Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Formula 1
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
ReDevil
Držim pesti da ima Sishi prav! happy0158.gif

Sezona bo očitno še napeta, kar je po en stran dobro, škoda da je pa Kimi že total odpisan, pa tut Mek ni glih super hitra makina! dry.gif
ReDevil
Me veseli - happy0158.gif , da ste dans vsi Šumofili doživeli hladen tuš oz. ste videli kako je vaš super junak dobil dve po nagi riti! happy0195.gif

Gledal sem samo prvih 8 krogov, ampak kar sem videl mi je pošteno dvignilo moralo! party0024.gif

Baje je Šumo za Alonsom vmes zaostajal že skor za krog, pa ga je sejfti kar zagnojil! dry.gif

Komi čakam da pride Alonso v Meka, ker tip se res upa, tole današnje prehitevanje bo šlo zihr v zgodovino, tko kot tisto, ko je neki podobnga naredu Žak taistemu Šumiću! love0030.gif
RoKo
QUOTE(ReDevil @ 6 Aug 2006, 20:41) *

party0012.gif , ker tip se res upa, tole današnje prehitevanje bo šlo zihr v zgodovino, tko kot tisto, ko je neki podobnga naredu Žak taistemu Šumiću! love0030.gif

Mislim, da bo šlo v zgodovino zaradi gum, kar poglej prvih pet.. confused0059.gif
Michelin je v dežju love0030.gif
Zame je najboljš peljal španec De la Rosa, Alonso je že preveč naduvan...
sicer pa F1 postaja zopet zanimiva yahoo.gif happy0064.gif
Aja pa Buttonu res prvoščim prvo zmago! happy0064.gif
TommyGun
kubici je bilo odvzeto 7 mesto zaradi 2kg prelahkega dirkalnika.
tako da je schumacher prišel na 8mesto in zmanjšal zaostanek za alonsom na 10točk biggrin.gif
poky
Škoda Kubice,ker je kr dobro vozo,pa 2x se je sukal..... sad.gif Drugače pa,če že Alonso ni mel sreče včeraj,mi je kr prav,da tudi Šumi ne! biggrin.gif
ReDevil
Dobr da Kubica nima še kakšnega "R" - kot racing v priimku, me zanima kako bi pol Ališić to izgovarju! happy0195.gif

Šumota so se pa komisarji dirke usmilil pa mu podaril točko - miloščine! party0024.gif
poky
QUOTE(ReDevil @ 7 Aug 2006, 21:15) *

Šumota so se pa komisarji dirke usmilil pa mu podaril točko - miloščine! party0024.gif

Kot ponavadi ja.... dry.gif
Boss
Hja sej... če bi pri Šumiju odkrili 2kg prelahek dirkalnik bi ga vsi na križ prbijali - Poljak je pa pač revček, ker se ga niso usmilili - sad.gif

So si pa pri Ferrarijo čist sami krivi, ker so se na suhi stezi ubijali z intermediate gumami - mislim, keri diletanti in če bodo zaradi tega ob prvenstvo bi blo treba RB-ja in JT-ja krepko čez koleno in s šibo po nagi rit.
Carr
QUOTE(ReDevil @ 6 Aug 2006, 20:41) *

Komi čakam da pride Alonso v Meka, ker tip se res upa, tole današnje prehitevanje bo šlo zihr v zgodovino, tko kot tisto, ko je neki podobnga naredu Žak taistemu Šumiću! love0030.gif

Se opravičujem, ampak najprej eno vprašanje. Mek je verjetno Mclaren, a ne... Ja, pa kaj potem, če pride Alonso tja? V naslednji sezoni ga ne bo niti enkrat na stopničkah happy0195.gif happy0195.gif Kaj šele kakšen naslov prvaka... Poglej tega ubogega Kimija... Zato se pa trudi odkupit svojo pogodbo in ostati pri Renaultu.
Glede tega prehitevanja... Ja, zgledal je res zanimivo, ampak je imel Bridgestone tako zanič gume, da sta bila oba rdeča in obe Toyoti videt kot na drsalkah. Očitno so se zadnje čase bolj ukvarjali z gumami za suho stezo, ha, ha... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ReDevil
No kaj bo drug let bomo šele videl, vsekakor je F.A. že parkrat dokazal da obvlada sceno! dry.gif
RoKo
QUOTE(ReDevil @ 11 Aug 2006, 20:45) *

