Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
radarji in meritve hitrosti
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
HLADNI
Vprašanje za vse oz. bi madmax najbolj vedel.

Dobil sem prekrasno slikico mojega avta, na kateri sem ugotovil ,da mi števec hitrosti preklemano natančno kaže.

Vem da je pod trojanami omejitev 100 km na uro, po praznem tunelu sem si pač nastavil tempomat malo čez 110 (računal sem da števec laže 10%, da je toleranca merjenja 5%). O.k. pač nekaj od teh dveh varijant ni bilo pravilno domnevanih; zato sem bil na SREDI PREDORA slikan iz neke riti od astre!!!

mad.gif

Saj se ne gre za 5 jurjev, ampak ali se lahko postavijo sredi predora???
uklopko
seveda lahko OČITNO, če se pelješ proti morju boš v tunelih na SOS conah večkrat sreču civil avto k ma rešpitlin v prtlažniku
(neumesno uprašanje: A si si ušeč na sliki happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif )

brez zamere

LP
zdravek
u biti ja da sam dobil takvu slikicu; ja bi se žalil.. kod nas u hravškoj te nesme zaustaviti vani na autocesti na zaustavni traki a da se najebe nasred tunele - toga nema!!! ali gle, mi smo još v balkanu - a vi ste ipak europljani - treba snositi posljedice. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

- u svakom slučaju; prelistaj malo zakone; neke vaše narodne novine ili tak nešt.. ja mislim da se možeš
izvući. ILI daj to u novine da policija snima na SOS traki; tak buš pomogel možda nekom a možda zbog
publiciteta odustanu od daljnih akcija pa buš se mogel brže voziti.. happy0158.gif happy0158.gif happy0158.gif

FIGHT FOR YOUR RIGHT!
Boss
Kolk pa so ti namerili, če ni skrivnost?

Jaz se vozim čez trojane s tempomatom nastavljenim malce čez 110 km/h... na tistih svetlečih tablah mi pri tej nastavitvi pokaže hitrost 101 do 102km/h. Če dobim kazen za 102 km/h jo bom objavil na vseh avto forumih in si jo okviril v opomin brezmejni stupidnosti.

aja, še to ... kolk hitro si dobil slikco od "domnevno" narejenega prekrška?
madmax
ma pomojem ti lahko dajo kazen (ščiti zakon).
Je pa bedasto to vse skupi, ker pridejo stroški razvijanja+pošiljanja+delo+....., skoraj tolko kot ta tvoja kazen.

Kej bolj kot to da se nemoreš kej dosti zagovarjat (če si viden na sliki) ti res ne morem odgovoriti, saj nisem prometnik. sad.gif
David
QUOTE(madmax @ 17 Mar 2006, 16:58) *

ma pomojem ti lahko dajo kazen (ščiti zakon).
Je pa bedasto to vse skupi, ker pridejo stroški razvijanja+pošiljanja+delo+....., skoraj tolko kot ta tvoja kazen.

Kej bolj kot to da se nemoreš kej dosti zagovarjat (če si viden na sliki) ti res ne morem odgovoriti, saj nisem prometnik. sad.gif

Madmax carina doo..... happy0195.gif

KAkorkoli..... če je bla probida nimaš kaj brcat...bo use brez uspeha....tako da kar plačaj.... dry.gif
HLADNI
Isto mislim kot zdravek, naredil bom pa kot pravi David, aja tempomat sem imel nastavljen na cca 113 izmerili so mi pa 111... dry.gif

uklopčič> slika je svetovna (ker je pač motiv tapravi) tongue.gif biggrin.gif tongue.gif
zdravek
nedaj se generacijooooooooooooooooooooooo party0016.gif
madmax
QUOTE(David @ 17 Mar 2006, 20:35) *

Madmax carina doo..... happy0195.gif

He he, very funny!

A bereš kej kroniko, letos smo našli dva ukradena avta, zajebana carina! whatever.gif
David
Ej poznam jest vašo bando gor....sem delal po duty free shopih.... tongue.gif

Na koncu poznam še tebe..... w00t.gif

Pridem en dan pogledat gor... happy0158.gif
madmax
Ju3 delam popoldne!
police.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.