QUOTE(Mazda323 @ 6 Apr 2006, 22:14)

Kaj pa so bile te nevšečne napake, če ni skrivnost?
najprej to, da je v oglasu pisalo da je nekramaboliran in nepoškodovan, pa je vseeno treba pobarvat odbijač, spredaj levo je bil zaleten, kar se vidi tudi na notranjem nosilcu blatnika, žal tega dan prej nisem videl ker je blo malo temneje, nakar sem opazil da ma težave z elektriko zadnjih luči, ena je včasih svetila, včasih ne, meglenka ne dela, ni radijske antene, ni zadnjega vzglavnika, motor se čudno zaganja pri močnejšem pritisku na gas, voznikova vrata kar fajn rjavijo spodaj po robu, ostala tri vrata so sicer v redu,
pa še kaj bi se našlo, kar me je motilo, in ker denar ni kar tako dobiti, sem se pač odločil, da še malo počakam in probam najti vsaj nezaleten in vzdrževan avto. Ni servisne knjige ali kakršnihkoli listkov o delanju servisov, tako da je vprašljivo kako je s kilometri.
Avta ni blo mogoče pogledati od spodaj, ker so kao meli vsa dvigala zasedena na servisu, testna vožnja je bila samo pogojno mogoča, itd...
Na koncu koncev pa me je odvrnila tudi neprijaznost enega od delavcev na koncu ko sem se najtežje odločal.
Sicer pa upam na več sreče prihodnjič.