Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Formula 1
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
jures
(Boss @ 31 Jul 2009, 15:42) *

Sej mogoče pa Masse ne bo do 11. septembra, ko bo Monca, ki je precej bližje kot Valencija...hmmm z0tdntknw.gif

Monxa je zakon bil ze 3x ....vem za place

Sam zdej ga je Willi webber zacel srat
Boss
WW se lohka v rit zaleti... najboljš da kr v svojo lastno... to je problem, k gobec odpirajo ljudje, ki bi po vseh pravilih morali uživati jesen življenja brezskrbno s koktejlom v roki v kaki senčki nekje v Miamiju. Njihov čas je minil in to dokazujejo tako Max Mosley, kot Berrnie Eccelstone in Willi Webber pa še kakšen.

Naj pustijo mlad zraven ne pa da se tako egoistično narcisoidno obnašajo.
jures
(Boss @ 1 Aug 2009, 01:50) *

WW se lohka v rit zaleti... najboljš da kr v svojo lastno... to je problem, k gobec odpirajo ljudje, ki bi po vseh pravilih morali uživati jesen življenja brezskrbno s koktejlom v roki v kaki senčki nekje v Miamiju. Njihov čas je minil in to dokazujejo tako Max Mosley, kot Berrnie Eccelstone in Willi Webber pa še kakšen.

Naj pustijo mlad zraven ne pa da se tako egoistično narcisoidno obnašajo.

-
[IMAGE]

Schumi hiter kot v starih dobrih časih
[IMAGE][IMAGE]Povratnik med dirkaško elito Michael Schumacher se je že na prvem testiranju zelo izkazal. V Mugellu je presegel Massin letošnji najboljši dosežek. yahoo.gif
qwerty
Šumi velik obeta biggrin.gif happy0158.gif končno bo F1 spet zanimiva ratala party0024.gif

Povratnik med dirkaško elito Michael Schumacher se je že na prvem testiranju zelo izkazal. V Mugellu je presegel Massin letošnji najboljši dosežek.

Upokojeni sedemkratni svetovni prvak Michael Schumacher, ki se vrača k dirkanju, se je na stezi v Mugellu zelo izkazal. Z dirkalnikom F2007 je odpeljal kar 67 krogov, na gladkih gumah serije GP2 pa mu je uspelo celo izboljšati najhitrejši letošnji dosežek Felipeja Masse, dosežen z novim dirkalnikom F60.

Schumi je odpeljal najhitrejši krog 1:23.736, Brazilčev letošnji najboljši dosežek pa je bil 1:23.981. Rekord kroga sicer drži Rubens Barrichello, ki je na testiranjih leta 2004, takrat še kot dirkač Rdečih iz Maranella, za 5,245 km dolg krog potreboval 1:18.704.

"Dober občutek je ponovno biti del formule 1, čeprav sem preizkusil moj stari dirkalnik, z gladkimi gumami, ki jih uporabljajo v prvenstvu serije GP2, kar mi sicer ne omogoča neposredne primerjave z aktualnim dirkalnikom, a je vseeno dobra osnova,“ je dejal Schumi in dodal: "Najpomembneje je, da sem dosegal podobno hitre čase krogov. Zdaj bo potrebno počakati še dan ali dva, kako bosta na vse to reagirala moj vrat in mišice.“ Ob tem dodajmo, da so pri Ferrariju uradno zaprosili druge ekipe, da dovolijo Kerpenčanu testirati letošnji dirkalnik, ker po veljavnih pravilih testi med sezono niso dovoljeni.
Z M A J
Jures, če je presegel Felipejev dosežek, ampak vrjetno to pomeni, da je imel Massa letošnji bolid, Šumel pa pač ne! biggrin.gif
Boss
Drži, ker se ne sme testirat letošnje bolide... edino. če se bodo ostala moštva strinjala bo lahko sprobal ta nov avto. Kle se bo videlo kolk se ga ostali (še) bojijo. Če mu ne bodo dovolili testiranj bo tipičen dokaz, da so se usrali v gate. tongue.gif
Alex
(Boss @ 1 Aug 2009, 14:22) *

Drži, ker se ne sme testirat letošnje bolide... edino. če se bodo ostala moštva strinjala bo lahko sprobal ta nov avto. Kle se bo videlo kolk se ga ostali (še) bojijo. Če mu ne bodo dovolili testiranj bo tipičen dokaz, da so se usrali v gate. tongue.gif

