danes je bila na vrsti sonda...
kot sem ze napisal, sem sondo kupil za 6k SIT...upajmo, da ni poki šoldi poka muzika, ki bom znoru

Rabimo:
cvikarce, olfa nožek ali klešče za olupit žice, spajkalnik, cin in primež ali pa nekoga, da ti malo poprime zadeve med spajkanjem ter vžigalnik.
Najprej vzamemo staro sondo, precvikamo in olupimo kabel. Jaz sem si pomagal kar z računalniškimi kleščami.

To je vmesni element kamor pricinimo oba konca (z ene konektor od stare sonde, na drugi konc pa novo sondo).
Najprej se ga segreje, da stopljen cin zdrsne v tulec.
Pazimo, da nam na drugi strani ne steče cin ven, zafilamo skoraj cel tulc.
Ponovno segrejemo tulec in vstavimo obe žički noter, najboljse je, da gola žica ne gleda iz konektorja, zato jo lahko ustrezno skrajšamo. Čez povlečemo še požirko in jo segrejemo (ne zažgemo...haha) z ustrezne razdalje.

Nato povlečemo žez še originalno zaščito, ki smo jo sneli z žice originalne sonde.

Bem...to je to za zdej...sonda bo danes gor...
Poskusil se bom še zmenit za tehnični ta teden, čeprav je avto znotraj cel oguljen. Pol pa med vikendom peljat na barvanje kjer naj bi prišel na vrsto v ponedeljek.
Pa sedeže moram peljat ta teden na obdelavo.
Če ne grem spet skozi na tehničnem pa zažgem avto...bhahaha

QUOTE(Symon @ 7 Mar 2006, 14:51)

Mogoče bi se dalo kaj sčarati. Če imaš kakšen OBD standard že. Nissani vem, da so ga imeli že v začetku 90ih.

OBD2 pa je bil standard od leta 96.

Pozanimaj se.

sem se malo pozanimal in mx3 s SOHC motorji imajo možnost povezave "OBD1" programske opreme. Sem našel tudi eno stran kjer je razloženo na kirem konektorju se kaj odčitava vendar pa nimam vezalnega načrta iz OBD konektorja na RS232 port.
Celo zastonjske programe sem našel, ki pa žal laufajo sam na winsuxih...bom moral še malo pobrskat.
Hvala za namig, sem se vsaj pozanimal in izvedel, da nekaj pa le obstaja