Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
NUJNO ! pro&kontra !
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
KAALman
evo jutri grem pogledat, pa testirat

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=673178

kaj so pro in kontras !

razpišite se in to še danes smile.gif
David
Boldman.... meni se zdi kul....zgleda kot nova..... biggrin.gif

Si me pa presenetu z izbiro..... sicer pa sej je z MS to bi pa mogu poznat.....
vuk
Praktično nič kontra, razen mogoče cene rezrvnih delov;št. km je ok,1. lastnik je tudi plus,za tvojo boljšo polovico čisto ok avtek.
lp vuk
KAALman
QUOTE(David @ 13 Mar 2006, 20:09) *

Boldman.... meni se zdi kul....zgleda kot nova..... biggrin.gif
Si me pa presenetu z izbiro..... sicer pa sej je z MS to bi pa mogu poznat.....

ti... MS niti ni tak malo mesto smile.gif sicer pa že 5 let na štajeru delam, tak da sem bolj malo v MS biggrin.gif samo spim pa jem v MS...

drugače pa je prilika dobra.. moram it pogledat pa da vidim... čeprav bi skoraj raje 1.6 focusa... sam ni nič pametnega za dobit tongue.gif
Mazda323
Super avtek, jo je moj navdušil? tongue.gif

Kakšne hibe ima še ti nebi znal povedat, mislim pa daj jih nima, edino stabilizatorji radi škripajo ob neravninah na cesti (kot naprimer ležeči policaj če malo hitreje preko pelješ, škripajo pa extra fajn če je od zunaj mrzlo) ko pa ima avto malo več kilometrov pa še misliš da je podvozje kje "odšraufano" nebi ti znal opisat občutek ter zvok, pelji se po luknjah pa boš takoj slišal če ni kaj vredu!

Aja pozdravi Dejana smile.gif
RoKo
QUOTE(KAALman @ 13 Mar 2006, 20:08) *

evo jutri grem pogledat, pa testirat
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=673178

kaj so pro in kontras !

razpišite se in to še danes smile.gif

Ups dobro zgleda! happy0158.gif

Glede na to, da mam tak avto v hiši, ti lahko povem,da ima zdaj 100.000 km vse do zdej b.p. samo redni servisi! Sicer pa je edina napaka tega modela, da je nekoliko podhranjen, seveda odvisno kaj od avta pričakuješ! whatever.gif
Moja boljša polovica ga ne bi zamenjala, jaz pa sem si omislil šestko (more power) biggrin.gif
prav zaradi zanesljivosti tega avta ! yahoo.gif
Če te še kaj zanima ....?

LP
KAALman
QUOTE(RoKo @ 13 Mar 2006, 20:31) *

Ups dobro zgleda! happy0158.gif

Glede na to, da mam tak avto v hiši, ti lahko povem,da ima zdaj 100.000 km vse do zdej b.p. samo redni servisi! Sicer pa je edina napaka tega modela, da je nekoliko podhranjen, seveda odvisno kaj od avta pričakuješ! whatever.gif
Moja boljša polovica ga ne bi zamenjala, jaz pa sem si omislil šestko (more power) biggrin.gif
prav zaradi zanesljivosti tega avta ! yahoo.gif
Če te še kaj zanima ....?

LP

poraba...?
pa kol k tehta avto... smile.gif

prej sma mela cliota s 75KM pa je blo kar dovolj biggrin.gif
mazda-mx3
zgleda super...upam,d a ti bo ustrezala...oz. da vam bo ustrezala wink.gif
Mazda323
Teža praznega vozila 1055kg

Poraba kako voziš, avtocesta 6,3l mestna pa nekje od 7-8 odvisno od noge
ReDevil
Men je ful všeč barva, ki se mi zdi optimalna za tale avto. Drgač se mi zdi od F modelov tale sicer najslabši dizajn, ostalo pa zgleda ok: imaš ful opreme, čeprav mogoče malo švoh motor, res pa da ga slabša polovica ne misli uporabljat za dirke (domnevam).

Kako je bilo kaj z drugimi (razen fikusa), si šel kaj testirat? blink.gif
Symon
Isto kot je napisal ReDevil. tongue.gif
Ful veliko opreme, 1. lastni, nekaramboliran...
Veliko avta za malo denarja. Take it or leave it. happy0158.gif
Za lepšo polovico bo tole super avto. love0030.gif
RoKo
QUOTE(KAALman @ 13 Mar 2006, 20:40) *

poraba...?
pa kol k tehta avto... smile.gif

prej sma mela cliota s 75KM pa je blo kar dovolj biggrin.gif

Poraba se vrti okoli 7 l, seveda vse v mejah normalne vožnje, aja če hočeš vozit bolj živahno, bo treba ful menjat (malo navora)! Sicer pa ti jo za nežnejši spol vsekakor priporočam ! happy0064.gif

