QUOTE(Grega_ @ 3 Mar 2006, 15:02)

Svaka čast, da si se spravil v tak projekt

...seveda ga boš pa dokončal, sej ne moraš pustiti razmontiran avto a ne

...mislim da bo končni izdelek odličen. Nam lahko zaupaš kakšne bolj natančne načrte, kakšna notranjost, kaj boš vse spremenil ipd......ali je to skrivnost?
lp, Grega
Torej...ja, ga nameravam nazaj sestavit...hihi

O kvaliteti koncanega avta raje nebi sedaj, ker je veliko faktorjev tukaj...upam, da bo zgleden ja

Spremembe bodo (upam....ker je vse odvisno od budgeta) v obliki in barvi notranjosti, zaključil naj bi končno že avtoakustiko v avtomobilu na kar čakam že dve leti z vso opremo doma, če dobim zadnji spojler in prednji podaljšek odbijača, bo tudi to gor nameščeno, na novo prebarvan avto pa še kakšna malenkost...vse odvisno od tega al ne/bom dobil dele in po kakšni ceni.
Podrobnosti še ne moram dajat, ker so v glavi in dokler so samo v glavi...je bullshit karkoli napovedovat.
QUOTE(wiperboy @ 3 Mar 2006, 18:06)

ja ja za razstavljanje sem fenomen...hahahaha

QUOTE(Marko_mx-3 @ 3 Mar 2006, 19:58)

Symon ti malo bolj preberi njegovo prvo objavo.
Mene pa zanima kaj imaš tisto pod armaturko z vezicam pripeto, pa kleše si mi splel

imam iste komplet treh
tisto pod armaturko je en od procesorjev za radio...
QUOTE(Symon @ 3 Mar 2006, 20:19)

Se posuvam s pepelom.... Sem samo slikce pregledal. Pomanjkanje časa zadnje čase.

ej Symon, te pridem spihat s kompresorjem

QUOTE(LabiGT @ 3 Mar 2006, 21:05)

jaz nimam pocasni internet, vseen sem pa narocil pico...a je ok?

je OK Labi...sej ves...mi ognjeni moramo bit pri moceh zaradi dolocenih aktivnosti

QUOTE(KAALman @ 4 Mar 2006, 07:20)

@Luke: dobro si se lotil projekta... o tem jaz sanjam za mojo... (ni keša

)
srčno upam da ti bo uspelo

moje občudovanje maš

no, sej tukaj bom napisal tudi tocne stroske vsakega posega, da se bo lahko videlo kaj se splaca in kaj ne...
do sedaj je bilo v projekt vlozeno 0 SIT in 5h razstavljanja
no ja...avtoakustika je se od prej, tega ne bom uposteval...
QUOTE(blindek @ 5 Mar 2006, 18:55)

malo nam zaupaj kaj vse misliš naredit...pa da seveda neboš pozabil vse dokumentirat z slikami

slikice bodo, namen pa je zgoraj napisan...vse sledi