Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Formula 1
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Boss
QUOTE(poky @ 3 Apr 2006, 09:08) *

Ja.... sad.gif Sn mislo,da mu bo še uspelo prit do cilja,samo očitno ni šlo! whatever.gif

baje so taktizirali in se raja odpovedali točkam, ker če bi prišel skozi cilj bi imel na naslednji dirki kazen desetih štartnih mest saj bi mu morali menjati motor... z0tdntknw.gif
ReDevil
Tale Button se mi zdi prov nima sreče, mogoče bo pa že nslednič precej bolš! party0024.gif
Boss
Stari maček je pokazal, da še lahko občasno še vedno meša štrene na samem vrhu F1... Na začetku do prve menjave je bil suveren potem pa kot, da bi dali Barichellota za volan - sreča zanj in za Ferarri, da je to najbolj butasta steza poleg Monte Carla vsaj kar se prehitevanja tiče in Alonzo je ostal za njim.

Še dobro, da lahko tudi kdo drug, razen Renaulta, zmaga, ker bi lahko postalo počasi spet dolgočasno... čakam pa še na Mercedesa, da bo še bolj zanimivo... wink.gif
poky
Ja,samo se je pa lepo vidla počasnost Ferrarija,sreča za Šumija je bla pa taka proga,ki ne omogoča prehitevanja! whatever.gif
David
šumi šumi šumi------- happy0064.gif
Violet
QUOTE(Boss @ 23 Apr 2006, 16:50) *

Na začetku do prve menjave je bil suveren potem pa kot, da bi dali Barichellota za volan - sreča zanj in za Ferarri, da je to najbolj butasta steza poleg Monte Carla vsaj kar se prehitevanja tiče in Alonzo je ostal za njim.

Sreča za Šumija, ker ima ferarri boljše mehanike za dobre 2 sekunde in to je bilo usodno za Alonza

komar
QUOTE(David @ 23 Apr 2006, 17:30) *

šumi šumi šumi------- happy0064.gif

Jap, so pa res dobri tile bonbončki - šumi jabolko ... happy0195.gif
poky
Sava šumi,v Davidovi glavi..... tongue.gif happy0195.gif

P.S.joke,pa brez zamere! happy0158.gif
ReDevil
Vse po starem, na srečo nisem gledat niti te dirke! mad.gif
poky
QUOTE(ReDevil @ 23 Apr 2006, 21:56) *

Vse po starem, na srečo nisem gledat niti te dirke! mad.gif

Na srečo?? dry.gif Jaz tudi nisem za Šumija,vendar dirka je bla pa vseeno zanimiva! whatever.gif
Sishi
Sicer nisem za Šumija ampak s takim avtom pa gumam je samo on sposoben zmagat (bravo). Sicer se bo pa že na naslednjih dveh dirkah videlo koliko dejansko zaostaja ferrari za najboljšimi (veliko).
R_sport
Ja, naslednji dve dirki bosta res dali odgovor na to, kje je Ferrari. Mislim da vsega tud niso gume krive, so pa dejansko michelinke še vedno boljše, kar pa na tej "stop&go" stezi ni prišlo do izraza. Upam, da se na naslednjih dirkah tudi pri Mclarnu izboljšajo. smile.gif
ReDevil
Upam, da se bo Mek počasi prebudil iz spomladanskega spanca, drgač pa zna bit isto kt lan, da bodo prepozno začel zmagovat in pobirat še kaj drugega razen drobtin! dry.gif
Violet
Če ferrari goljufa z gibljivimi krilci, bi ga bilo potrebno kaznovat.
Če s krilci potem še s čim.
ReDevil
To je zdej v stilu - kdor laže, tudi krade! tongue.gif
janik
QUOTE(Violet @ 30 Apr 2006, 10:53) *

Če ferrari goljufa z gibljivimi krilci, bi ga bilo potrebno kaznovat.
Če s krilci potem še s čim.

Nič novega, saj je bil Ferrari vedno na robu legalnega ali pa malo čez.

Drugače sem pa del omenjene dirke gledal v zakotnem bifeju na jugu Španije. Ravno tisti del, ko je Alonso lovil Šumaherja. Škoda, da ga ni prehitel, da bi videl vzdušje Špancev.
poky
QUOTE(janik @ 5 May 2006, 09:28) *

Drugače sem pa del omenjene dirke gledal v zakotnem bifeju na jugu Španije. Ravno tisti del, ko je Alonso lovil Šumaherja. Škoda, da ga ni prehitel, da bi videl vzdušje Špancev.

