Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
kako obdelati ljubico :P [update 05.4.06]
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
1, 2, 3, 4, 5, 6
poky
QUOTE(mazda-mx3 @ 7 Mar 2006, 08:36) *

hihi...tomi...pol lahko racunam, da mi bos kupil prenosnika al kako? maaaa te bom mel najrajsi pol ves? happy0158.gif

biggrin.gif

He he... happy0195.gif Mislim,da je bil to samo predlog..... whatever.gif ne pa "darilo"! biggrin.gif
komar
QUOTE(mazda-mx3 @ 7 Mar 2006, 08:36) *

hihi...tomi...pol lahko racunam, da mi bos kupil prenosnika al kako? maaaa te bom mel najrajsi pol ves? happy0158.gif

biggrin.gif

In kaj boš zaganjal na tem PC-ju?
Verjetno bi si lahko kaj rabljenega omislil, pol pa to ni več tolko $$$
happy0158.gif
mazda-mx3
QUOTE(poky @ 7 Mar 2006, 08:39) *

He he... happy0195.gif Mislim,da je bil to samo predlog..... whatever.gif ne pa "darilo"! biggrin.gif

aja blink.gif zdej bom pa jokuuuuuuuu...šmrc.... happy0195.gif

QUOTE(komar @ 7 Mar 2006, 08:45) *

In kaj boš zaganjal na tem PC-ju?
Verjetno bi si lahko kaj rabljenega omislil, pol pa to ni več tolko $$$
happy0158.gif

ja sej je res po eni strani...ampak imam doma komplet skatlo narjeno...3 diske, 256 MB rama, 900 MHz CPU, zvocna in video (TV-out) kartica za priklop na monitor v avtu in pa linux operacijski sistem, moram dodat sam se DVD-rom pa wlan mrezno kartico, da bi lahko avto parkiral pod oknom od stanovanja in si pobral dol muziko s streznika...hihi tongue.gif

PC bi pa bil za muziko in filmcke, ce bi resolucija na monitorju dovoljevala pa mogoce se kaksno surfanje po netu pri odprtih wlan omrezjih...

kaksne fantascienze ala odcitavanje parametrov z motorja pa mislim, da se ne da delat... tongue.gif
poky
QUOTE(mazda-mx3 @ 7 Mar 2006, 09:10) *

ja sej je res po eni strani...ampak imam doma komplet skatlo narjeno...3 diske, 256 MB rama, 900 MHz CPU, zvocna in video (TV-out) kartica za priklop na monitor v avtu in pa linux operacijski sistem, moram dodat sam se DVD-rom pa wlan mrezno kartico, da bi lahko avto parkiral pod oknom od stanovanja in si pobral dol muziko s streznika...hihi tongue.gif

confused0059.gif Kaj ti preveč gledaš ZF filme?? happy0195.gif Sicer je vse to izvedljivo,samo če ti pa to vse rata tak ko si napisal,pol pa kapo dol pred tabo,maš karton piva v dobrem če ti rata! happy0158.gif party0012.gif
mazda-mx3
QUOTE(poky @ 7 Mar 2006, 09:12) *

confused0059.gif Kaj ti preveč gledaš ZF filme?? happy0195.gif Sicer je vse to izvedljivo,samo če ti pa to vse rata tak ko si napisal,pol pa kapo dol pred tabo,maš karton piva v dobrem če ti rata! happy0158.gif party0012.gif

ma ne vem zakaj bi bilo to ZF...monitor ze imam poleg avtoradija...kot pravim je problem samo v napajanju racunalnika in njegovi postavitvi v custom made ohisju...ostalo je ze vse delujoce wink.gif
poky
To že,sn mislo bolj ono parkiranje pod oknom pa snemanje muzike...... tongue.gif biggrin.gif
David
Just got to see that when it's done...

Ej luka kaj lcd imaš že zdej noter???
mazda-mx3
QUOTE(David @ 7 Mar 2006, 09:37) *

Just got to see that when it's done...
Ej luka kaj lcd imaš že zdej noter???

ja lcd je ze sedaj noter....edino kar je, se bojim, da bo malo premajhen...bomo vidli, moram stestirat, ko bo avto spet sestavljen...

nic, sibam jaz na sermin po sondo in do liucarja, da se kaj dogovoriva glede barvanja pol pa na teren po sloveniji...

uzivajte pobje danes..papa!

