Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Muzika
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
martk
Lep pozdrav, v roku 1 meseca bom lastnik mazde 323f (2002), pa me zanima, če je kdo od vas že vlekel močnejše zvočniške kable v sprednja vrata. Pa če so kaki problemi spravit HCC kabel skozi požarno steno.
uklopko
kaj a so tako švoh!?

Zihr so vsaj 1.5 kvadrat
kar je zadost za 60-80 rms močne zvočnike,pa še razdalja je mejhna!!
A boš še ojačevalc posebi monteru?

lp
martk
QUOTE(uklopcic @ 18 Mar 2006, 15:02) *

kaj a so tako švoh!?

Zihr so vsaj 1.5 kvadrat
kar je zadost za 60-80 rms močne zvočnike,pa še razdalja je mejhna!!
A boš še ojačevalc posebi monteru?

lp

U vrata grejo 20-ke. za začetek bo na njih cca 70W (vezani bodo na 8 ohm, amp da pa 135W@4ohm) Amp bo pa zadaj. 2 ampa.
uklopko
20-ke
confused0059.gif

To pa bo roštalo happy0158.gif

boš dajal sistem v vrata najbrš.
Glede kabla skoz steno je pa tko:
Zikr ma ker gumast čepek k je namenjen prav takim zadevam(za napeljavo dodatnih kablov)
Če pa sličajno ni -se pa lukno nardi.

lp
martk
Ma, pri peugeotu maš samo tisti smotan konektor, ki ga je treba prevtrat, pa fajn pazit, da ne zavrtaš "v živo". Pa zoprno je pol tiste debele kable skoz mini luknco basat... Bom že kako z0tdntknw.gif Ostale stvari pa na armaturko, samo to je pa spet zgodba zase... 3way!
makaveli
js sm na moji 323f-ki (98) vrata dol snel. pa je tud konektor treba blo prevrtat. sm tut druge kable potegnu. ne maram takih drotekov ko za telefon:)

sam kok je pa tist z 8ohmi, te pa ne zastopim najbolj.
a boš mel zaporedno vezane oz kulk zvočnikov boš pa vezu na kanal?
al maš slučajn 8ohmske?
kr vtem primeru pozabi da bo to kej glasno!
martk
QUOTE(makaveli @ 18 Mar 2006, 17:16) *

js sm na moji 323f-ki (98) vrata dol snel. pa je tud konektor treba blo prevrtat. sm tut druge kable potegnu. ne maram takih drotekov ko za telefon:)

sam kok je pa tist z 8ohmi, te pa ne zastopim najbolj.
a boš mel zaporedno vezane oz kulk zvočnikov boš pa vezu na kanal?
al maš slučajn 8ohmske?
kr vtem primeru pozabi da bo to kej glasno!

Mam 2x4ohm pa amp, ki ni stabilen na 2ohm. Kar se glasnosti tiče, bom že poskrbel, da bo treslo, samo zdaj kupujem avto, pa se trenutno ne valjam v dnarju...
Se pravi, bo treba konektor vrtat. Kolk to sovražim...
makaveli
ja mislim da ma kr večina avtov konektorje.vsaj tisti ki majo kej elektrike v vratah(šipe,ogledala..)

2x4ohme... torej dva zvočnika na kanal.
čuj,pa ojačevalec se da na bridge vezat?
kr potem je 100% stabilen pri 2 ohmih na 1kanal!

martk
QUOTE(makaveli @ 18 Mar 2006, 17:33) *

ja mislim da ma kr večina avtov konektorje.vsaj tisti ki majo kej elektrike v vratah(šipe,ogledala..)

2x4ohme... torej dva zvočnika na kanal.
čuj,pa ojačevalec se da na bridge vezat?
kr potem je 100% stabilen pri 2 ohmih na 1kanal!

Blagovna menjava rulz! Dobim amp 2x200W rms na 2 ohm stabilen. Tastarga bom pa za 8+tw porabu.
En problem manj happy0064.gif
makaveli
držim pesti, da zrihtaš tak ko treba.
ajd poročaj mal kak pa kej. se slišmo. happy0158.gif
martk
No, ja, najprej moram avto dobit. Se lahk pa psihično pripravim na podvig. Dozdaj sem samo za 16-ke panele delal...
Poročal bom pa, ko bo končano.
mazda-mx3
Za povlec kable cez pozarno steno ni panike...imas tiste silikonske ali gumijaste čepe v njej in je mala malica...

Za konektorje bom tudi sam pogledal kako je, ker ima moja mazda isto foro in tudi sam se moram lotit tega podviga 165 mid wooferje v vrata na distancnike
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.