He he,to bi po mojem blo doživetje! happy0158.gif
ReDevil
Da vidimo dans kaj bo povedal trening, kdaj se misli MEK prebudit, upam da še letos! happy0158.gif
poky
Ja,to jaz tudi upam,ker so že lani ble podobne štorije.... dry.gif
ReDevil
Jutr zna bit še ena zmaga Renoldičev na tabeli, pa avte imajo ful zanesljive, tko da me zanima kaj bo! dry.gif
ReDevil
Zdle sem šele opazil kako se je zaključla dirka, očitno Šumadinac še ni za staro železo, no bo pa vsaj zanimivo do konca! party0024.gif
poky
Mah,Reno ga nekaj serje z postanki! dry.gif Ferrari je že spet dobil taktično bitko,če že ne more hitrostne.... whatever.gif
Boss
QUOTE(poky @ 7 May 2006, 22:42) *

Mah,Reno ga nekaj serje z postanki! dry.gif Ferrari je že spet dobil taktično bitko,če že ne more hitrostne.... whatever.gif

zmaga je zmaga in je še toliko bolj sladka, če si na papirju slabši... je pa Alonso na odru in tiskovki deloval rahlo zaskrbljeno, ker prejšno dirko v Imoli je bil res hitrejši tokrat pa ni bilo več tako očitno, če je sploh bil hitrejši z0tdntknw.gif

Aja David, čestitam ti za zmago najinega favorita happy0158.gif
M-Fan
Renault bo po moje na naslednji imel težave z motorjem (starga majo pa še orto se bo znucu) tko da ne dam roko v ogen za Alonsa. Po moje bosta Shumacher pa Raikkonen v ospredju (če ne bo spt kej narobe)
ReDevil
Zdej imajo glih v ŠitParku ( Citipark BTC) parkiranga lanskga Renolta ob Alonza, pa bi blo fajn da bi uletel kaki mekovi špijuni in ga skopiral, ker mogoče jim bi kar prov pršlo, pa čeprov je lanski model! biggrin.gif
RoKo
QUOTE(M-Fan @ 8 May 2006, 18:38) *

Renault bo po moje na naslednji imel težave z motorjem (starga majo pa še orto se bo znucu) tko da ne dam roko v ogen za Alonsa. Po moje bosta Shumacher pa Raikkonen v ospredju (če ne bo spt kej narobe)

Po moje je čas,da Raikkonen ene trikrat zapored zmaga, Alonso dvakrat odstopi,pa Rosberg bi lahko prišel med prve tri...
happy0064.gif
Bi znalo bit ful zanimivo! happy0005.gif

LP
suicidal
QUOTE(RoKo @ 8 May 2006, 22:36) *

Po moje je čas,da Raikkonen Trulli ene trikrat zapored zmaga, Alonso dvakrat odstopi,pa Rosberg bi lahko prišel med prve tri...
happy0064.gif

LP

he he happy0158.gif happy0064.gif party0024.gif
poky
QUOTE(RoKo @ 8 May 2006, 22:36) *

Po moje je čas,da Raikkonen ene trikrat zapored zmaga, Alonso dvakrat odstopi,pa Rosberg bi lahko prišel med prve tri...
happy0064.gif

LP

Se bi kr strinjal s tem! happy0158.gif
Sishi
Zgleda da McL ni glih v top formi. Škoda za Kimija. Upam, da ima McL še kakega asa v rokavu za prihodnje dirke.
Ferrari se je pa lepo približal Renoju. Čeprav nisem za tifose jim čestitam, pa staremu mačku tudi.
David
QUOTE(Boss @ 8 May 2006, 17:03) *

zmaga je zmaga in je še toliko bolj sladka, če si na papirju slabši... je pa Alonso na odru in tiskovki deloval rahlo zaskrbljeno, ker prejšno dirko v Imoli je bil res hitrejši tokrat pa ni bilo več tako očitno, če je sploh bil hitrejši z0tdntknw.gif

Aja David, čestitam ti za zmago najinega favorita happy0158.gif

Bravo našiiiiii... happy0158.gif
poky
David,pa ti bi mogo met rdečo Mazdo,ne srebrne.... tongue.gif
komar
QUOTE(poky @ 9 May 2006, 08:39) *

David,pa ti bi mogo met rdečo Mazdo,ne srebrne.... tongue.gif

happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif

Jaz bi pa mel rdečo - mi je fulll lepa - pa ne zaradi Ferarija - bljek, špuk, špuk,.... happy0195.gif party0016.gif
goldhorn
QUOTE(poky @ 7 May 2006, 22:42) *

Ne bluzi neumnosti! Kdo je odpeljal najhitrejši krog dirke?
R_sport
Mah, ferrari je imel na tej dirki po moje najboljši paket (tud bridgestonke so čedalje boljše), odlična taktika je bila pa samo pika na i za zmago. To se je lepo vidlo, ko je na koncu Alonso komajda zadržal za sabo Masso, medtem ko je bil Fisichella daleč zadaj. Upam, da bo v Španiji drugače. dry.gif
soch
Po besedah športnega direktorja Bridgestona, gume niso nič kaj drugačne kot prej. Po veliko prepričevanja je Ferrari začel upoštevati nasvete bridgestonovih ing. o nastavitvi pritiska za posamezen model gum in razmere na dirkališču.
ReDevil
Nobenhih komentarjev ni blo na zadno dirko, no men je razplet dokaj všeč! party0024.gif
suicidal
evo, ravnokar dobil na mail, he he.
Boss
a lahko ugibam - slika je zrastla na hrvaškem zelniku happy0195.gif
David
QUOTE(suicidal @ 18 May 2006, 12:12) *

evo, ravnokar dobil na mail, he he.