QUOTE(poky @ 7 Mar 2006, 09:36) *

To že,sn mislo bolj ono parkiranje pod oknom pa snemanje muzike...... tongue.gif biggrin.gif

hehe, to pa ni problem, ker imam ze sedaj wlan v stanovanju zaradi testnih in sluzbenih razlogov wink.gif
okno pa balkon sta ravno nad parkirplacom v prvem nadstropju biggrin.gif
Symon
QUOTE(mazda-mx3 @ 7 Mar 2006, 09:10) *

kaksne fantascienze ala odcitavanje parametrov z motorja pa mislim, da se ne da delat... tongue.gif

Mogoče bi se dalo kaj sčarati. Če imaš kakšen OBD standard že. Nissani vem, da so ga imeli že v začetku 90ih. party0012.gif OBD2 pa je bil standard od leta 96. sad.gif Pozanimaj se. wink.gif
mazda-mx3
danes je bila na vrsti sonda...
kot sem ze napisal, sem sondo kupil za 6k SIT...upajmo, da ni poki šoldi poka muzika, ki bom znoru tongue.gif

Rabimo:
cvikarce, olfa nožek ali klešče za olupit žice, spajkalnik, cin in primež ali pa nekoga, da ti malo poprime zadeve med spajkanjem ter vžigalnik.

Najprej vzamemo staro sondo, precvikamo in olupimo kabel. Jaz sem si pomagal kar z računalniškimi kleščami.

IPB Image

To je vmesni element kamor pricinimo oba konca (z ene konektor od stare sonde, na drugi konc pa novo sondo).
Najprej se ga segreje, da stopljen cin zdrsne v tulec.
Pazimo, da nam na drugi strani ne steče cin ven, zafilamo skoraj cel tulc.

IPB Image

Ponovno segrejemo tulec in vstavimo obe žički noter, najboljse je, da gola žica ne gleda iz konektorja, zato jo lahko ustrezno skrajšamo. Čez povlečemo še požirko in jo segrejemo (ne zažgemo...haha) z ustrezne razdalje.

IPB Image

Nato povlečemo žez še originalno zaščito, ki smo jo sneli z žice originalne sonde.

IPB Image

Bem...to je to za zdej...sonda bo danes gor...

Poskusil se bom še zmenit za tehnični ta teden, čeprav je avto znotraj cel oguljen. Pol pa med vikendom peljat na barvanje kjer naj bi prišel na vrsto v ponedeljek.

Pa sedeže moram peljat ta teden na obdelavo.

Če ne grem spet skozi na tehničnem pa zažgem avto...bhahaha tongue.gif

QUOTE(Symon @ 7 Mar 2006, 14:51) *

Mogoče bi se dalo kaj sčarati. Če imaš kakšen OBD standard že. Nissani vem, da so ga imeli že v začetku 90ih. party0012.gif OBD2 pa je bil standard od leta 96. sad.gif Pozanimaj se. wink.gif

sem se malo pozanimal in mx3 s SOHC motorji imajo možnost povezave "OBD1" programske opreme. Sem našel tudi eno stran kjer je razloženo na kirem konektorju se kaj odčitava vendar pa nimam vezalnega načrta iz OBD konektorja na RS232 port.
Celo zastonjske programe sem našel, ki pa žal laufajo sam na winsuxih...bom moral še malo pobrskat.

Hvala za namig, sem se vsaj pozanimal in izvedel, da nekaj pa le obstaja biggrin.gif
Symon
yahoo.gif Sem ti rekel! happy0158.gif
Drugače pa izčrpen DIY! Ko boš vse naredil ti priporočam da tele objave daš V DIY kot samostojno temo. love0030.gif
mazda-mx3
QUOTE(Symon @ 8 Mar 2006, 16:33) *

yahoo.gif Sem ti rekel! happy0158.gif
Drugače pa izčrpen DIY! Ko boš vse naredil ti priporočam da tele objave daš V DIY kot samostojno temo. love0030.gif

hehe...ja si mel prav, sem tudi zdej gledal tisti konektor v motornem prostoru, se nahaja pred voznikom, med armaturno ploščo in amortizerjem...

bodo DIY-i narejeni...ampak pocasi, se mi nikamor ne mudi...zdej sva z yavarye ugotovila se vzrok enega puscanja na motorcku, tko da bo v naslednjih tednih se to odpravljeno...