Itak,čeprav ga nisem preveč maral,šele sedaj opažam,ko vozijo tej brezosebki in velika večina brez talenta,kakšen "Boss" je bil v resnici Šumi. love0030.gif
Zdej bom pa še jaz gledal formulo-bo vsaj zanimiva. wink.gif
jures
(Alex @ 1 Aug 2009, 14:57) *

Itak,čeprav ga nisem preveč maral,šele sedaj opažam,ko vozijo tej brezosebki in velika večina brez talenta,kakšen "Boss" je bil v resnici Šumi. love0030.gif
Zdej bom pa še jaz gledal formulo-bo vsaj zanimiva. wink.gif

Točno tako, F1 ga potrebuje!

JozaGulikoza on vozi F2007 po pravilih letosnjega leta - se pravi vse enako le sasija in motor ne....medtem ko je F2009 prirejen za nova pravila...torej?
Z M A J
Ja Jures, sej trik je lih u detajlih, so pa avti vsako leto različno hitri (na brzino vplivajo že gume, pa razni difuzorji pa še kaj), tko da tale dosežen čas ni lih realno primerljiv s Felipejevim!¨tongue.gif
Boss
Seveda ni, sej pravila omejujejo testiranja in s tem kakršnokoli primerjavo... ampak bistvo je, da se je dec usedu v avto in ga že tera k norc. happy0158.gif
Alex
(Boss @ 2 Aug 2009, 12:47) *

Seveda ni, sej pravila omejujejo testiranja in s tem kakršnokoli primerjavo... ampak bistvo je, da se je dec usedu v avto in ga že tera k norc. happy0158.gif

e ja,verjetno še za vse nazaj,ko ni vozil F1. happy0158.gif
Boss
QUOTE(Alex @ 2 Aug 2009, 13:04) *

e ja,verjetno še za vse nazaj,ko ni vozil F1. happy0158.gif

imam občutek, da je komaj čakal, da se mu ponudi taka priložnost... ga je kamera dostikrat pokazala v boksu rdečih, ko je bil čist nervozen ob predstavah Kimija in Felipeja - še posebej takrat ko sta ga srala na veliko.
jures
PROVISIONAL TIMETABLE

FRIDAY 11 SEPTEMBER
FORMULA BMW FREE PRACTICE 08.45 - 09.15
FORMULA 1 PRACTICE 1 10.00 - 11.30
GP2 FREE PRACTICE 11.55 - 12.25
FORMULA BMW QUALIFYING 12.50 - 13.10
FORMULA 1 PRACTICE 2 14.00 - 15.30
GP2 QUALIFYING 16.00 - 16.30
PORSCHE SUPERCUP FREE PRACTICE 17.00 - 17.45

SATURDAY 12 SEPTEMBER
FORMULA 1 PRACTICE 3 11.00 - 12.00
PORSCHE CUP QUALIFYING 12.25 - 13.10
FORMULA 1 QUALIFYING 14.00 - 15.00
GP2 RACE 1- (32 LAPS) 16.00 - 17.20
FORMULA BMW RACE 1 - (12 LAPS) 17.40 - 18.10

SUNDAY 13 SEPTEMBER
FORMULA BMW RACE 2 - (12 LAPS) 08.45 - 09.15
GP2 RACE 2 (21 LAPS) 10.30 - 11.20
PORSCHE SUPERCUP RACE (14 LAPS) 11.45 - 12.20
FORMULA 1 DRIVERS' PARADE 12.30
FORMULA 1 STARTING PROCEDURE 12.45 - 13.15
FORMULA 1 START OF "FORMULA 1TM 80° GRAN PREMIO SANTANDER D'ITALIA 2009" - (53 GIRI)

Karte:
90€ je cel vikend vstop na dirkališče po svobodni želji - tu e bilo v času schumija proti hakkinenu potrebno spati iz sobote na nedeljo na zeljenem mestu da si ga imel v nedeljo...smile.gif