No kaj bo drug let bomo šele videl, vsekakor je F.A. že parkrat dokazal da obvlada sceno! dry.gif

Pa ja vsaka čast, samo v dežju je problem, kako krotiti konjenico, ker jo je v ovinkih ziher preveč in če nimaš oprijema se zavrtiš pri pospeševanju! Fonzi je lahko prehiteval po zunanjem delu ovinka le zaradi veliko boljšega oprijema Mišelink, ne pa zaradi moči motorja ali nevem kakšne mojstrovine ali genjalnosti, pa saj to je že videno Senna ,Mansel, Šumi, pa še kdo bi se najdu... happy0005.gif
theBill
Eh, tole o mojstrstvu Alfonsa v dežju je en velik festival kotaljenja buč.

Hrvata sta za razliko od Mirsada lepo povedala, da so imeli ob dežju in fajn namočeni stezu mišelinkoti minimalno 4 sekunde prednosti na krog - in da so Bridgestone intermediate gume en apn. Ališići valda tega ob svojem dretju ni opazil, sploh pa dvomim, da ima čas spremljati še kaj drugega ob dirki kot "spektakularna prehitevanja" (za katera se izkaže, da gre za prehitevanje za cel krog) in pa posebno izdajo Lady special - Formula 1 exclusive: Who is the new girlfriend of David Coulthard.

Glede na ostale mišelinkote je Alfonso vozil tam tam, celo počasneje od Kimija (katerega je kasneje hitro dohiteval celo De la Rosa) - tu ni nobenega mojstrstva. Če primerjate Fisica in njegovo počasnejšo vožnjo - sta hrvata spet lepo povedala - Fisico je en seronja na mokrem, zadnje 4 dežne dirke je letu ven, tako da to ni neka primerjava.

Tudi jaz v snegu z stoenko in zimskimi gumami prehitim BMW M5 z letnimi gumami po kaki zaviti cesti, pa če Gronhölm vozi BMW - Kaj bi mu šele Loeb naredu happy0195.gif

Pravo mojsrstvo je pokazal Šumaher - z istimi gumami je scal Masso (in vse na BS-ju) za x sekund na krog že med dežjem, ko se mu je pa za tistih 10 krogov odpulil pa itak. Noben drug Bridgestonovec ni vozil hitreje od Mišelinkotov, Šumi je pa Mišelinkote scal po 3-4 sekunde na krog. To ti je mojstrstvo.

Zadrževanje 5 sekund na krog hitrejšega De la Rose cele 4 kroge, to pa je mala umetnost. Ko je bil šumi 3 sekunde hitrejši, je vozil za vsakim, ki ga je prehitel, največ krog, krog in pol. De la rosa pa..... ni čudno, da je večno testni voznik.

Se pa srinjam, 3 mesto z letnimi gumami bi bilo boljše kot točka, ki je bila osvojena z dežnimi.

Alonso se je s prestopom orenk zafrknil, saj je Red Bull pobral veliko kadra prav McLarnu, pa že sedaj je McLarn bolj šajtrga. Drugo leto se bo videla njegove realna cena, ko bo vozil spet povprečen avto in bil na istih gumah, kot vsi ostali. Prah bo žru, po mojem.
madmax
QUOTE(theBill @ 12 Aug 2006, 03:29) *

Hrvata sta za razliko od Mirsada lepo povedala, da so imeli ob dežju in fajn namočeni stezu mišelinkoti minimalno 4 sekunde prednosti na krog - in da so Bridgestone intermediate gume en apn. Ališići valda tega ob svojem dretju ni opazil, sploh pa dvomim, da ima čas spremljati še kaj drugega ob dirki kot "spektakularna prehitevanja" (za katera se izkaže, da gre za prehitevanje za cel krog) in pa posebno izdajo Lady special - Formula 1 exclusive: Who is the new girlfriend of David Coulthard.

Glede na ostale mišelinkote je Alfonso vozil tam tam, celo počasneje od Kimija (katerega je kasneje hitro dohiteval celo De la Rosa) - tu ni nobenega mojstrstva. Če primerjate Fisica in njegovo počasnejšo vožnjo - sta hrvata spet lepo povedala - Fisico je en seronja na mokrem, zadnje 4 dežne dirke je letu ven, tako da to ni neka primerjava.

