Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
policijske patrole
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
zdravek

Ajde da malo načnemo temu kako se izvuči kad imate malo promila ili pojas ili neupaljena svjetla ili...

Svi koji su imali neki slučaj ilitiga 'incident' s plavim anđelima i uspjeli se izvuči - nek to podjele s nama..
happy0158.gif

- bum ja prvi počel:

party0036.gif

1. Ukoliko pušete u alkotest svakao obratite pozornost na malu naljepnicu (za umjeravanje) - obično je žuta
i na njoj piše godina i mjesec do kad vrjedi.. Ukoliko napušete nešt a ne vidite spomenutu naljepnicu;
zatražite SERIJSKI BROJ alkotesta i broj značke ili ime policaja.
Tom informacijom se kasnije možete poslužiti na sudu za žalbu (možda prođe..) happy0158.gif
Alko-testeri trebaju se umjeravati SVAKIH 6 mjeseci; a ja sumnjam da policija izdvaja par mijuna kuna
za umjeravanje BAŠ svakog; i možda baš VI imate sreće pa naletite na taj tester koji nije.. smile.gif

2. Ukoliko policajac ne nosi kapu a želi Vas kazniti - skrenite mu pažnju na njegovu kapu.. smile.gif

3. SVI policajci po noči moraju nositi REFLEKTIRAJUĆI prsluk; ukoliko VAs zaustavlja po noči bez njega
niste mu dužni stati - (ova informacija je PROVJERENA --- 120 km/h kroz naselje; tip skoči sa lizaljkom
pred kolegu; nakon podužeg kočenja; zaustavlja se par desetaka metra od police.gif;
policajac dotrči do njega a kolega mu svrati pozornost na prsluk - izhod: BEZ [u] KAZNE!!)

Zasad toliko; ajde da sad vidimo Vas! party0012.gif
LabiGT
autoput bratsvo ubistvo (ZG-BG)
negde kod sl. broda zaustavio me pandur - imao sam 174km/h- zaustavi me i kaze "kamo se ti zuri slovenija??" ja mu dam kosovsku vozacku i on meni "auuu dug put te ceka, ajde idi, ali polako" smile.gif
inace to je bio jedini put da me je HR policija ikada zaustavila - a tamo sam presao najmanje 10000000000000000 kilometara hehe imam srecu
Boss
Vozim trezen, v naseljih ne prekoračim hitrosti (ok +10%) pa moram reči, da kar dobro deluje v boju proti policajem in kaznim z0tdntknw.gif
suicidal
QUOTE(Boss @ 7 Mar 2006, 20:17) *

Vozim trezen, v naseljih ne prekoračim hitrosti (ok +10%) pa moram reči, da kar dobro deluje v boju proti policajem in kaznim z0tdntknw.gif

happy0158.gif
ne pijem alkohola: party0027.gif
gledam okoli sebe: confused0059.gif
in sem potem police.gif free.

party0024.gif
zdravek
je; sad bute rekli da policija ne gleda vas... kaj nitko nije imal nikakvi susret? happy0195.gif
David
Hm...no jest bi jih imel kar nekaj.......

Sicer ne pijem.... no kdaj pa kdaj vozim prehitro... in sem že precej plačal.... dry.gif

Ok v zimskem času...če vas ustavi radar, in če je pod 0 stopinj zunej.... lahko bp poveš policaju da meritev hitrosti ni prava in tudi ne more bi pravnomočna, ker laserski radarji delujejo v temperaturnem območju če se ne motim od 0 - 50 stopinj C.

Evo pol ena za napačno parkiranje...ko vam mestni redar nalima OBVESTILO REDARSTVA na okno....

Počakajte da dobite obvestilo na dom.... in ko ga dobite se lahko šele pritožite...

V pritožbi pa napišite da vas ta pa ta dan ni bilo tam in da ne morete povedat kdo je bil z avtom na "kraju zločin" ker bi s tem kršili njegove osebne pravice, ampak v vsakem primeru da vam plačilni nalog, oz. kazen ni bila izročena osebno, torej po postopku ki ga določa zakon. To pa pomeni da vam more bi kazen izročena osebno v roke!!!!

Alkotest.... No če ste že nekaj spili in vas police.gif ustavi..... Najprej mu povejte da ste ravnokar ugasnili cigaret (tudi če niste kadilci)....kar vam da extra 15 minut..... ta čas se nadihajte svežega zraka, globoko dihajte, in po možnosti zdraven konzumirajte ali čingum (menta) ali kak Hals bombon.... tisti črn ki je močen kot sam vrag... w00t.gif

To je to zaenkrat.... bom še malo kej kasneje natipkal.....bleh.gif

LP dAvid

zdravek

e, to su već korisne informacije... happy0158.gif
madmax
Radar lahko deluje tudi pri nižjih temp. kot je 0, koliko nižjih pa je odvisno od modela. Če je stacionaren (v avtu) pa sploh nimaš šans da bi se zgovarjal na temp.
zdravek
QUOTE(madmax @ 8 Mar 2006, 19:40) *

Radar lahko deluje tudi pri nižjih temp. kot je 0, koliko nižjih pa je odvisno od modela. Če je stacionaren (v avtu) pa sploh nimaš šans da bi se zgovarjal na temp.

happy0195.gif party breaker
David
QUOTE(madmax @ 8 Mar 2006, 19:40) *

Ja ja to vem...sem pa specificiral na ročni laserski radar... in je po normativih proizvajalca določeno temperaturno območje na katerem radar deluje optimalno..... happy0158.gif

LP daVid
zdravek
QUOTE(David @ 9 Mar 2006, 07:11) *

Ja ja to vem...sem pa specificiral na ročni laserski radar... in je po normativih proizvajalca določeno temperaturno območje na katerem radar deluje optimalno..... happy0158.gif
LP daVid

happy0158.gif u hrvatskoj je izdati zakon u narodnim novinama o aktualnoj temi radara..
ali; tko će se vozit brzo kad je zaleđena cesta? z0tdntknw.gif

police.gif police.gif police.gif police.gif

love0030.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.