Kar se tiče F1 in navijačev posameznih dirkačev/moštev nasploh, se mi zdi brezveze prepričevat "prepričane", ker je to zguba časa in energije. Nekdo, ki je zvest navijač Šumija, bo to vedno in ga nihče na svetu ne bo prepričal drugače. Ravno tako kot mene ne, da Senna ni bil najboljši dirkač vseh časov. Vsi vidimo v svojih idolih neke lastnosti, zaradi katerih smo njihovi pristaši. Mene je recimo pri Senni navduševala brezkompromisna a še vedno zelo natančna vožnja na zgornji meji, njegova prehitevanja in na drugi strani tudi zapiranje po borbeni liniji (če se samo spomnim leta 92' in borbe z Mansellom v Monacu v zadnjih krogih... ali pa Doningtona 93', ko je že v prvem krogu prehitel vse pred sabo in deklasiral konkurenco v napol dežni dirki...

). In če se samo spomnim kombinacije Mclaren&Senna&Honda, se mi še kako stoži po teh zlatih časih formule 1. Mene so pač te stvari navdušile, kot pač nekoga navduši nekaj povsem drugega.
Alesi je zmagal 1x in sicer v Kanadi leta 95', ko je nekdo spraševal za to... Montoyo je pa v zadnjem letu zasenčil Kimi in tudi letos tako kaže, da še odgovorim @Violet