Drugč pa sem sel vedno na tribuno (parabolica interna) in tretjic na 'poslovilni' Prima variante (6B)- ta je verjetno najboljsa v vsem (izhod iz boksov, prva varianta kjer se vedno po travi peljejo in kaos po startu itd itd

http://81.29.195.105/sceltamoto/monzanet_p...ifestazione=803
vid007

ž

Pa konkurenca mu je že tudi pokazala, da se ga boji, z kontrolami okoli gum, češ da uporablja letošnje komplete gum, kar je seveda že zanikal, tako da bi mu dovolil že prej kot pred koncem premora in dovoljenih testiranj je malo možnosti, to so samo želje določenih ljudi, ki pa kakor se obnašajo njegovi konkurenti ni realna.
Boss
auch, kake cene... confused0059.gif

Za 90€ a sploh kej vidiš? Ker tribune so vse tam nekje več kot 200€
YavarYe X6V6

Da se vam nau še ta kam zakantu. dry.gif
Boss
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 2 Aug 2009, 17:00) *

Če ne bodo deli odpadal z avtov kakšnega od "tvojih" ni nobene bojazni happy0195.gif
jures
(Boss @ 2 Aug 2009, 16:00) *

auch, kake cene... confused0059.gif

Za 90€ a sploh kej vidiš? Ker tribune so vse tam nekje več kot 200€

Odvisno od navala. V paraboliki ga vidis kako pritegne po bremzi in izgine za ovinkom, drugace je pa kemp ob prvem ovinku a ce gres tja v petek se ob ograji ne najde vec placa - tam se spla met kemper in sedet na strehi.

valencia:
195€ najcenejsa.... kok se vid ne vem....ok, se mogoce vzame samo nedeljo ampak + pot pa si spet tam

P.S. V Monzi v petek in soboto s karto za 90€ laho gres na tribuno (ce ni folka)

(YavarYe X6V6 @ 2 Aug 2009, 17:00) *

Mgoce v Brawna, ko ga ujame za krog (Coulthard varianta...)
YavarYe X6V6
(Boss @ 2 Aug 2009, 17:08) *

Če ne bodo deli odpadal z avtov kakšnega od "tvojih" ni nobene bojazni happy0195.gif

Reno ni eden od mojih. angry.gif
jures
(YavarYe X6V6 @ 3 Aug 2009, 07:07) *

Reno ni eden od mojih. angry.gif

Reno ma premehke amortizerje da bi odpadli.....

Michael Schumacher admitted he awoke the morning after his 70-lap F1 test return on Friday feeling somewhat stiff.

"I have to say that I feel muscles I was not even aware existed," the 40-year-old German told his official website, michael-schumacher.de.

Fitness permitting, Schumacher has vowed to take injured Felipe Massa's place at Ferrari as from next month's European Grand Prix at Valencia, Spain.

Penzič blush.gif happy0158.gif

Drugač pa anes Massa organizira tiskovko, bo malo več povedal, svaka čast da ze razmislja kako se bo vrnil, ko Albrecht
Z M A J
Me prav zanima kaj bo pokazu vaš penzionist (ga pač nikol nisem maru, niti ga bom zdej)! biggrin.gif

Je pa Massa smešen v svoji izjavi, ko pravi da bi zmagal Hungaroring, kar nekak podcenjevalno se je slišalo; "če je Hemilton bil prvi, pa bil Raikkonen drugi, bi jaz zmagal"! happy0195.gif
LabiGT
massa je zdaj vidu, da ga ogroza schumacher in bo okreval rekordno hitro biggrin.gif
jures
(LabiGT @ 3 Aug 2009, 09:51) *

massa je zdaj vidu, da ga ogroza schumacher in bo okreval rekordno hitro biggrin.gif

se Alesi zamenja Raikkonena pa bo, pa smo nazaj...
jures
A thankful Massa leaves hospital and heads for home

Having spent over a week in Budapest's AEK hospital following his violent knock-out collision with a metal spring and subsequent high-speed crash during Hungarian GP qualifying, Felipe Massa boarded a private jet on Monday and headed home towards Sao Paulo.

Accompanied by pregnant wife Raffaela and personal doctor Dino Altmann, and sporting wounds to his forehead and a swollen left eye, the Brazilian will now continue his road to recovery in familiar surroundings.

Massa has no recollection of the incident itself, explaining during an interview appearing on the Ferrari website that he remembered being behind Rubens Barrichello's car (from which the spring was soon ejected) and then waking up in hospital two days later.

