Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Formula 1
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
ReDevil
(poky @ 14 May 2007, 22:46) *

Ja,ta sistem točkovanja je res zgrešen...... wallbash.gif

Ja sej lih to je - ko se bl splača "ziheraško" se vozt na drugmu mestu in zbirat pike, kot pa rizkirat, pogosto zmagat, vsake tolko letet vn in nakonc tist ko ma kr neki zmag, jasno nav prvak! z0tdntknw.gif blink.gif
daSKAn
Ja med prvim in drugim mestom bi morala biti vecja razlika.

Po moje bi blo faj 12, 8, 6, 4, 3, 2, 1.

Je pa fino gledat to novo generacijo voznikov. Ta sezona bo se zanimiva. Lepo od Sumija da se je umaknil. Ceprav nisem nikoli navijal zanj, moram priznati da je res legenda in po moje bi tudi to sezono mesal strene pri vrhu.
poky
Se tak sistem točkovanja je bil še pred nekaj leti. wink.gif
daSKAn
iik, nisem vedu, da so kdaj talali vec kot 10 pik za zmago. ashamed0001.gif
Boss
QUOTE(poky @ 15 May 2007, 23:46) *

Se tak sistem točkovanja je bil še pred nekaj leti. wink.gif

Nope, nikoli ni bil tak
do 2003 je bilo 10,6,4,3,2,1 , se pravi da je med prvim in drugim bilo 4 točke razlike ali z drugimi besedami si moral biti enkrat drugi in enkrat tretji, da si imel enako toč kot z eno zmago pa še v tem primeru zmaga več velja wink.gif
od 2003 pa je točkovanje 10,8,6,5,4,3,2,1 (to pomeni, da če si enkrat tretji in enkrat četrti imaš več točk kot če enkrat zmagaš. Zato sploh ni čudno, da v vrhu ni nobene borbe saj je boljše biti ziher kot pa riskirat (pa mogoče odstopit) pa se borit za zmago saj le ta prinese premalo pik napram drugim "ziher" uvrstitvam.

Torej... Če bi hoteli enako razmerje bi moralo prvo mesto prinesti kar 14 pik (drugo+tretje mesto)

Sem se pa v predprejšnjem mojem postu malo "zlagal" saj je sistem 10,6,4,3,2,1 uveden leta 1991, do takrat pa je bilo 9,6,4,3,2,1 in do 1991 se je štelo samo 11 najboljših uvrstitev v sezoni.
poky
My bad.... ashamed0001.gif Prehitro berem,pa prepočasi mislim,pa prehitro pišem..... tongue.gif laugh.gif Maš prav Boss,tak sistem je bil,kot si ti napisal. happy0158.gif
ReDevil
S tole šaro bodo zihr še pov sekunde na kroh hitrejši! dry.gif

http://24ur.com/naslovnica/novice/motospor...524_3098290.php
ReDevil
Držim psti, d postane Ferdinand (spet) kralj kneževine! yahoo.gif happy0158.gif
theBill
Bomo kar lepo na dirko počakal, pa bo mir pol enkrat za vselej, da se zaprejo McLarnovi kljunčki.

Sicer pa na tej dirki prideta do izraza izkušnje in kvaliteta voznika, in to Alonso gotovo je!

Pa ko ravno gor vidim en ubogi link na POPTv in Mirsada.....tle je en velik boljši link za spremljanje F1

http://www.f1-magazin.com/
theBill
Ma klinc pa tako dolgočasma dirka.....zeeeeeeeh

In ja, McLaren je tokrat razsul Ferrari whatever.gif

Hamilton pa obeta party0024.gif
uklopko
(theBill @ 27 May 2007, 15:32) *

Hamilton pa obeta party0024.gif

happy0195.gif happy0195.gif Obeta kako mu jezik opleta ko ga s tribune gledajo dekleta in žge svojga mercedeza kot teleta happy0195.gif
Boss
hehe LOL ... evo pa se je končala zame najbolj dolgočasna in butasta steza v F1. Mece so pokazale da so v tip top formi, ker Ferrariji so po moje malce predolgi za tako zavito progo. Bomo videli kako bo na naslednji bolj "standardni" dirki, drugač pa happy0158.gif za Alonsota, Hamiltona in tudi Masso.
daSKAn
Meni je to ena najbolj dolgocasnih dirk, se mi zdi bolje da jo prestavli na pravo dirkalisce...
Alex
Men je blo tudi dosadno.Sem gredal točno 10 minut. tongue.gif
YavarYe X6V6
(Boss @ 27 May 2007, 16:45) *

hehe LOL ... evo pa se je končala zame najbolj dolgočasna in butasta steza v F1. Mece so pokazale da so v tip top formi, ker Ferrariji so po moje malce predolgi za tako zavito progo. Bomo videli kako bo na naslednji bolj "standardni" dirki, drugač pa happy0158.gif za Alonsota, Hamiltona in tudi Masso.