pa se sondica zmontirana

IPB Image
IPB Image

p.s. ej symon...spet po barckih hodis namesto, da bi doma likal, kuhal in pucal tongue.gif
mazda-mx3
blindek, kaj je mogoce kaj novega glede mehanizma za pomik šip?

avto gre v pon. na barvanje, tko da se mi pocasi izteka cas za nakup dodatne opreme...trenutno cakam info. še za klimo in zadnji spojler. A ima kdo mogoce kaksen podaljsek prednjega odbijaca za mx3 odvec???

oz. je se kaksen lastnik mx3, ki bi rad imel zadnji spojler??
ce bi ga uspel dobit, bi bil pripravljen ga dat MX3 EVO, da izdela kopije, prav tako za podaljsek prednjega odbijaca in bi se pol z njim menili naprej.
mazda-mx3
happy0158.gif fatta la ze!!! yahoo.gif

tehnicni sel mimo...avtek registriran in pripravljen na vikend izlet do licarja...bwahahaha biggrin.gif

vprasanje: ali me lahko policaj kaznuje / prepove nadaljno voznjo, ce se vozim z avtom, ki znotraj nima nicesar drugega kot armature, voznikovega sedeza in varnosnega pasu?

ta vikend se zacne predelava zadnjega sedeza...komaj cakam tongue.gif
Symon
Nima te kaj zafrkavati pomoje...
Privezan si, števec imaš, da veš koliko se pelješ. happy0158.gif Reči mu, da je to zato, da je avto lažji, da bolj leti. Lightweight stage 3! cool.gif Ali pa mu povej, da gre avto na štrihanje. wink.gif
Marko_mx-3
Sem se jaz tud neki časa vozil brez notranjosti, samo armatura pa prednja zica,
pa mi je skor bolj pasalo kot zdej ko je polhn.

Policaji pa mislim da nebi smel težit, na A.com so mi takrat rekli da ni problema,
pa da se je en majster z bravotom skoraj eno leto tako vozu in mu policaji niso nič rekli.
mazda-mx3
ql ql...je mega pol.....sam upam, da ne bom dobil kakega policajo, ko mu zena ni dala dosti cajta...al pa zafrustrirane policajke tongue.gif

joke smile.gif

aja...razlika je res vidna...tista odvecna teza...pismo...hehe...bom naredil repliko notranjosti iz papirja...bwahaha
Symon
Hihi jasno, da se pozna. To je koliko kg manj? 50? Vsakih 10 kg manj v avtu ima namreč identičene rezultate kot 1 konj več. love0030.gif Pozna se pri pospeških, pozna se na handlingu. Majka! laugh.gif
David
Hm...to pomeni da če skujšam 50 kg bom imel 5 KM več...??? happy0005.gif happy0064.gif happy0195.gif
Symon
QUOTE(David @ 10 Mar 2006, 21:30) *

Hm...to pomeni da če skujšam 50 kg bom imel 5 KM več...??? happy0005.gif happy0064.gif happy0195.gif

Ne! To pomeni, da boš škripnil od lakote. happy0195.gif
Jah tako pravi dirkaška teorija... Avto lažje potegne (sploh je to važno na dirkah, ko te avto vleče iz ovinka in je to bistvenega pomena. (poleg tega, da ovinek lepo zvoziš in se ne razkantaš biggrin.gif )
poky
confused0059.gif Zato meni zaj moja Mazdica tak leti???? tongue.gif happy0195.gif
mazda-mx3
hehe...ma ste face.... tongue.gif
David, ti pa ne stoj hujšat orko dindijo...ma kaj ćeš uvenet al kaj? biggrin.gif

Mazdica je sla v soboto k ličarju na lepotno kirurgijo. Predvidoma bo sel pacjent pod noz v torek popoldan biggrin.gif JUHU!! :>

Poky...ma kaj doma ti ne devajo nic za jest? Se bos moral k Labiju preselit, ker tam okoli njega je vedno hrana smile.gif
poky
QUOTE(mazda-mx3 @ 13 Mar 2006, 07:23) *

Poky...ma kaj doma ti ne devajo nic za jest? Se bos moral k Labiju preselit, ker tam okoli njega je vedno hrana smile.gif

Dajejo,dajejo samo se morem malo branit!! tongue.gif Drugače se mi trakulja naseli,tak ko Labiju..... happy0158.gif
mazda-mx3
QUOTE(poky @ 13 Mar 2006, 09:19) *