Tudi jaz v snegu z stoenko in zimskimi gumami prehitim BMW M5 z letnimi gumami po kaki zaviti cesti, pa če Gronhölm vozi BMW - Kaj bi mu šele Loeb naredu happy0195.gif

Pravo mojsrstvo je pokazal Šumaher - z istimi gumami je scal Masso (in vse na BS-ju) za x sekund na krog že med dežjem, ko se mu je pa za tistih 10 krogov odpulil pa itak. Noben drug Bridgestonovec ni vozil hitreje od Mišelinkotov, Šumi je pa Mišelinkote scal po 3-4 sekunde na krog. To ti je mojstrstvo.

Zadrževanje 5 sekund na krog hitrejšega De la Rose cele 4 kroge, to pa je mala umetnost. Ko je bil šumi 3 sekunde hitrejši, je vozil za vsakim, ki ga je prehitel, največ krog, krog in pol. De la rosa pa..... ni čudno, da je večno testni voznik.

Se pa srinjam, 3 mesto z letnimi gumami bi bilo boljše kot točka, ki je bila osvojena z dežnimi.

Alonso se je s prestopom orenk zafrknil, saj je Red Bull pobral veliko kadra prav McLarnu, pa že sedaj je McLarn bolj šajtrga. Drugo leto se bo videla njegove realna cena, ko bo vozil spet povprečen avto in bil na istih gumah, kot vsi ostali. Prah bo žru, po mojem.

Končno ena pametna! happy0158.gif

Šumi je in ostaja NO.1 happy0005.gif

RoKo

Kaj naj rečem?
love0030.gif love0030.gif love0030.gif
Boss

hvala

končno eden, ki ne naseda Mirsadu in splošni antišumi mass histeriji in vidi F1 in stanje v njej kakršno resnično je...
LabiGT
se vedno je Alesi car biggrin.gif

I had to... tongue.gif
ReDevil
Kok vam je bil kej Istanbul všeč?

Jaz se nč ne prtožujem; dve pike - bolš v plus kot v minus! dry.gif
LabiGT
QUOTE(ReDevil @ 28 Aug 2006, 21:24) *

meni je zeloooo vsec biggrin.gif
poky
(ReDevil @ 28 Aug 2006, 21:24) *

He he,jaz sn ga vido samo ponoči,z aviona,pa letališče! tongue.gif biggrin.gif

Kaj se pa F1 tiče,pa no ja,lahko bi blo boljše za srebrne! happy0158.gif Glavno pa da ni Šumi zmagal! tongue.gif
Boss
QUOTE(poky @ 28 Aug 2006, 21:49) *

Glavno pa da ni Šumi zmagal! tongue.gif

no ja, saj je res bolje da ni zmagal, ker bi bila napisana spet ena stran postov, kako Ferrari ravna nešportno in preferira Šumija. whatever.gif party0027.gif
David
(Boss @ 29 Aug 2006, 09:50) *

no ja, saj je res bolje da ni zmagal, ker bi bila napisana spet ena stran postov, kako Ferrari ravna nešportno in preferira Šumija. whatever.gif party0027.gif

Boss prehitel si me..... še vedno se smejim vsem buckam na račun šhumija..... a booo.... fantje to je samo špppooorrrrt!!!
poky
Morem pa priznat,da me je tokrat Ferrari pozitivno preseneto,da ni najprej Šumija poklical v bokse,sploh pa,ker ga je še pustil čakat! tongue.gif happy0158.gif
ReDevil
(poky @ 29 Aug 2006, 19:22) *

Morem pa priznat,da me je tokrat Ferrari pozitivno preseneto,da ni najprej Šumija poklical v bokse,sploh pa,ker ga je še pustil čakat! tongue.gif happy0158.gif

Tle se strinjam, no sicer pa je v preteklem cajtu zato Rubinho velikrat kmeta brez zemlje špilal! happy0195.gif
Boss
QUOTE(ReDevil @ 29 Aug 2006, 19:58) *

