Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Formula 1
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
R_sport
Kar se tiče F1 in navijačev posameznih dirkačev/moštev nasploh, se mi zdi brezveze prepričevat "prepričane", ker je to zguba časa in energije. Nekdo, ki je zvest navijač Šumija, bo to vedno in ga nihče na svetu ne bo prepričal drugače. Ravno tako kot mene ne, da Senna ni bil najboljši dirkač vseh časov. Vsi vidimo v svojih idolih neke lastnosti, zaradi katerih smo njihovi pristaši. Mene je recimo pri Senni navduševala brezkompromisna a še vedno zelo natančna vožnja na zgornji meji, njegova prehitevanja in na drugi strani tudi zapiranje po borbeni liniji (če se samo spomnim leta 92' in borbe z Mansellom v Monacu v zadnjih krogih... ali pa Doningtona 93', ko je že v prvem krogu prehitel vse pred sabo in deklasiral konkurenco v napol dežni dirki... love0030.gif ). In če se samo spomnim kombinacije Mclaren&Senna&Honda, se mi še kako stoži po teh zlatih časih formule 1. Mene so pač te stvari navdušile, kot pač nekoga navduši nekaj povsem drugega.

Alesi je zmagal 1x in sicer v Kanadi leta 95', ko je nekdo spraševal za to... Montoyo je pa v zadnjem letu zasenčil Kimi in tudi letos tako kaže, da še odgovorim @Violet wink.gif
poky
Ja,se spomnim zlatih časov Mclaren-Honde,ko sta še skupaj dirkala pri tej ekipi Senna in Prost! happy0158.gif To so bli po moje najboljši časi F1! love0030.gif Je bil pa Senna res 2 klasi boljši v dežju! love0030.gif
poky
Alo formula fani,kaj je blo danes zjutraj na kvalifikacijah??? biggrin.gif Ki je bil danes Ferrari? Zgleda,da mu vročina ne paše.... tongue.gif Se je pa spet izkazal Nico Rosberg z tretjim startnim mestom! love0030.gif BTW s prbega mesta bo štartal Fisichella,z drugega Button,s tretjega Rosberg,nato sledijo Alonso,Montoya,Raikkonen........ biggrin.gif Šumi starta pa z 14 mesta,ker so mu morali zamenjati motor! whatever.gif Massa pa je bil povsem zadnji.... sad.gif
mazda-mx3
ja ma res....vcasih je blo res mega...senna pa je zame najboljsi od vseh...se dandanes...

šumi je pezzo di merda...od sedanjih voznikov mi je ql edino Montoya..po moje bo se veliko naredil, sam se mora najdet smile.gif

bomo vidli kaksna bo jutrisnja dirka tongue.gif
Violet
QUOTE(mazda-mx3 @ 18 Mar 2006, 10:26) *

ja ma res....vcasih je blo res mega...senna pa je zame najboljsi od vseh...se dandanes...

šumi je pezzo di merda...od sedanjih voznikov mi je ql edino Montoya..po moje bo se veliko naredil, sam se mora najdet smile.gif

bomo vidli kaksna bo jutrisnja dirka tongue.gif

Montoya " za dobro reklamo" že vleče s palico svoj avtek rikverc v boks, to je že nekaj.... zame je poleg Sene še vedno med najboljšimi

šumi je bil dober na začetku, potem pa od-"zaslepljenosti" misli, da je in bo še vedno najboljši
M-Fan
Vse lepo in prav... Ampak opažam, da tisti ki pravte-zame je pa najboljši......... ta pa ta........
Večina vsi pravte, Senna, Shumacher..... uglavnem sami prvaki. jst pa mislm, da zato ker je prvak še ne pomeni, da je najboljši! še zdaleč ne. Spomnte se predlanske sezone in smole Montoya-ta. Ali pa smole Raikkonena z njegovim Mercedesom(a bi bil takrat Shumacher prvak)??

Zame pa je bil najboljši Jacques Villnueve. Najbolj mi je blo pri njemi všeč tista brezkompromisna vožnja, prehitevanja in nasploh divja vožnja. No pa sej kot pravte, vsak ma svoj okus, in svoja merila po katerih cenijo dirkače.
M-Fan
DA MI NE BOTE KAKE DIRKE ZAMUDIL! mad.gif tongue.gif

Koledar dirk F1/2006
Sishi
QUOTE(LabiGT @ 16 Mar 2006, 12:19) *

Schumi je pa kmet (in to nemski)
smile.gif

happy0064.gif party0024.gif happy0158.gif yahoo.gif love0030.gif police.gif party0012.gif

Men je pa Kimi car. Če ne bo imel toliko smole kot prejšnjo sezono se zna zgodit marsikaj...

