Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Reno pet
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
ReDevil
Zadeva je sledeča:

naš picopek mi ponuja svojega renoja 5, da mi ga da za džabe happy0158.gif

On si ga je kupil, za svoje potrebe in isti dan ga je od zadaj zadel tovornjak (razbita leva zadnja luč in malo noter udrta zadnja havba, nič prov hudega), potem pa mu je lastnik tovornjaka namesto kupona rajši kupil drugega R5 in zato mi je pripravljen starga podarit! tongue.gif

Zdej me mika, da bi ga imel, če ne druzga za v hribe, ker to hodim polet ful pogosto (ko kmalu enkat spet montiram spredaj svoj plug - 11 cm od tal, adio hribi) in pa mogoče bi ga lahko vozil pozim, ko bi mazda (oz. zna bit kej druzga namesto nje) spala zimsko spanje! party0024.gif

Lahko pa bi imeli magari mi forumovci en svoj skupen avto, za razne lokalne Kolin MKRI scene, ker podarjenga konja se še vedno lahko predela v klobase! yahoo.gif happy0195.gif
BrainY
hahahaha, pridemo še mariborčani prvo nedeljo v aprilu na offroad rally srečanje party0024.gif
Grega_
..haha..tale je dobra, mu je kar drugo petko kupu al kaj...jo je dobu cenej kot zadnjo luč happy0195.gif happy0195.gif
..seveda da vzemi in odbdrži a ne, za hecat se pa fjakat okol bo dobra.
Lahko je pa Mazda club car....imam že predstavitev v glavi...tkole temno iz ozdja pa tist dim spustimo in potem se pripelje...napovedovalec pa pove....Madza forum Slovenia present first club car......reeennooooo 5 happy0195.gif
poky
Lahko si jo zrihtaš za rallycross! happy0158.gif
blindek
lahko bi bar bla mazda a ne? smile.gif
mi z kolegu tukaj mamo več takih rally carov...fičoje,reno4,reno5 itd biggrin.gif

najlepše je pozimi ko je 50cm snega in letiš ko nor nekje med njivami, da sploh neeveš če si na cesti al na njivi smile.gif
David
QUOTE(blindek @ 18 Mar 2006, 10:47) *

najlepše je pozimi ko je 50cm snega in letiš ko nor nekje med njivami, da sploh neeveš če si na cesti al na njivi smile.gif

To to pa skorej ne verjamem...... to še landijem od fotra komaj premagam..... kaj šele s fičkotom, R4 al pa R5.....

z0tdntknw.gif
blindek
david to vse gre smile.gif samo nesmeš se ustavit... smile.gif
mogoče sem malo pretiral...al tam 35-45cm snega je
makaveli
ja sam a bota naredla vse uradno? pa pol ga misliš registrirat pa vse?
kr drugače maš pol s takimi jajcami samo sranje,ko se jih je treba znebit.
še skotalit ga ne smeš nikamor huh.gif
ReDevil
Ja Makaveli, glih zarad takih scen sem ful v dilemi + da bi mi fotr naredil predavanje na temo: A mislš da imamo privat avtoodpad al kaj, kje si pa spet te gare dubu? happy0195.gif
makaveli
staremu ga podariš. sej si reku da iščeš avto za M. pa reč da si ga za M kupu. da se je papež not furu tongue.gif
ka pa vem. js sm svojo škodo felicijo prodal za 30 čukov sam da sm se jo znebil.čeprav je bla vredna več. in pol mam ob takih primerih kot je tvoj take pomisleke. kam s takimi garami ko odslužijo. lahk ga pa mal porihtaš,pa prodaš,če si ga že lih šenkanga dobu.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.