He said the blank is "sort of a strange feeling," but his number one aim is very clear in his mind: "I'm feeling much better now and I want to recover as soon as possible to get back behind the wheel of a Ferrari."

The 28-year-old is also feeling very grateful to the people who worked on him and gave their support during this difficult period.

"I want to thank the doctors at the race track and at Budapest's AEK hospital, who have done a lot for me, and Dino Altmann, who came with my family from Brazil and who was extraordinary over the last days," he stated, adding he was impressed by the amount of 'get well' messages he received via Ferrari and his personal website.

"My family is important to me," he continued.

"They have always been close to me during my career, victories and defeats, and the most difficult moments. There was only (brother) Edoardo at Budapest, but when the accident happened Raffaela, my father, my mother and then my sister came to Hungary. I know that they've suffered a lot and I want to thank them.

"And then there's another family I have to thank: the Ferrari family. They were great, they helped us in any possible way and it's a great thing to be part of this group."

Massa is happy to see Michael Schumacher taking over the F60's cockpit while he mends at home, and believes he is in no position to offer any advice regarding the challenge ahead: "Michael doesn't need my advice! It was him who gave me many tips during my career when we were racing together. He knows how to win, he knows how to drive and he's great.

"It was the best choice handing over the car to such a fantastic person and I'm sure that everybody will be happy to see him back on the track again," Massa said, however pointing out: "Although I hope I'll be back on the track with Ferrari as soon as possible."
jures

Formula 1 se je ponovno rodila...smile.gif, nič krivi Massa se mi pa mal smili...

Organisers of Michael Schumacher's favourite race, the Belgian Grand Prix at Spa Francorchamps, are reaping the benefits of the champion's Formula One comeback.

After his return at the wheel of a Ferrari at Valencia later this month, the circus will move on one week later to Spa, where Schumacher made his F1 debut in 1991, recorded his first win a year later, and subsequently won six more times at the famous circuit.

According to the Belga news agency, organisers of the 2009 race on August 30 have already sold 35,000 tickets, following a sharp spike in the wake of the Schumacher announcement last Wednesday.

Quoting a spokesperson, Belga said that in the immediate period after the Wednesday announcement, "a ticket per minute" were sold.

Organisers are hoping for a race-day crowd of 70,000.

Last year's Sunday crowd was just over 50,000.

Over in Valencia meanwhile, ticket sales had been slow with just 30 percent sold two weeks ago and with Renault and Fernando Alonso’s participation uncertain ahead of the world motor sport council hearing on August 17th, Schumacher’s return will provide a timely boost for the circuit organisers.

Mi se pa vidimo v Monzi...... wink.gif
Boss
QUOTE(jures @ 4 Aug 2009, 15:22) *

Mi se pa vidimo v Monzi...... wink.gif

hehe, pri taki brezplačni reklami jim tudi na misel ne bo prišlo, da bi se Massa vrnil pred Monzo happy0158.gif
Marko_mx-3
Kaj potem se bi šlo v Monzo? Jaz in kolega sva tudi interesenta za zraven, on nekaj sanja da bi šel na tribuno, samo cca 400€ za karto je meni malo tooooooo much blush.gif
Z M A J
Pa sej menda ni to tko drago, madona - se spomnim ko sem bil leta 1993 (zadnja Sennova Monza) tam prisoten in je blo stojišče 50 DM, tribuna pa 100, se pravi so šle cene za 8 x gor al kaj, to ni možno?! mad.gif whatever.gif
jures
(JozaGulikoza @ 4 Aug 2009, 18:26) *

Pa sej menda ni to tko drago, madona - se spomnim ko sem bil leta 1993 (zadnja Sennova Monza) tam prisoten in je blo stojišče 50 DM, tribuna pa 100, se pravi so šle cene za 8 x gor al kaj, to ni možno?! mad.gif whatever.gif

V teh časih je bila Mazda2 ali ekvivalent 5.000€ ( 1.200.000 SIT) - danes je koliko?

