Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Družina se veča :) !
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
KAALman
Iskreno se opravičujem, da sem vas zavedel. avta se nisem odločil kupiti, ker sem po temeljitem ponovnem pregledu našel še ene 2-3 izjemne napake, ki mi ne dišijo.

Se opravičujem vsem, ki ste mi želeli dobre želje, pa tudi obenem, da sem temo pač zbrisal...
Priznavam zlorabo položaja, vendar samo in izključno pri svoji temi smile.gif

Poleg toliko plehovja kot se ga dandanes prodaja, ni vrag, da ne bi človek najdel zadovoljivega vozila.
Symon
A pol nisi kupil? c c c happy0195.gif
David
blink.gif Boldman.... Jest sem mislu da je že parkirana..... happy0195.gif

No keep on looking my friend.... thumbsup.gif
Symon
U saj res! jaz prodajam Mazdico! tongue.gif Tebi dam še skonto, če boš kaj poservisiral pa to. z0tdntknw.gif
I neeeeeeeed money! mad.gif
BrainY
jaz sem tud že mislil da ti doma stoji biggrin.gif

...
Symon kaj boš kupil oz. kaj imaš nagledano?
Symon
QUOTE(BrainY @ 6 Apr 2006, 21:02) *

jaz sem tud že mislil da ti doma stoji biggrin.gif

...
Symon kaj boš kupil oz. kaj imaš nagledano?

Tema poteka tukaj. tongue.gif
BrainY
ja sry.. nisem videl
berem forum od zgoraj navzdol in sproti pišem poste rolleyes.gif
Mazda323
Kaj pa so bile te nevšečne napake, če ni skrivnost?
poky
ABSa ni blo.... tongue.gif biggrin.gif
KAALman
QUOTE(Mazda323 @ 6 Apr 2006, 22:14) *

Kaj pa so bile te nevšečne napake, če ni skrivnost?

najprej to, da je v oglasu pisalo da je nekramaboliran in nepoškodovan, pa je vseeno treba pobarvat odbijač, spredaj levo je bil zaleten, kar se vidi tudi na notranjem nosilcu blatnika, žal tega dan prej nisem videl ker je blo malo temneje, nakar sem opazil da ma težave z elektriko zadnjih luči, ena je včasih svetila, včasih ne, meglenka ne dela, ni radijske antene, ni zadnjega vzglavnika, motor se čudno zaganja pri močnejšem pritisku na gas, voznikova vrata kar fajn rjavijo spodaj po robu, ostala tri vrata so sicer v redu,
pa še kaj bi se našlo, kar me je motilo, in ker denar ni kar tako dobiti, sem se pač odločil, da še malo počakam in probam najti vsaj nezaleten in vzdrževan avto. Ni servisne knjige ali kakršnihkoli listkov o delanju servisov, tako da je vprašljivo kako je s kilometri.

Avta ni blo mogoče pogledati od spodaj, ker so kao meli vsa dvigala zasedena na servisu, testna vožnja je bila samo pogojno mogoča, itd...

Na koncu koncev pa me je odvrnila tudi neprijaznost enega od delavcev na koncu ko sem se najtežje odločal.

Sicer pa upam na več sreče prihodnjič.
suicidal
škoda, da nimaš novega avtomobila, vendar sreča, da nov avto ni zgoraj omenjeni.
KAALman
QUOTE(suicidal @ 7 Apr 2006, 06:48) *

škoda, da nimaš novega avtomobila, vendar sreča, da nov avto ni zgoraj omenjeni.

pismo smile.gif tale pa je dobra, kolk sem tuhtal, da sem skapiral, kaj si mi hotel povedat smile.gif
Drakey
QUOTE(KAALman @ 7 Apr 2006, 06:18) *

najprej to, da je v oglasu pisalo da je nekramaboliran in nepoškodovan, pa je vseeno treba pobarvat odbijač, spredaj levo je bil zaleten, kar se vidi tudi na notranjem nosilcu blatnika, žal tega dan prej nisem videl ker je blo malo temneje, nakar sem opazil da ma težave z elektriko zadnjih luči, ena je včasih svetila, včasih ne, meglenka ne dela, ni radijske antene, ni zadnjega vzglavnika, motor se čudno zaganja pri močnejšem pritisku na gas, voznikova vrata kar fajn rjavijo spodaj po robu, ostala tri vrata so sicer v redu,
pa še kaj bi se našlo, kar me je motilo, in ker denar ni kar tako dobiti, sem se pač odločil, da še malo počakam in probam najti vsaj nezaleten in vzdrževan avto. Ni servisne knjige ali kakršnihkoli listkov o delanju servisov, tako da je vprašljivo kako je s kilometri.

Avta ni blo mogoče pogledati od spodaj, ker so kao meli vsa dvigala zasedena na servisu, testna vožnja je bila samo pogojno mogoča, itd...

Na koncu koncev pa me je odvrnila tudi neprijaznost enega od delavcev na koncu ko sem se najtežje odločal.

Sicer pa upam na več sreče prihodnjič.

Jao jao dry.gif
To so pa "preprodajalci"...
Ce je avto tak kot si ga opisal potem je vreden vsaj 300k manj. Btw, kak tip avtomobila pa isces?
Prav 323f BJ ?
Vsekakor mislim da lahko kaki ljubljancani tudi mal po sejmu pogledamo v bliznji prihodnosti wink.gif
Ce seveda zaupas kak avto pa za koliko $$$ isces cool.gif
KAALman
QUOTE(Drakey @ 7 Apr 2006, 10:41) *

Btw, kak tip avtomobila pa isces?
Prav 323f BJ ?
Vsekakor mislim da lahko kaki ljubljancani tudi mal po sejmu pogledamo v bliznji prihodnosti wink.gif
Ce seveda zaupas kak avto pa za koliko $$$ isces cool.gif

nekaj v tem smislu pa tam do 1.35 MIO smile.gif pa najraje mlajše od 2000, lahko če je res dober potem 1999, pa tudi za manj denarja ni problem smile.gif

gledal sem Ibize, Almere, 323F BJ, Leone, Focuse, med temi se mi najbolj dopadejo Almera, Focus pa 323F, lahko pa so P206, ali kaj podobnega... smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.