Tle se strinjam, no sicer pa je v preteklem cajtu zato Rubinho velikrat kmeta brez zemlje špilal! happy0195.gif

saj Rubens se je itak res igral kmeta in pol so se do njega tudi tako obnašal blink.gif
janik
Dirka niti ni bila tako zanimiva, razen zaključka (zamudil sem štart in prvih 10-15 krogov). Sem mi pa zdi, da glede na to kako hitro se je Šumaher približal Alfonzu, bi ga v zadnjih 15 krogih moral prehiteti. Razen če je (glede na svoja dejanja) mislil, da bo Alfonzo reskiral (pre)več, saj bi ob morebitnem trku izgubil manj.
ReDevil
A to je zdej govora o monsieru Alfonsu iz nadaljevanke Allo Allo, al o kom gre zdej debata, ker čist nič več ne razumem! tongue.gif
Violet
a kakšen ve, kakšno napako so turški organizatorji storili, da so tekme v tej državi postale "rizične"
ferrari je odkril po gledanju posnetkov
LabiGT
QUOTE(Violet @ 2 Sep 2006, 21:02) *

a kakšen ve, kakšno napako so turški organizatorji storili, da so tekme v tej državi postale "rizične"
ferrari je odkril po gledanju posnetkov

so opazili da so istanbulski taksisti hitrejsi od dirkacev F1 smile.gif
Violet
(LabiGT @ 2 Sep 2006, 21:11) *

so opazili da so istanbulski taksisti hitrejsi od dirkacev F1 smile.gif

sarkazem pust v prištin!!
LabiGT
QUOTE(Violet @ 3 Sep 2006, 13:34) *

sarkazem pust v prištin!!

kaj ali kje je to prištin ??
ne stekam biggrin.gif
ReDevil
Dons bo (baje) Šumo objavu da gre u (zaslužen) penzjon, bomo vidl če bo res?! happy0064.gif
madmax
Šumi prvak!!!!

happy0005.gif love0030.gif

tongue.gif
poky
Jp,gre v penzijo! dry.gif Čeprav nisn bil nikoli njegov pristaš,mu pa za zadnjo sezono vseno želim,da bi se poslovil kot prvak! whatever.gif
Boss
To bi mu bilo res najlepše darilo ob odhodu v zaslužen dirkaški pokoj obenem pa dokaz, da je največji dirkač vseh časov saj je krojil sam vrh F1 celih 15 let, praktično od začetka do konca svoje kariere love0030.gif

Drugače pa kaj naj rečem o dirki - nič posebnega, Šumi je suvereno opravil s ferrarijevo domačo dirko, Kimi se je edini dostojno kosal z njim. Odličen dosežek Roberta Kubice (zgleda, da je iz pravega materiala, da bo nekoč tudi prvak) in velika smola ali pa pretiravanje Alonsa in malo manjša smola Masse, da je ravno takrat zapeljal v gost dim in verjetno spuščeno olje iz alonsovega dirkalnika.

Drugače pa sta me spet ob živce spravljala Mirsad in Franci, ki bi pri tolkih letih spremljanja in udejstvovanja v dirkaškem športu že lahko vedela, da če Massa blokira kolesa pri zaviranju in da je skidmark dolg 60 - 70 metrov in da gre nato zaradi tega v boks ni krivda v tresenju krilc ampak je to zažlajfana guma.

Da ne govorim o njunem navijaškem poročanju in iskanju krivcev za Alonsov odstop v komisarjih FIA-e, češ, da so to povzročili s kaznovanjem Alonsa in izgubo petih štartnih mest?!?!? Še dobro, da za to nista bila kriva še Kubica in Massa, ki sta Alonsu dihala za ovratnik in je moral po ravnini tiščati do konca, da ne bi bil prehiten.

Je pa ta kazen zanimiva predvsem v primerjavi s tisto Šumijevo v Monaku samo s to razliko, da se je on iz kazenskega zadnjega mesta prebil na končno peto in to na dirkališču, kjer je prehitevanje skoraj nemogoče. Prav dobro se spominjam kako je takrat Mirsad govoril, da je kazen popolnoma upravičena oz. celo premajhna, medtem ko pa je zdaj govoril o oškodovanju Alonsa in kako je kazen nefer, ker je evidentno vidno, da to ni storil zanalašč - mislim kr neki, kot da bi bil istočasno fotr in mat od Alonsa.

