Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
kupil sem 323f
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
DANDO1
danes sem kupil 323f ba letnik 96 brez napake. prevoženih 34.000 km.mislim , da je glede na starost 323f prevožena z najmanj kilometri v sloveniji...
zdravek
hopa! ljepo ljepo! želim ti čim više sretnih km... happy0158.gif happy0158.gif happy0158.gif
madmax
A una tazelena, ki se je prodajala na avtonetu?
crunchas
Pa za kaj je ta Mazda služila s 34000h km??? confused0059.gif
poky
QUOTE(crunchas @ 17 Mar 2006, 21:46) *

Pa za kaj je ta Mazda služila s 34000h km??? confused0059.gif

Za nedeljske vožnje! biggrin.gif tongue.gif
KAALman
kongrečulejšns, čakamo pikčrs smile.gif
Grega_
Potem jih je imela res samo toliko happy0158.gif ...moram rečt da glede na opremo in ceno katera je bila postavljena si zadel v nulo, bravo!!! happy0158.gif happy0158.gif
DANDO1
lastnik je bil gospod star 70 let.doma imam še tri f-ke, ampak ta bo tudi pri meni bolj za nedeljske vožnje, ker mi pomeni kot unikat, ga ne dam več od hiše.to je edinstven primerek.ostale so lepe ampak vse je nekaj predelano.zdaj imam že dva za trajni spomin.imam še kio sportage 75.000 km.avto kot nov, tudi ta bo za vedno doma.mi tist denar nič ne pomeni za kar sem dobil.10 let pa 34000 km, avto je car, je kje še kateri, ki mu dela konkurenco?
Violet
QUOTE(DANDO1 @ 18 Mar 2006, 08:59) *

lastnik je bil gospod star 70 let.doma imam še tri f-ke, ampak ta bo tudi pri meni bolj za nedeljske vožnje, ker mi pomeni kot unikat, ga ne dam več od hiše.to je edinstven primerek.ostale so lepe ampak vse je nekaj predelano.zdaj imam že dva za trajni spomin.imam še kio sportage 75.000 km.avto kot nov, tudi ta bo za vedno doma.mi tist denar nič ne pomeni za kar sem dobil.10 let pa 34000 km, avto je car, je kje še kateri, ki mu dela konkurenco?

je še eden, samo da ni mazda, isti dogodek, sedaj veste pri kom je treba kupovati avtomobile,
DANDO1
violet, in to je...
Hrdzo
Sretno sa novom mazdicom Dando!!!
Daj koju sliku???

A si siguran da joj nisu skidani kilometri???? Mozda dedek ima unuka koji se volim isto peljat u njoj!! happy0158.gif
uklopko
odlično ni kj!

Pravi izvedenec za take mazde!!!! happy0158.gif
DANDO1
še 10 let v garaži pa jo dam v muzej.s takim avtom se še tito ni peljal.

saj jih imam še tri za gonit po naših cestah, spuščeno pa v spojlerjih, pa normalno, pa nekaj vmes, briga me , pa še vse je kasko, in vse dodatne kombinacije, zgubit nimam kaj, pol jih imam pa še 10 kom za dele, avtov dost, samo vozit jih nima kdo.
se pravi, da sem največji ljubitelj 323f ba.
BrainY
hahahaha DANDO1 frik happy0158.gif
(mišljeno pozitivno)!!

ja dosti zadovoljstva z novo lepotico
Violet
QUOTE(DANDO1 @ 18 Mar 2006, 11:06) *

violet, in to je...

.... dolga zgodba

ko je stari ata ugotovil, da bo avto prodan najboljši prijateljici je šel R 5 spolirati na servis.

Ko je bila uradno lastnica, ga je bilo porebno krstiti. 4 frajle smo se peljale po stari cesti iz Lj. v Ce na "kofe".
Zalutale smo že v Domžalah, naredile dva kroga in nato naprej po stari cesti. Ker me že dolgo ni bilo, sem ugotovila, da je bolj razvit kot Lj. Celi dan smo žurirale in nato hajd nazaj v Lj. Nekaj časa po stari in nekaj časa po novi cesti. Še ko smo se vozile po stari cesti, nas je dohiteval ata srednjih let z folcvagnom karavan. Ko ga je naša Barbi videla, je prestavila in pospešila tako, da bi še Montoya zasenčila, pridobila najmanj prednost dveh avtomobilov, in seveda vse v smeh.
Ata se je moral kar potruditi, da nas je dohitel, "orng" nas pogledal, in nato na rahlem klancu tudi za las prehitel (cesta se je zožila na en pas).

Čeprav je bil deževen dan, smo se imele super.

Pa naj še kdo reče, kateri avto je biljši R5 ali WV karavan.

Sicer pa ni važen avto, važna je dobra družba!
DANDO1
na spomenik mi bodo vklesal mazdin znak, samo nisem se še odločil katerega.hA!
uklopko
QUOTE(Violet @ 18 Mar 2006, 16:28) *

Sicer pa ni važen avto, važna je dobra družba!

se strinjam VIOLCA
vse pohvale!!!! love0030.gif love0030.gif love0030.gif

DANDO1

BA bo kr uredu happy0195.gif happy0195.gif
peo
zanimivo zanimivo
sedaj pa se eno vprasanje, tko cisto iz prakticnega vidika...
...v cemu je finta imeti 5 avtov, ko pa je povsem dovolj eden?

ljubitelj mazd pa vsekakor si! biggrin.gif
DANDO1
fora je v tem, da jih dobim poceni,zelo poceni,zelo,zelo poceni.je pa tako, enga imam jaz, enga ima moja..., potem imam enga bolj za delat, enga sem kupil zaradi priložnosti, en je pa jeeb za pozimi.

pa še nekaj, koji k. ti bodo miljopni na banki, nekaj moraš počet, že tako mi je v življenju preveč preveč d o l g č a s!
Violet
QUOTE(DANDO1 @ 18 Mar 2006, 17:33) *

fora je v tem, da jih dobim poceni,zelo poceni,zelo,zelo poceni.je pa tako, enga imam jaz, enga ima moja..., potem imam enga bolj za delat, enga sem kupil zaradi priložnosti, en je pa jeeb za pozimi.

jih pa menjaš kot čevlje, kajne?

ene za pozimi, ene za poleti, ene za v hribe, ene za v mesto...
DANDO1
ko bi lahko menjal ženske...oh,ja...
madmax
Staro za novo
Violet
QUOTE(DANDO1 @ 18 Mar 2006, 19:04) *

ko bi lahko menjal ženske...oh,ja...

ko boš velik .....
DANDO1
v najem vzamem, vrnem fizično nepoškodovano, a srečnejšo kot prej...
poky
QUOTE(DANDO1 @ 19 Mar 2006, 10:18) *

v najem vzamem, vrnem fizično nepoškodovano, a srečnejšo kot prej...

He he,o tem bi mogo pa žensko vprašat!! tongue.gif happy0195.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.