P.S: David a si pozabil na lansko F1 stavo?
David
Katero stavo??? Se že potresam s pepelom....res sem pozabil....give me a hint!! ashamed0001.gif
Sishi
QUOTE(David @ 29 Mar 2006, 08:28) *

Katero stavo??? Se že potresam s pepelom....res sem pozabil....give me a hint!! ashamed0001.gif

Kdo upa stavit, da bo Ferarri na koncu spet prvak?
David
Hm...sej se mi je zdelo da je blo to to..... dry.gif

Ok stavo zgubil.... kaj sem dolžan zdej??? happy0195.gif
Sishi
QUOTE(David @ 29 Mar 2006, 08:31) *

Hm...sej se mi je zdelo da je blo to to..... dry.gif
Ok stavo zgubil.... kaj sem dolžan zdej??? happy0195.gif

Kako kaj? Saj veš yahoo.gif
poky
Mah David je to že zdavnaj pozabo,tak ko je pozabljena nadvlada Ferrarija! tongue.gif happy0158.gif
David
QUOTE(323F @ 29 Mar 2006, 08:39) *

Kako kaj? Saj veš yahoo.gif

Pa glej ga..... 100 let nazaj je to blo...pamahaj malo.... happy0195.gif laugh.gif
poky
He he,sn mel prav! tongue.gif happy0158.gif
Sishi
QUOTE(David @ 29 Mar 2006, 08:59) *

Pa glej ga..... 100 let nazaj je to blo...pamahaj malo.... happy0195.gif laugh.gif

Avto za avto; 323F BG vs. Mazda 3
poky
QUOTE(323F @ 29 Mar 2006, 10:55) *

confused0059.gif confused0059.gif z0tdntknw.gif unsure.gif David,pojasni! dry.gif
David
QUOTE(323F @ 29 Mar 2006, 10:55) *

happy0195.gif happy0195.gif pa dej no..... tolko slabega spomina pa tudi nimam-.... laugh.gif

Tega pa vem da nebi za nobeno stvar stavil..... happy0158.gif
Boss
323f in David: tole dogovarjanje okoli stav je bilo v tem topicu.
Glede na vse napisano sem bil jaz največji krivec, ampak David, ti pa si se neki za avte menjat menu ... z0tdntknw.gif

happy0195.gif happy0195.gif
David
UU porko dijo...... To pa NISEM JEST NAPISAL"!""!!"!!! mad.gif
mazda-mx3
david zajebu si tongue.gif
poky
Ključe na mizo! tongue.gif happy0158.gif
madmax
Heh, zdej te pa tudi Drnovšek več ne izvleče. happy0195.gif
Sishi
QUOTE(Boss @ 29 Mar 2006, 15:07) *

323f in David: tole dogovarjanje okoli stav je bilo v tem topicu.
Glede na vse napisano sem bil jaz največji krivec, ampak David, ti pa si se neki za avte menjat menu ... z0tdntknw.gif
happy0195.gif happy0195.gif

Boss hvala za pomoč. To je ta topic ja David.
Ključe na mizo - stava je stava yahoo.gif

P.S. Ker sem dober po srcu ti bol dal mojo F-ko biggrin.gif
Pol bom dal pa še za pijačo party0012.gif sej veš nov avto pa to
poky
QUOTE(323F @ 30 Mar 2006, 08:52) *

Pol bom dal pa še za pijačo party0012.gif sej veš nov avto pa to

happy0195.gif happy0195.gif happy0158.gif
David pa v jok pa na drevo! tongue.gif
David
Jest nč ne vem..... kdo je pa reku da imam jest 3ko??? sad.gif
mazda-mx3
hehe....sam, kdo je pa sekal pri stavi? unsure.gif
David
QUOTE(mazda-mx3 @ 30 Mar 2006, 09:11) *

hehe....sam, kdo je pa sekal pri stavi? unsure.gif

U got the point..... happy0064.gif Stava ni pravnomočna.... w00t.gif

Kakorkoli... pa sem še vedno nč ne vem o tej stavi..... love0072.gif
poky
Malo te je pa vseeno stisnilo ne?? tongue.gif biggrin.gif
mazda-mx3
QUOTE(poky @ 30 Mar 2006, 09:27) *

Malo te je pa vseeno stisnilo ne?? tongue.gif biggrin.gif

neeeeeeeeeeeee...David je kot Walker texas ranger....njega nic ne premakne wink.gif

p.s. tebe nebi? happy0195.gif
poky
QUOTE(mazda-mx3 @ 30 Mar 2006, 09:31) *

p.s. tebe nebi? happy0195.gif

Itaq!! sad.gif Samo se v take stave sploh ne spuščam.... whatever.gif
Boss
David, a si ti ne lastiš eno katrco? Mislim, da bo kar dobra menjava za f-ko? laugh.gif nikjer namreč ne piše za kateri avto si stavil, a ne? devil.gif