Dajejo,dajejo samo se morem malo branit!! tongue.gif Drugače se mi trakulja naseli,tak ko Labiju..... happy0158.gif

hihi....sam, da vem, da se mi ne bos zacel smilit, da te doma nic ne nahranijo biggrin.gif

no, zgleda, da bom moral dat na uni pc, ki naj bi sel v avto win os, ker imam z linuxom ene tezave pri tv outu...vse lepo dela dokler se ne zažene x server, nimam pojma zakaj...

ocitno imajo distribucije tezave s posiljanjem signala na TV out pri starejsih karticah, no sej te tezave majo tudi winsi :/

moram se malo prestudirat mozne resitve za linux, ko bom obupal pa bodo sli kr xpji gor sad.gif

tistega sredinskega naslona za roko pa ne vem al se lotit delat iz lesa ali iz epoksija...po vsej verjetnosti bo kr les prisel v postev, ker z epoksijem bi blo prevec packanja, bi se pa dalo lepse oblikovat...bom se videl kaj bo...

Za sub in ojacevalec pa ze imam nacrt kako naj bi izgledalo. Me bo tokalo naredit eno konzolo cez cel zadnji zic, na katerega bo vse skupaj pritrjeno. V konzoli pa pregrada 25-30l za sub in prostora za pritrditev napajalca in amp-a.
Bo jeba, ampak nihce ni nikolir ekel, d abo lahko...hihi smile.gif
Symon
love0030.gif

Aja ups IPB Image rolleyes.gif
Res me firbec matra! Lepo je videtai, da se še vedno rihtajo MX-3ke! Zaslužijo si. love0030.gif
mazda-mx3
hehe...danes sem pri licarju odstranil se prednji odbijac, luci, spredi, zadi, vrata...ostal je se zadnji odbijac za snet pa notranjost (streha in pa stresno okno)... jutri pridejo slikice wink.gif

me pa zanima ce kdo ve, kako za vraga se sname dol bocni zmigavc na mx3???
jutri moram to naredit pa ne vem al se ga zarotira al kaj za vraga tongue.gif
Marko_mx-3
Žmigavc se v eno stran porine mislim da naprej, bom pol pogledal.
mazda-mx3
QUOTE(Marko_mx-3 @ 14 Mar 2006, 06:29) *

Žmigavc se v eno stran porine mislim da naprej, bom pol pogledal.

aha...super....kaj pa zadnji odbijac?
sem snel dol vijake med lucmi in tiste na spodnjem delu odbijaca pa v blatnikih, pa nekaj se vedno spona odbijac in ne morem razumet kaj je sad.gif

sem izgubil tista navodila od ticha...pismo, lih, ko jih najbolj potrebujem...
Marko_mx-3
Kaj pa znotraj kufra, mislim da so po dva na vsaki strani, bolj nižje skoraj na dnu, so pa če se prov spomnim M6 ali pa M8 navoj.

Moraš pa odvijačit matice ne vijake, pa povej če boš najdu
mazda-mx3
Danes sem do konca razstavil mazdico...

Zadnji odbijac drzijo gor 4 plasticni vijaki pod odbijacem, 2 kovinska v vsakem blatniku, 4 vijaki v prtljaznem prostoru in pa 2 vijaka pod avtomobilom na notranji strani (tko kot tisti stirje v prtljaznem prostoru).

Zadnji odbijac gre cel dol, za razliko od prednjega.

Pri stresnem oknu pa je treba najprej snet tapecerijo, ki gre dol brez tezav, zacne se s sprednje strani s pomocjo daljsega izvijaca...pritrjena je na treh mestih (levo, na sredini in na desni strani) pol sta pa se dva zatica na sredini (levo in desno) to se iztakne kar z potegom.
Nato se pride do 6-ih vijakov (10) in stresno onko je sneto.

Končni rezultat:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

jutri pa se zacne kitanje & stuff
Marko_mx-3
Pa upam da boš brez znakcov, vsaj spredaj in tudi zakitaj luknje za tablico na sprednjem odbijaču in jo prestavi nižje. Narediš en simpl nosilc za tablico in je, da ne vrtaš v odbijač.