Ferrari ima 13 cm večjo medosno kot meklaren. Drugače pa meklaren rula ! happy0158.gif
ReDevil
Učer je blo ful fajn, sicr nč prehtevajn, drgač pa opažam d so Alonziju dnevi šteti kot prvi violini! party0024.gif z0tdntknw.gif

Ne štekam pa n kva nej bi se tole nanašalo! dry.gif

http://24ur.com/naslovnica/novice/motospor...528_3098597.php
poky
No,na tej stezi pa rdeči niso mogli niti dihat za srebrnimi! biggrin.gif Svaka čast McLarnu! happy0158.gif Mali črni pa bo skoraj dobo vzdevek "večno drugi".... tongue.gif
ReDevil
Ja sam mav se bojim, d navjo zdej za belimi mizami kej čudnga odločil! z0tdntknw.gif
YavarYe X6V6
Hamiltonu je že stopl v glavo, se že pritožuje. dry.gif
poky
Po moje ne bo nič s tistimi pritožbami.... whatever.gif
theBill
(YavarYe X6V6 @ 27 May 2007, 22:27) *

Ferrari ima 13 cm večjo medosno kot meklaren. Drugače pa meklaren rula ! happy0158.gif

In zato jih bo Ferarri "požrl" na 2/3 preostalih letošnjih dirk..... happy0005.gif cool.gif party0024.gif cool.gif
poky
Sanjaj miki..... tongue.gif biggrin.gif
uklopko
(theBill @ 2 Jun 2007, 01:43) *

In zato jih bo Ferarri "požrl" na 2/3 preostalih letošnjih dirk..... happy0005.gif cool.gif party0024.gif cool.gif

happy0195.gif sanja svinja kukuruz!! happy0195.gif
Boss
QUOTE(theBill @ 2 Jun 2007, 01:38) *

midva že veva, čemu služi daljša medosna happy0158.gif biggrin.gif
BOBI
(Boss @ 2 Jun 2007, 18:38) *

happy0158.gif
theBill
(Boss @ 2 Jun 2007, 18:38) *

Pustimo "teletom", da jim jezik opleta..... tongue.gif

Itak da ti ne more en "zelenc" ali "pozer z RX-8" o medosni pametovat..... za to so mazde klase 6.... B-)

V S Ameriki (Indy in Kanada) jih bo Ferrari požrl, pa še BMW - podobno dolga medosna razdalja.... party0024.gif happy0158.gif party0024.gif
BOBI
dry.gif jaz sem tud zelenc,pa za ferrari navijam,tak da prosim malo pazi kaj pišes
go ferrari yahoo.gif
LabiGT
go alesi!

cisti offtopic smile.gif
theBill
(BOBI @ 3 Jun 2007, 10:04) *

dry.gif jaz sem tud zelenc,pa za ferrari navijam,tak da prosim malo pazi kaj pišes
go ferrari yahoo.gif

Pod zelenc mam jest na tem forumu zaahtanega Klopkota.

Klopčič, en dan te bom z Autanom presenetu.... happy0195.gif

Offtopic makers deserve to die!
uklopko
happy0195.gif happy0195.gif boš pa moral kj drugega najdt autan ne nuca so že probali!!!!
Si že sprobal matorček!!!?
poky
(theBill @ 3 Jun 2007, 00:23) *

Pustimo "teletom", da jim jezik opleta..... tongue.gif

Itak da ti ne more en "zelenc" ali "pozer z RX-8" o medosni pametovat..... za to so mazde klase 6.... B-)
V S Ameriki (Indy in Kanada) jih bo Ferrari požrl, pa še BMW - podobno dolga medosna razdalja.... party0024.gif happy0158.gif party0024.gif

Daj pazi malo na jezik,sploh če človeka ne poznaš..... ph34r.gif

Jaz navijam za McLaren,ti za Ferrari,pa ti zato ne rečem,da si tele. wallbash.gif Vsak navija za njemu najljubše moštvo,pri tem pa žalitve niso vštete. whatever.gif
komar
(poky @ 3 Jun 2007, 12:43) *

Jaz navijam za McLaren,ti za Ferrari,pa ti zato ne rečem,da si tele. wallbash.gif Vsak navija za njemu najljubše moštvo,pri tem pa žalitve niso vštete. whatever.gif