Inflacij, stroški itd itd

V linkih imate vse cene - general admitance za vikend je 90€

Ja, verjetno bo sla odprava - zna biti celo tribune, to pa ne pomeni, da ne moremo iti skupaj in gnezditi skupaj....
Marko_mx-3
a se sploh še da dobiti karte za monzo? bo treba kej prej rezervirat ali kaj podobnega?
YavarYe X6V6
party0024.gif
jures
(Marko_mx-3 @ 4 Aug 2009, 21:53) *

a se sploh še da dobiti karte za monzo? bo treba kej prej rezervirat ali kaj podobnega?

http://www.monzanet.it/eng/eshop_tickets2....ifestazione=803

samo klikaj - mi bomo 'verjetno' na 21E (vidim sedajle da je 130€ za vikend) drugace je general admitance 90€ za vikend (kar ni drago ampak Monza ni SPA ali Budapest, tukaj so samo 4 mesta kjer gredo manj kot 250 na uro...smile.gif tako da so dobri placi redki za ograjo

Najbolj srhljiv pa je stari oval (start ni del se poteka po starem delu), kak naklon ej....kot da bi stal pred zidom...plošče so pa take betonske kot na jeprci..smile.gif
jures
A victory during Michael Schumacher's temporary return to Formula One is about as likely as Jenson Button taking the drivers' crown at the end of the season. That is the vote of confidence offered by Ross Brawn, arguably the man closest to both top Formula One racers.

"If I could put either ten Euros on Jenson winning the championship or on Michael winning a race, I would put five Euros on both of them," the Briton said, according to Germany's Bild Zeitung.

Vse glasnejše so govorice o ponovnem rojstvu Brawn-Schumi drugo leto (pa pa Barichello spet)
Z M A J
Zdele sm prečitu, da ima prevelke težave z vratom, tko da ga ne bo!!! harhar.gif
jures
(JozaGulikoza @ 11 Aug 2009, 10:14) *

Zdele sm prečitu, da ima prevelke težave z vratom, tko da ga ne bo!!! harhar.gif

huh.gif penzič

After much media hype Michael Schumacher has announced that he will not be returning to the sport to replace the injured Felipe Massa in Valencia as hoped due to his ongoing neck injury.

"Yesterday evening, I had to inform Ferrari President Luca di Montezemolo and Team Principal Stefano Domenicali that unfortunately I'm not able to step in for Felipe,” Schumacher stated on his personal website. “I really tried everything to make that temporary comeback possible, however, much to my regret it didn't work out.

“Unfortunately we did not manage to get a grip on the pain in the neck which occurred after the private F1-day in Mugello, even if medically or therapeutically we tried everything possible.

Schumacher had been expected to test the F2007 again this week ahead of making the final decision in conjunction with his doctors regarding his return.

With Schumacher now out of the running, the team will be busy trying to find a suitable replacement and may be forced to field test and reserve driver Marc Gene.

No ampak mi vseeno gremo.... happy0158.gif

Je na vrsti Jean Alesi?
Boss
aojej... so nas nategnili v času kislih kumaric v F1 sad.gif
LabiGT
QUOTE(jures @ 11 Aug 2009, 10:22) *

Je na vrsti Jean Alesi?

ce se bo to zgodilo, vas na naslednjem srecanju vse castim happy0158.gif
RoKo
(Boss @ 11 Aug 2009, 11:26) *

aojej... so nas nategnili v času kislih kumaric v F1 sad.gif

Ja, vse za reklamo tongue.gif Po moje je probal nov dirkalnik, pa je vidu, da to ni to... unsure.gif
himi
Jaz sem za Ferarija, sam letos jim ne gre tako dobro. Upal sem da bo Šumi prišel nazaj, pa zgleda da ne bo nič iz tega...škoda.
jures
Mah on bi po moje rad prišel nazaj ce bi lahko, ce bi sedaj pokazal nekaj zmag bi zaprl usta vsem njegovim nasprotnikom....
janik
Glede na to, kakšne pogoje je imel šumaher še v času aktivne kariere (sam je izbiral sovoznika, imel je tudi prednost pri materialu), je bila verjetnost njegove vrnitve zelo majhna. Vse skupaj je bil verjetno le marketinški trik, s katerim so prodali nekaj več vstopnic za prihodnje tri dirke, saj je znano, da so na evropskih dirkah tribune niso najbolj polne.
theBill
Hahaha Janik - ja kakšne pogoje pa misliš da je imel Alonso, ko je osvojil svoja 2 naslova, pa tudi zdaj, ko je pricapljal nazaj k Renaultu? Za 2 klasi slabšega moštvenega kolega, pa vedno prednost v materialu. Sej se je Piquet pritoževal potem, ko so ga vrgli iz Renaulta, da je vse novosti takoj dobil le Alonso, on pa jih je dobil šele dirko ali dve kasneje.