LP
poky
Zlo lepo ohranjen avtek,vsaj na sliki,idi pa prečekiraj v živo! whatever.gif Pa še blizu ga maš! happy0158.gif
komar
Meni je zelo všečna...če bi potreboval drugi aftek se ne bi nič obotavljal...pa še Mazda je happy0158.gif
Smo se pred leti enih 6 mesecev z njo vozili (bila je sicer nova, 1,6 - testna), pa sem bil pozitivno presenečen nad aftekom, pa tudi lega na cesti je OK party0024.gif
zdravek

opa! lepa mazdica! točno takvu mi ima teta! auto ti je SUPER. Udoban, tih (a ona ima dizela - ali niš se ne
čuje..); ljepo potegne; prostran..
- ona ga ima sad već dobre 2 godine (ako ne i duže) i do sad nije imala nikakve izdatke OSIM redovnog
servisa... happy0158.gif

- samo pogledaj makinu u kakvom je stanju; dal ne piša ulje ili tak nešt... happy0158.gif

- sve u svemu, auto izgleda odlično i ja da imam priliku bi ga kupil. happy0064.gif happy0064.gif
KAALman
bil, videl, ponudil cifro, moram še par dni počakat, če se bomo zglihali, bom mel kar 2 mazdi biggrin.gif

drugače pa je ako potreben velik servis... avto ma 72kkm pa še ni blo servisa zdaj, baje pa je na 6 let potrebno menjat jermene... pa tudi to ni mali strošek sad.gif
LabiGT
jaz sem tocno takega mel kot nadomestnega dokler so mi zamenjali pumpo (cca 2 tedna)
contra: trd, sploh ni udoben (poskakuje), pa ne gre nikamor (sam to z rezervo vzet ker zame pod 2.0 to ni nc smile.gif )
RoKo
QUOTE(KAALman @ 14 Mar 2006, 16:52) *

bil, videl, ponudil cifro, moram še par dni počakat, če se bomo zglihali, bom mel kar 2 mazdi biggrin.gif

drugače pa je ako potreben velik servis... avto ma 72kkm pa še ni blo servisa zdaj, baje pa je na 6 let potrebno menjat jermene... pa tudi to ni mali strošek sad.gif

Ja vsi jermeni pa cel servis ( na 90.000km ali 6 let) je točno 80ksit upoštevaj to pri pogajanjih glede cene!
Je pa cena kar nekje realna... tongue.gif

Mazda pač ni kakršenkoli avto!! yahoo.gif

LP
KAALman
QUOTE(RoKo @ 14 Mar 2006, 21:08) *

Ja vsi jermeni pa cel servis ( na 90.000km ali 6 let) je točno 80ksit upoštevaj to pri pogajanjih glede cene!
Je pa cena kar nekje realna... tongue.gif

Mazda pač ni kakršenkoli avto!! yahoo.gif
LP

ejga... tale je 1.4 ELEGANCE, pa nima obratomera... a tvoja tudi ne ?

pismo...
Mazda323
Torej bi jaz tudi moral menjat vse jermene če je avto letnik 99´ pa ima le 18000km? sad.gif z0tdntknw.gif
RoKo
QUOTE(Mazda323 @ 14 Mar 2006, 21:35) *

Torej bi jaz tudi moral menjat vse jermene če je avto letnik 99´ pa ima le 18000km? sad.gif z0tdntknw.gif

18.000 km v sedmih letih confused0059.gif ashamed0001.gif

A so tud taki med nami? blink.gif

Joke! biggrin.gif

Mislim, da nimaš nobene potrebe menjat jermene, ker je po moje računajo, da prevoziž letno vsaj 10k KM; pa tudi tisti jermeni, ki so jih menjali pri naši 323f na 90k bi zržali še najmanj toliko... tko za videt. whatever.gif

LP
RoKo
QUOTE(KAALman @ 14 Mar 2006, 21:12) *

ejga... tale je 1.4 ELEGANCE, pa nima obratomera... a tvoja tudi ne ?

pismo...

Ja je ista - elegance brez obratomera, pa saj ga sploh ne rabiš, avto ni narejen za rejsat, daleč od tega, je pa zanesljiv in predvsem uporaben!

LP
party0012.gif
R_sport
Ko je ravno govor stekel o jermenih... A nimajo mazde neke zaščite, da tudi če ti gre jermen, da pri tem ne poškoduješ motorja? Naj bi to imel že prejšnji model mazde 626, se pravi dva modela nazaj pred šestico. Nekje sem to slišal pa me zanima, če kdo ve?
Symon
Možno, da je to neke sorte takšna zaščita, kot jo ima Swigt GTi. Ko se nekaj takšnega pripeti se mislim, da vsi ventili vzdignejo al neki takega (zaprejo). confused0059.gif Ne vem točno ampak slišal sem nekaj v tej smeri.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.