Najprej moj podpis, v nadaljevanju pa:

mogoče bi tukaj bilo zopet na mestu kakšno posredovanje Admina - zakaj pa jih imamo? z0tdntknw.gif police.gif
Ker takšne zadeve res ne sodijo na naš čudovit forum!!! love0076.gif
Marko_mx-3
admine imamo zato da nam na vsake 2 meseca selijo forum tongue.gif

ko se pa ne boste mogli sami zmenit ali bo preveč žaljenja pa bojo ukrepi!!!
Alex

Se strinjam s tabo.
Lahko si delimo različna mnenja in poglede na zadeve in se predvsem zabavamo na našem forumu. happy0158.gif

In vsi se love0076.gif ,a ne?
poky
Yes Alex, i love you all! biggrin.gif

A je kdo gledal prej Moto GP?? Ful dobra dirka,na kateri je Dr.Rossi spet pokazal zobe! love0030.gif
zemir
(poky @ 3 Jun 2007, 15:17) *

Yes Alex, i love you all! biggrin.gif

A je kdo gledal prej Moto GP?? Ful dobra dirka,na kateri je Dr.Rossi spet pokazal zobe! love0030.gif

Ja dobra dirka and "The doctor" has won party0024.gif party0024.gif party0024.gif
theBill
(uklopko @ 3 Jun 2007, 12:12) *

happy0195.gif happy0195.gif boš pa moral kj drugega najdt autan ne nuca so že probali!!!!
Si že sprobal matorček!!!?

Mi ga brane še rihta, drug teden naj bi bil fertik.

Je danes kdo gledal moto GP?

Sem samo besede McLarnovca Klopkota uporabil.... pa še v navednice sem dal happy0195.gif

Se skjuzam. McLarnovci so itak eni občutljivci.... tongue.gif
ReDevil
No sej raznorazne diskusije o tem kera ekipa bo u nadaljevanju kero pozobala je itak brezveze, razn če je kšn jasnovidc, upam pa da bo sezona zanimiva! party0024.gif tongue.gif
poky
He he,ki ste rdeči zaj?? tongue.gif Prva startna vrsta za srebrne! happy0158.gif Ferrarija pa komaj 4. in 5. mesto,še Quick Nick ju je spizdo. tongue.gif
theBill
Evo nas... cool.gif

Quick Nick bo jutr še vsaj Alonsota "spizdo".....se bomo pol smejal... happy0158.gif

Nad Ferrarijem v letošnji sezoni pa tudi že sam počasi obupujem....nad Kimijem sem že tko al tko... mad.gif
uklopko
hmmmm sm opazil da F1 ni sluha o rdečih....le zakaj!!! Jih je strah happy0195.gif
theBill
(uklopko @ 10 Jun 2007, 00:26) *

hmmmm sm opazil da F1 ni sluha o rdečih....le zakaj!!! Jih je strah happy0195.gif

Čakte se.....se bomo naslednjo...ummmmmm.....sezono pogovarjal... dry.gif
uklopko
happy0195.gif happy0195.gif veš kje je še to!!!
Alex
Ma boys,sej ni važno kteri avto zmaga....važno je, da je-----srebrne barve! devil.gif wink.gif
theBill
Upam na prvo zmago Hamiltona... da enkrat naklepa vse po vrsti... biggrin.gif

...če je že zlo, naj bo vsaj manjše zlo tongue.gif
Boss
its not over until is over - večni optimist biggrin.gif
theBill
(Boss @ 10 Jun 2007, 15:00) *

its not over until is over - večni optimist biggrin.gif

Se mi vse bolj dozdeva, da je za letos over.... dry.gif

Kimi je itak čist apatičen, Massa pa prestrašen... če ne bo genialnega stratega Brawna kej kmal za Ferrarijev komandni pult, se lohka za naslov (pomoje) kar pod nosom obrišejo.

Mater, bomo Ferrarijevci ratal kmal taki kot David "next year is my year" Coulthard.... happy0195.gif
ali086
se bo Sumi vrno,da mal pokaze kok se vozi.
theBill
Sam faaaak, kera dirka je bla pa dones confused0059.gif

Hamilton - iz njega še bo neki, morda naslednjik Šumija happy0064.gif happy0005.gif

Heidfeld je tudi dobr odpeljal happy0158.gif

Raikonnen... dry.gif

Kubica se je razsul ko tavelik... confused0059.gif

Alonso ma zgleda premajhno plačo - je večrat honorarno kosil travo... happy0195.gif , pokazal tudi nekaj lepih prehitevanj happy0158.gif , sam največji car je pa Sato, ko je Alfonseka dol poču 3 kroge pred koncem.... v Super Aguriju happy0195.gif

Pa kar 4x safety car.
uklopko
No ljubitelji rdeče barve( pa ne uniona ali pač)

Dans je ni na stopničkah!!!! happy0195.gif love0076.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.