hihihi lih sem hotu objavit novo progo za F1.... ta bo precej zanimiva... smile.gif w00t.gif
mazda-mx3
ma ekipa šepavega konja bo letos popušpušššila biggrin.gif
ReDevil
Prov me zanima kdo bo letos zavladal v Kraljevini! biggrin.gif

Me zanima kdaj bodo Študgarcke lenobe končale z zimskim spanjem! sad.gif
Sishi
QUOTE(ReDevil @ 26 May 2006, 01:20) *

Me zanima kdaj bodo Študgarcke lenobe končale z zimskim spanjem! sad.gif

Letos še ne blink.gif
poky
QUOTE(323F @ 26 May 2006, 10:41) *

Letos še ne blink.gif

V drugi polovici sezone,tak ko lani! sad.gif Na žalost.... dry.gif
ReDevil
Da slišm zdej mal zagovornike Šumice, ki se je na treningu še enkat več izkazal Kot prava PeaceDA, no mal je drgač napisano, pa boste dojel kaj sem hotu povedat da si mislim o njegovem ravnanju!!! mad.gif

Bi človek pričakoval da bo z leti malo bolj zrelo se obnašal, pa je še vedno en fakin fašist, ki bi zgleda moral vsi dirkat po njegovih pravili - oz. z drugim besedam plesat kokr bi on žvižgal! z0tdntknw.gif

Škoda za Kemota, samo bo pač Fernando še enkat prvak jebatga! party0024.gif
David
QUOTE(ReDevil @ 28 May 2006, 23:04) *

Da slišm zdej mal zagovornike Šumice, ki se je na treningu še enkat več izkazal Kot prava PeaceDA, no mal je drgač napisano, pa boste dojel kaj sem hotu povedat da si mislim o njegovem ravnanju!!! mad.gif

Bi človek pričakoval da bo z leti malo bolj zrelo se obnašal, pa je še vedno en fakin fašist, ki bi zgleda moral vsi dirkat po njegovih pravili - oz. z drugim besedam plesat kokr bi on žvižgal! z0tdntknw.gif

Škoda za Kemota, samo bo pač Fernando še enkat prvak jebatga! party0024.gif

Devil ne bit tolk zagret.... moreš vedet tudi to da niso use odločitve njegove... ampak večino jih je od moštvenega vodstva..... z0tdntknw.gif
YavarYe X6V6
QUOTE(David @ 29 May 2006, 07:24) *

Devil ne bit tolk zagret.... moreš vedet tudi to da niso use odločitve njegove... ampak večino jih je od moštvenega vodstva..... z0tdntknw.gif

Prav smili se mi modelček ali boljše lutka vodstva komunistov.
M-Fan
Še en dokaz več da je Shumacher KRETEN! Ne more zmagat drgač, pol se pa.......

Dobr d se ni u koga kr zaletu..... Sej s mrbit še bo. (tko k se je u Hilla)

Ma, če pa ta ni idiot pol pa ni noben!!! happy0005.gif

Pol mi gre pa še bol na kurac k se tm eno nedolžno ovčko dela!!!!! mad.gif
komar
QUOTE(M-Fan @ 29 May 2006, 14:16) *

Še en dokaz več da je Shumacher KRETEN! Ne more zmagat drgač, pol se pa.......

Dobr d se ni u koga kr zaletu..... Sej s mrbit še bo. (tko k se je u Hilla)

Ma, če pa ta ni idiot pol pa ni noben!!! happy0005.gif

Pol mi gre pa še bol na kurac k se tm eno nedolžno ovčko dela!!!!! mad.gif

Čeprav malo grobo izrazoslovje ... se tukaj podpišem še jaz! party0027.gif
poky
Se pravim,ravno zaradi takih "peesdarij" mi gre na jetra toti Šumi!! mad.gif Škoda res za Kimija.... sad.gif Je bil kr hitrejši od Alonsa,samo Monako na žalost ne omogoča prehitevanj! whatever.gif
RoKo
QUOTE(poky @ 29 May 2006, 16:59) *

Se pravim,ravno zaradi takih "peesdarij" mi gre na jetra toti Šumi!! mad.gif Škoda res za Kimija.... sad.gif Je bil kr hitrejši od Alonsa,samo Monako na žalost ne omogoča prehitevanj! whatever.gif

En sam dolg čas je ta formula, sicer pa je to spektakl,ki je več ali manj zrežiran, zato bodo Fonzija zdej malo ustavili, ker se sponzorji že pritožujejo, da ni več take gledanosti.... samo en klik z miško, pa je bel dim iz motorja.. pa mučos $$$ mafijozotu Flavijotu ashamed0001.gif
Narod pa happy0064.gif Renault je bolš ko Mercedes Bmw ... Ma dejmo no confused0059.gif

.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.