Pri sprednjem mora pa tudi črna plastika dol it imaš isto kot zadaj pritrjeno z maticami, samo je ena rahlo skrita, ko boš dajal nazaj daj raje dol in jo namontiraj na odbijač potem pa vse skupaj nazaj gor, ker je zelo težko ujeti tista dva plastična vijaka ki sta pod lučjo.
mazda-mx3
QUOTE(Marko_mx-3 @ 14 Mar 2006, 21:03) *

Pa upam da boš brez znakcov, vsaj spredaj in tudi zakitaj luknje za tablico na sprednjem odbijaču in jo prestavi nižje. Narediš en simpl nosilc za tablico in je, da ne vrtaš v odbijač.

Pri sprednjem mora pa tudi črna plastika dol it imaš isto kot zadaj pritrjeno z maticami, samo je ena rahlo skrita, ko boš dajal nazaj daj raje dol in jo namontiraj na odbijač potem pa vse skupaj nazaj gor, ker je zelo težko ujeti tista dva plastična vijaka ki sta pod lučjo.

Hmmm...ja sem razmisljal tudi v tej smeri, da nebi dal nazaj gor znakcov. Ampak uni spredaj mi je ful lep tongue.gif

Zadaj pa ne bom dajal vec gor napisov...

Za prestavit tablico...pol se bo se vedno videlo kje se spredaj tablica pritrdi originalno. Pa tudi, tam vstoipa zrak za hladilnik, a ne bo malo prevec zakrita tista odprtina?
Dej mi nalimaj eno slikico kako mislis, da bi se to izvedlo prosim.

Zadnja plastika odbijaca je ostala na odbijacu, je ne bodo niti sneli, ker se bo itak barvala sam zunaj.

Grem domov, se oglasim cez nekaj minutk....papa
Marko_mx-3
Tako kot je imel Tich je meni zelo všeč, samo škoda ker jo je razbil sad.gif

IPB Image
STAJERC

Smo bli mal na dopustu, tak da šele zdaj vidim to temo!

Škoda da nisi prej začel razdirat svoje mx3, ko je bla bratova še doma!
Zdaj pa ni skoraj nič več ostalo.

So pa še skoraj novi diski in ploščice!

LP
mazda-mx3
QUOTE(STAJERC @ 14 Mar 2006, 23:08) *

Smo bli mal na dopustu, tak da šele zdaj vidim to temo!

Škoda da nisi prej začel razdirat svoje mx3, ko je bla bratova še doma!
Zdaj pa ni skoraj nič več ostalo.

So pa še skoraj novi diski in ploščice!
LP

hehe...se mi je zdelo, ki sem te ene parkrat klical pa se mi nisi oglasu tongue.gif

uhh...ko bi le zacel takx mojo razdirat, bi blo vse bolj simpl biggrin.gif

ti pisem na privat...
David
Luka pohvalnooo...kako so ti jo poštrihali..... ok??
mazda-mx3
QUOTE(David @ 15 Mar 2006, 08:47) *

Luka pohvalnooo...kako so ti jo poštrihali..... ok??

oni so jo zaceli obdelovat danes...tko, da ni se nic znanega...bo pa se vedno ista barva, upam pa, da bom uspel dobit kje zadnji spojler dokler se mazdica se barva...je jeba sad.gif

V petek je rekel licar naj pridem pogledat kako napreduje delo biggrin.gif

Marko & ostali, ki vozite mx3...se vam je kdaj zgodilo, da vam je tekla voda po notranji strani A stebricka oziroma pod stebrickom po varovalkah?
To je znana napaka teh mazd (zato tudi tko pogoste okvare na el. napeljavi), ne razumem pa zakaj se to zgodi???
Marko_mx-3
Da bi mi tam tekla voda ne, mi pa zadaj nekje in imam poden pod šoferskim zicom včasih malo vlažen.

Poglej če nimaš tisto odvodno cevko od šbenaha sneto ker gre na vsako stran ena

Kaj si se za tablico odloču
mazda-mx3
QUOTE(Marko_mx-3 @ 15 Mar 2006, 11:20) *

Da bi mi tam tekla voda ne, mi pa zadaj nekje in imam poden pod šoferskim zicom včasih malo vlažen.