Ker ste se vsi na Davidoffa spravil sem mu moral malce pomagati, glede na to da sem verjetno delni sokrivec huh.gif ashamed0001.gif
David
QUOTE(Boss @ 30 Mar 2006, 09:49) *

David, a si ti ne lastiš eno katrco? Mislim, da bo kar dobra menjava za f-ko? laugh.gif nikjer namreč ne piše za kateri avto si stavil, a ne? devil.gif
Ker ste se vsi na Davidoffa spravil sem mu moral malce pomagati, glede na to da sem verjetno delni sokrivec huh.gif ashamed0001.gif

Boss.... love0030.gif

No katrce ni več.... sad.gif zdej je peugeot 106 zamenjal..... sam ni moj... je od EROSA.... happy0195.gif

Me not texas ranger.... laugh.gif
LabiGT
QUOTE(David @ 30 Mar 2006, 10:51) *

Me not texas ranger.... laugh.gif

ne vem no...ti mas tud brado...edin ne vem ce obvladas roundhouse kick?
David
No no no labi....kako brado mam jest...tako minimalistično...temu se dandanes sploh ne reče več brada.... happy0195.gif

Sicer pa obvladam roundkick...malo polomljeno...ampak obrnem pa se.... w00t.gif
mazda-mx3
QUOTE(David @ 30 Mar 2006, 12:20) *

No no no labi....kako brado mam jest...tako minimalistično...temu se dandanes sploh ne reče več brada.... happy0195.gif
Sicer pa obvladam roundkick...malo polomljeno...ampak obrnem pa se.... w00t.gif

zdej bi morali sam še analizirat urin, mogoce pa ga prodajajo pod imenom darkdog biggrin.gif

ej David, ne bom te vec hecal wink.gif
David
QUOTE(mazda-mx3 @ 30 Mar 2006, 12:55) *

zdej bi morali sam še analizirat urin, mogoce pa ga prodajajo pod imenom darkdog biggrin.gif
ej David, ne bom te vec hecal wink.gif

What's that have to do with me??? blink.gif

RedBull master.... w00t.gif
mazda-mx3
kaj nisi bral topica o walker texas rangerju a.k.a. Chuck Norris??

Nekdo trdi, da prodajajo njegov urin pod blagovno znamko Red Bull happy0195.gif

torej je tvoja lahko pod Dark Dog?? wink.gif
David
Ojeeej sej res....sem že pozabil to.... laugh.gif

No no.... ni še tolko hudo pr meni.... w00t.gif
Boss
no ker smo že glih pri legendi

Chuck smile.gif this out

predvsem zadnja izjava je happy0158.gif
komar
QUOTE(David @ 30 Mar 2006, 14:29) *

No no.... ni še tolko hudo pr meni.... w00t.gif

Piješ ga pa vseeno - RedBull mislim happy0195.gif party0016.gif
David
QUOTE(komar @ 30 Mar 2006, 14:47) *

Piješ ga pa vseeno - RedBull mislim happy0195.gif party0016.gif

OOoooo to pa ja..... kar precej.... w00t.gif
ReDevil
G. Knof parkiran na poulu, želim mu prvo zmago, samo bo težka! happy0158.gif
Violet
da vas spomnim, a gledate F1?
poky
Smo gledali ja! Kr zanimiva dirka,se je vsaj dosti dogajalo! happy0158.gif
Violet
QUOTE(poky @ 2 Apr 2006, 11:08) *

Smo gledali ja! Kr zanimiva dirka,se je vsaj dosti dogajalo! happy0158.gif

jbg, kapo dol pred Alonzom, nobenih problemov. ... Šubi je delal štalo, Montoya pa na istem mestu....
Button, al je prav napisan pa tak odstop, zato pa ima srečo Fisichella
najbolj se mi je pa zasmilu domačin, kater,tist, k mu je avto kr crknu... to je krivica

sreča je res opoteča....
poky
Misliš Webbra ne,res je mel smolo,pa glih ko je bil prvi,mu menjalnik zataji.... sad.gif
ReDevil
Jaz sem kar zadovoln z razpletom, alonzo mi še zdaleč ni napačen dec, očitno obvlada sceno pa tut samokolnico ima kar na nivoju! tongue.gif
M-Fan
Že dolgo ne tako dobre tekme.... Glede dogajanja mislim. Sam nenormalno kolk nesreč je blo. Pa Button? ojej jojej..... sad.gif
poky
QUOTE(M-Fan @ 3 Apr 2006, 08:44) *

Pa Button? ojej jojej..... sad.gif

Ja.... sad.gif Sn mislo,da mu bo še uspelo prit do cilja,samo očitno ni šlo! whatever.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.