In da ne bi bilo konca njunega navijaštva sta se najbolj zgražala, ko so alonsovega dirkalnika dvignili in imeli obešenega na dvigalo. Po njunem zato, da ga lahko poslikajo od spodaj in da odkrijejo renaultove skrivnosti - hmm katere že, a tiste zakaj ni več tako konkurenčen kot na začetku sezone? Je pa takrat Mirsadu izpadal ena izjava, ki sem se resnično nasmejal. Izjavil je nekaj v tem stilu, da so italijani javno obesili in razgalili Schumacherjevega največjega konkurenta Alonsa - nato se je hitro popravil, da gre za dirkalnik. laugh.gif

Še dobro, da obstajajo prenosi na HTV, kjer komentatorja veliko bolje in bolj zanimivo spremljata in podajata dirko ter iščeta dobre in slabe lastnosti pri vseh ekipah in dirkačih in se distancirata od navijaštva in rumenega tiska. Da ne govorim o tiskovki, ki jo Mirsad, prepričan v svoje znanje simultanega prevajanje, praktično uniči medtem, ko jo hrvaška komentatorja pustita v originalu in jo prevedeta naknadno, ko dirkači govorijo v svojem jeziku.

Da zaključim: zadnje tri dirke znajo biti zanimive kot že dolgo ne, ker zdaj bo šlo na nož happy0158.gif
ReDevil
NO me prov zanima, če zna v zadnjih 3 dirkah tut Šumadincu kdaj krepnt rdeča ALFA, pa da Alonso spelje do konca, pa bo pol drugačna situacija! happy0158.gif

Jooooj učeri Antišumovci res nismo imel sreče, upam da bo naslednič bolš! party0024.gif
BOBI
happy0158.gif schumi,schumi,prvak happy0064.gif
M-Fan
Mene pa zanima kaj mente o Kubici?

Men se zdi zlo dober! Sploh danes je rasturu.... dokler ni(so) zaje-bu(bal)...

Sploh če si ga predstavlam da bi sedel v kakšnem konkurenčnem dirkalniku... happy0158.gif

Upam da bo, če že ne prej vsaj čez 2 leti povabljen v kakšno boljše moštvo.

Sigurno navijam zanj!
ReDevil
Zdej se res loh veselimo zadnih 2eh dirk, bolj izenačeno bi blo težko! happy0158.gif
madmax
Ma jst di dal šumija pa al(f)onzota zadno dirko pelat tako da bi bila sama dva, dal bi jima 10 krogov pa da se vidi kdo je boljši/hitrejši.

In pol ko bi šumi spet zmagal pa bi spet bil raznorazni izgovori, pa vse drugo bi blo krivo kot Alfonzo sam dry.gif

Boss
QUOTE(madmax @ 3 Oct 2006, 01:19) *

Ma jst di dal šumija pa al(f)onzota zadno dirko pelat tako da bi bila sama dva, dal bi jima 10 krogov pa da se vidi kdo je boljši/hitrejši.

In pol ko bi šumi spet zmagal pa bi spet bil raznorazni izgovori, pa vse drugo bi blo krivo kot Alfonzo sam dry.gif

sploh ni slaba ideja pa še daleč najbolj fair bi bilo biggrin.gif

drugače pa je Šumi še enkrat več zmagal tudi v boju z Bridgstonovimi gumami za mokro,ki so milo rečeno en navaden crap
poky
No ja,na zadni dirki res ni mel sreče Alfi.... dry.gif Samo bi blo pa res zanimivo jih posadit v isti avto,pa gremo eno dirko,pa da se vidi! happy0158.gif
RoKo
(poky @ 3 Oct 2006, 09:18) *

No ja,na zadni dirki res ni mel sreče Alfi.... dry.gif Samo bi blo pa res zanimivo jih posadit v isti avto,pa gremo eno dirko,pa da se vidi! happy0158.gif

