ker so financni apetiti vsak dan vecji, ni problem samo v clanih ampak tudi v vodstvu. Klub deluje kot podjetje oz. obrt, z vsemi ne/davcnimi obveznostmi in podobno.
Se en razlog zakaj ne more bit klub "free"...za odpret drustvo je treba vlozit nek kapital, za letno bilanco je treba placat racunovodkinjo...sponzorjev ni, ce se nimajo kje pokazat....tale kje bi moral napisat KJE, ker hocejo svoj napis videt na dobrem in velikem dogodku z dobrimi in nalispanimi avtomobili...

V nasem bivsem klubu je vse slo v to smer, na koncu je ostala samo pescica ljudi, ki je tunala in stajlala svoje avtomobile, tisti ki je jemal klubski denar,se zadolzeval in nic vracal, mamini sinkoti in pa taki, ki z zasluzenim denarjem nismo meli boljsega pocet, kot vlagat v spojlerje, muziko in spet dajat denar tistemu, ki si ga je sposojal in nikoli vrnil...hehe tongue.gif

aja...v drugem klubu je bilo podobno...super predsednik, apetitnežev pa preveč, ko jih je imel poln kufer jih je odjebal, od takrat klub zal stagnira.

Z YavarYe sva ze doticni problem imela, nikoli se ne bo izslo lepo...zato ostajamo na forumu, z najlepsimi željami za drustvo, ce se bo kdo odlocil...

No nazaj k debati...logo bi bil fajn ja...ampak mi sedaj ze imamo vec ali manj nalepke mazda-si forum...
ceprav skupni logotip bi res morda bil cool smile.gif
M-Fan
Mene pa zanima kje bi lahko dobil nalepko... blink.gif
Ja, drugače se tudi jaz strinjam s tem da bi en logo zrihtal!!! smile.gif
poky
Mislim,da se kr strinjam s tabo,ker ne vem kak bi se končala naša "klubska avantura"!!!! whatever.gif Boljše da ostane tak ko je,pa je ziher vredi,ko pa da nekaj eksperimentiramo pa se pol pokregamo med sabo.... sad.gif
mazda-mx3
QUOTE(M-Fan @ 6 Mar 2006, 09:05) *

Mene pa zanima kje bi lahko dobil nalepko... blink.gif
Ja, drugače se tudi jaz strinjam s tem da bi en logo zrihtal!!! smile.gif

YavarYe jih izdeluje...njega kontaktiraj wink.gif
zdravek

tongue.gif super!!!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.