Poglej če nimaš tisto odvodno cevko od šbenaha sneto ker gre na vsako stran ena
Kaj si se za tablico odloču

kje imas vlazno?
pred uno pregrado (blizje volanu) al po pregradi, pri zadnjem zicu?
Ce je pred, pol je skoraj zagotovo izpod armaturne plosce...

odvodna cevka od sibedaha?
kak pa naj bi to zgledalo??? slikice mogoce?
Marko_mx-3
Predvidevam da si strop vzel dol. potem imaš pa šibedah prišraufan in na vsakem koncu šibedaha je ena črna cevka cca 1-2 cm široka, pelje pa spredaj direkt v stebrička, zadaj pa tudi po stebričku skoraj vzporedno kot je zadnja hauba in gre do zadaj ko so izpušni ventili za kabino. Slikce pa nimam nobene ker nisem imel digitalca ko sem razdiral.

Mokro imam pa jaz za pregrado, tam ko imajo tisti ki so zadaj noge
mazda-mx3
ne, stropa ni blo treba dol jemat....tko, da ne vem tocno za kaj se gre.. blink.gif
sem pa videl cevke na A stebricku, ampak sam od antene za radio...in sicer sta dve...ocitno sem nekaj spregledal....ja...

sam, a nebi moral sibedah tesnit??
a se da kje dobit taksno tesnilo kot je na sibedahu???

ja, to pa ma smisel kar pravis glede vlage pod tvojim zicom...ce je cevka zamasena, ti odteka po stebricku direkt dol pod sedez....

aja...tablico bom dal tko kot je bla...se mi zdi najbolj konvencionalno...ce bo sreca, pride se podaljsek spodi...

ma zakaj te pizde birokratske, ne dajo moznosti majhnih tablic....idioti eni!
Marko_mx-3
tesnilo nimam pojma kje se dobi in ne testni 100%, zato je pa šibedah čisto posebej pritrjen in ga z par šraufi dol odšraufaš. ima pa nekoliko dvignjen rob vse naokoli da se zbira notri voda in če se ena cevka stakne lahko tam teče mimo namesto ven iz karoserije. Sej če pogledaš ko je odprt šibedah je nekoliko dvignjen tist rob okoli stropa in tudi če od zgoraj pogledaš se vidi rob.

Nimam nobenih slik do rezervne mazdice pa tud ne morem zdele ker je rahlo založena sad.gif ker drugače bi že imel shortsifter
mazda-mx3
QUOTE(Marko_mx-3 @ 15 Mar 2006, 12:00) *

Nimam nobenih slik do rezervne mazdice pa tud ne morem zdele ker je rahlo založena sad.gif ker drugače bi že imel shortsifter

rezervne mazdice????
Marko_mx-3
ja doma imam še eno mx-3 reče barve samo je zdele malo založena je treba počakat na sonček da bom bliz prišel. Je pa bila zadaj razbita do zadnjih zicev ni ostalo nič.
mazda-mx3
QUOTE(Marko_mx-3 @ 15 Mar 2006, 13:11) *

ja doma imam še eno mx-3 reče barve samo je zdele malo založena je treba počakat na sonček da bom bliz prišel. Je pa bila zadaj razbita do zadnjih zicev ni ostalo nič.

tipaaaaaaaaaa...ma kaj to je prav v modi al kako? biggrin.gif

torej si moram tudi jaz kaksno razbito pripeljat pred bajto, da bom IN happy0158.gif
ma kaj je to tvoja bivsa, si mel prometno al kako? sad.gif
Marko_mx-3
ne sem jo poceni dobil in sem jo nabavil, so pa vsi sosedi priletel ko smo jo domov pripeljal kaj je narobe z mano če sem si kaj naredil. 20m stran pa moja cela stoji, jaz sem se pa režal ko so paničarili tongue.gif .

Samo je čist osnovni model kot tvoja tudi šip nima električnih.
mazda-mx3
bwahaha...maaaa paaceeekkk....kako si jih zeznil tongue.gif

ma sam, da nisi mel ti prometne wink.gif

verjamem pa, da je ql, ko kaj rabis sam dol vzames biggrin.gif

sibam na kavico, pol pa na klepet z bostijem...hihi.....papa
David
QUOTE(mazda-mx3 @ 15 Mar 2006, 12:32) *

rezervne mazdice????

Ka ti te maš rezervo doma???? blink.gif
Marko_mx-3
QUOTE(David @ 15 Mar 2006, 14:05) *

Ka ti te maš rezervo doma???? blink.gif

Ja kaj pa saj se najbolj splača če kaj crkne samo dol vzameš in premontiraš, saj počas bo cajt da začnem z razprodajo ker nič noče crknit tongue.gif (trkam na les)
mazda-mx3
marko, a mi das predkupno pravico? biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.