Drugače pa menim, da bi Schumi zelo hitro (v parih dirkah) padel notri in prišel na nivo Kimija, ob koncu sezone bi ga pa verjetno že kar redno scat vozil.....kar pa letos ob nemotivirani finski gnilobi niti ne bi bilo tako težko.

Ampak zdaj zaradi okoliščin, ki onemogočajo Schumiju vrnitev, nikoli ne bomo izvedeli, kako bi se odrezal v primerjavi s Kimijem .
janik
kaj bi, če bi, ko bi .... vse to je brezveze govoriti. upam si trditi, da če bi jaz dirkal, da bi po dveh dirkah, ko bi se malo privadil, redno zmagoval s krogom ali dvema prednosti.

Dejstvo je edino to, da šumaherja ne bo v F1 in da so zaradi napovedovanja njegove vrnitve verjetno prodali precej več kart kot bi jih sicer.
theBill
Najbolje da pišeš Ferrariju, jim navedeš to svojo trditev in se ponudiš kot boljša opcija za zamenjavo Masse od Badoerja... passifier.gif

Nekateri govorimo na podlagi dejstev, ko si je recimo v sezoni 1999 na dirki v Silverstonu Schumacher zlomil nogo, posledično spustil 6 dirk, in takoj na svoji prvi dirki v Maleziji po "bolniški odsotnosti" zaradi prvenstva prepustil zmago moštvenemu kolegu Eddi-ju Irvine-u, na naslednji (in hkrati zadnji) dirki sezone pa je bil tudi drugi, takoj za Hakkinenom, in pred Irvineom.

In če bi malo bolj spremljal F1 in dogajanje okoli nje, bi vedel, da je Schumi približno 2 meseca nazaj zbral kar nekaj aktualnih F1 voznikov na karting dirki v Lonatu (Felipeja Masso, Roberta Kubico, Vitantonia Liuzzija, Sebastiana Vettla, Tima Glocka, Nelsona Piqueta mlajšega in Christiana Kliena) in tudi zmagal.

Poleg tega je nastopil tudi na dveh karting dirkah v nemškem državnem prvenstvu, na eni je zmagal, na drugi je zasedel drugo mesto.

Schumi je kljub letom še vedno klasa cool.gif party0024.gif love0030.gif
janik
A na kartingu in ostalih dirkah ga pa ni bolel vrat?
jures
(janik @ 20 Aug 2009, 08:54) *

A na kartingu in ostalih dirkah ga pa ni bolel vrat?

10 krogov kartinga pri 0,5G sile ne mores primerjati s 70 krogi v F1 ki ima do 7G sile v ovinkih

Pogrnnu je pa v Superbike tekmovanju in si ferderbu vrat...
Boss
QUOTE(jures @ 20 Aug 2009, 09:48) *

10 krogov kartinga pri 0,5G sile ne mores primerjati s 70 krogi v F1 ki ima do 7G sile v ovinkih

Pogrnnu je pa v Superbike tekmovanju in si ferderbu vrat...

Jebemti motorje... še tanajboljše zmečejo po tleh happy0195.gif
KAALman
(Boss @ 20 Aug 2009, 10:24) *

Jebemti motorje... še tanajboljše zmečejo po tleh happy0195.gif

itak... še sam doctor je padel na treningu smile.gif
Boss
QUOTE(KAALman @ 20 Aug 2009, 10:29) *

itak... še sam doctor je padel na treningu smile.gif

a ni zanimivo, da pol skoraj tako močne beštije dovolijo tud v javnem prometu, kjer jih nato vozijo neprofiji pol se pa čudimo, da jih letno cca 40 pokopljemo.

Mater, si kar predstavljam, da bi za normalen denar lahko vsak si neki podobnega F1 kupil. Tam nekje s 700KM in tono teže in bi fural po javnih cestah. confused0059.gif
Z M A J
Zgleda so Srebrni začel mal bolj migat, Buttonu pa čedalje slabše laufa, bemumast! dry.gif

Zdej vem o čem je govoru Lauda, ko je pljuvu Badoerja, matr milo, sm gledu današne kvalifikacije! tongue.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.