Jaz bi dal še Kubico zraven v enakem avtu, bi stavil, da.... vam prepuščam zaključek! yahoo.gif
poky
A ste gledli kaj F1 dans? biggrin.gif Šumijaši verjetno rajši ne bi ne.... tongue.gif Sicer pa po smoli Alfija na zadnjih nekaj dirkah,je prav,da ma tudi Šumi malo smole.... biggrin.gif
Symon
Hmmm prespal sem tudi najbolj zanimivo dirko letos. dry.gif
Torej je Alonso prvak? party0024.gif Sam ni Šumi odšel v velikem slogu ali pa celo tko kot Zinedine pa je. tongue.gif
poky
Ni ŠE prvak,je še ena dirka do konca.Samo ma pa ful lepo priliko zaj,vsaj točko še rabi za naslov. happy0158.gif
Boss
QUOTE(poky @ 8 Oct 2006, 09:29) *

A ste gledli kaj F1 dans? biggrin.gif Šumijaši verjetno rajši ne bi ne.... tongue.gif Sicer pa po smoli Alfija na zadnjih nekaj dirkah,je prav,da ma tudi Šumi malo smole.... biggrin.gif

ojej, privoščljivec - tipična slovenska bolezen biggrin.gif ... a sta z Mirsadom slučajno kaj v sorodu, ker on je tudi izjavu ob šumijevem odstopu, neki v zvez s tem, da je še pravica na tem svetu whatever.gif tongue.gif

Ne vem, samo meni kot navijaču pomeni nekaj zgolj zmaga mojega favorita nad njegovim najhujšim konkurentom, če ga le premaga s svojimi sposobnostmi v neposrednem boju in ne nad smolo in odstopa nasprotnika. Zato se mi je zdela tista šumijeva zmaga v Monci vredna le toliko, da se je lahko resno vključil v boj za prvaka.

Sem pa upal na vrstni red in zmago Alonsa in drugo mesto Šumija, da bi na zadnji tekmi oba vozila na vse ali nič, ker v takem primeru bi samo zmaga na zadnji tekmi 100% zagotovila prvaka.

Tako situacijo smo lahko videli nazadnje v letih 1997 in 1994 - in točno ti dve leti sta bili med najbolj kontraverznimi v F1 kot v Šumijevi karieri

Schumacher vs. Hill 1994

Schumacher vs. Villeneuve 1997

wink.gif

Škoda, z bojem na nož na zadnji tekmi tako ne bo nič, kot tudi s Šumijevo katarzo ne saj bi si lahko v tretjem poskusu nekako znebil teh dveh madežev happy0195.gif

Pa še malo fantaziranja za zadnjo tekmo:

10 krog - Šumi vodi, Alonso je drugi, Massa tretji

20 krog - pri izhodu iz boksev Massa torpedira Alonsa, ki je prisiljen odstopiti

5 krogov pred koncem Fisico vozi tako počasi, da ga Šumi dohiti in pri prehitevanju za krog ga Fisico zrine s steze in šumi obtiči v pesku

Alonso postane drugič prvak, Šumi gre zasluženo v pokoj, navijači se stepejo in fani se še celo leto zmerjajo po forumih. Massa in Fisico zapustita formula in se z denarjem od nagrade za njuni podli potezi združita v solastništvu in skupaj s Kitajci odkupita moštvo McLarna. McLaren v naslednjem letu zaradi močne finančne inekcije postane svetovni prvak.

laugh.gif laugh.gif
poky
He he Boss,dobra domišljija! happy0158.gif
RoKo
(poky @ 8 Oct 2006, 09:29) *

Še dobro da je Šumi,sicer kaj bi gledali letos? confused0059.gif
Alfi in KDO???
ReDevil
Če povem po pravic - mi je morala kar zrasla, čeprav niti nisem gledal dirke, ker mi je blo več do (prepotrebnega) spanca! happy0158.gif

Ful sem pa v dilemi, za koga navijat drug let, ker načeloma mi je najlupši Kimić, ampak če bo v Fergusonu, pol se zadeva kar precej spremeni, medtem ko Fonzi bo v Meku, ki je moja fejvrit ekipa! dry.gif
poky
To sn se tudi že sam spraševal ja.... whatever.gif Ker gre Kimi k Ferrariju,Alfi pa pride k srebrnim,bomo pač za Alfija navijali drugo leto,čeprav na splošno me ne moti sama ekipa Ferrarija,samo Šumi mi ni bil nikoli pri srcu. tongue.gif Jebat ga.... biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.