Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Oddam nemškega ovčarja
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
M-Fan
Sosed odda nemškega ovčarja(ma še 2 psički in 4 pse) mati-psica je čistokrvna nemška ovčarka. je potomka Tomažinovih psov-če slučajno kdo pozna(pri nas so ti psi znani za zelo dobre) oče-pes pa je nemški ovčar nižje rasti. vsi majo belo lisičjo liso, drugače pa so črni in rjavi. Danes so dopolnili 10 dni. Odda jih po 21 dneh(zaradi cepljenja in pregleda pri veterinarju).

Tel.:040-935-497-Matjaž

Za psa računa samo za obvezno cepljenje-cca. 5000 SIT. happy0158.gif
DANDO1
mater, men tale prav nič ne liči na nemškega ovčarja
poky
He he,meni tudi ne... tongue.gif whatever.gif
komar
Je pa res luškan ... škoda, da nimam hiše... whatever.gif
David
Je normalen.... ko so majhni so nerazpoznavni...trust me....!!! love0076.gif
DANDO1
zakaj ima pa okrogla ušesa pa dol visijo, a jih je treba spodrezat, ne zajebavam se, resno
komar
QUOTE(DANDO1 @ 21 Mar 2006, 18:38) *

zakaj ima pa okrogla ušesa pa dol visijo, a jih je treba spodrezat, ne zajebavam se, resno

happy0195.gif LoL
poky
Jaz sn tudi mel mladega nemškega ovčarja doma,pa mu res ni bil podoben! dry.gif Sploh glava mi ne štima,pa malo dolgo dlako ma,pa barve malo čudne za ovčarja.... whatever.gif
DANDO1
BOG VEDI KATER PES JE KUZLO...
Violet
QUOTE(DANDO1 @ 21 Mar 2006, 18:38) *

ko je še mladiček, ima povešena ušesa, ko je pubertetnik, mu visi eno uhlje gor in eno dol, ko je odrasel ima oba uhlja pokončna....

happy0195.gif

čisto resno:

če že ne bi imela mucka, bi ga vzela, ker imam vse pogoje, samo ne vem, kdo bi ga 2x na dan sprehajal, ko zraste.
uklopko
to pa res ni problem!!!

Če ga ne moreš 2x na dan ga pa 3x ali 4x pelješ na džiro happy0195.gif happy0195.gif
sam de ne bo tko k pr enmu k je z motorjom vozu psa na sprehode!!!!
on na motorju pes pa zravn teku mad.gif (to je grdo)
Boss
QUOTE(uklopcic @ 24 Mar 2006, 08:53) *

sam de ne bo tko k pr enmu k je z motorjom vozu psa na sprehode!!!!
on na motorju pes pa zravn teku mad.gif (to je grdo)

zakaj pa - saj če bi pes znal narediti izpit za motor bi se lahko tud on vozu, a ne? wink.gif cool.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.