Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Rumenokožci bodo skopirali celi svet
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Boss

mad.gif

Kitajska kopija Mazde 3

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Symon
Kaj pa, če imajo celo kakšno licenco za tole? dry.gif Saj so že tam ugotovili. z0tdntknw.gif
Boss
QUOTE(Symon @ 9 Apr 2006, 13:40) *

Kaj pa, če imajo celo kakšno licenco za tole? dry.gif Saj so že tam ugotovili. z0tdntknw.gif

tud, če jo imajo (v kar zelo dvomim) je to še vedno čisto navadno posilstvo wink.gif
Violet
Mazda CX-9

in CX-7 še nista kopiji, 100%
Sirius
QUOTE(Boss @ 9 Apr 2006, 13:43) *

tud, če jo imajo (v kar zelo dvomim) je to še vedno čisto navadno posilstvo wink.gif

Kaj pa če je to verzija Mazde za kitajsko tržišče? Nekaj podobnega, kot je citroen pripravil na bazi C4 samo za Kitajce. Glede nato, da so na avtomobilu original logotipi, ne verjamem, da gre za kopiranje. Kitajski trg se odpira z nadzvočno hitrostjo in je velika priložnost za avtomobilsko industrijo, ki jo cene goriva in okoljska problematika sili v recesijo. whatever.gif whatever.gif
BrainY
QUOTE(Sirius @ 9 Apr 2006, 15:02) *

Glede nato, da so na avtomobilu original logotipi

meni to ne deluje kot logotip mazde ampak kot ena poceni kopija
mad.gif
Boss
QUOTE(Sirius @ 9 Apr 2006, 15:02) *

Glede nato, da so na avtomobilu original logotipi, ne verjamem, da gre za kopiranje.

a mi to iste slike gledamo? Ta logotip je bolj podoben Oplovem, kot pa Mazdinem - v glavnem, kr neki

pod točko dve pa, če začnejo proizvajat po licenci potem so avtomobili skoraj enaki, to na slikah pa ni ne tič ne miš ampak po moje ilegalno kopiranje, ki se ga Kitajci poslužujejo na veliko v zadnjih desetih letih...
komar
Ej, pa to meni izgleda kot kakšna maketa iz gipsa v merilu 1:1 - pa to niso Mazda logoti!!! confused0059.gif

Bljeksi, špuk, špuk, špuk,... popljuvam jih happy0195.gif
Sirius
Prehitro sem pogledal logotipe. Ne gre za original. Kaj je v ozdaju bo pa kmalu čas pokazal. happy0195.gif

Na kitajski strani mi je uspelo dešifrirati samo ime, ki pokriva ta logotip HA/MA (haima) napisan z enakim stilom, kot Mazda. Mogoče pa gre za podobno kombinacijo kot Reno/Dacia. S tem, da so tu skoraj popolnoma kopirali zunanjost. Kaj se skriva pod pokrovom pa je enigma. Ponavadi se v take kombinacije vgrajujejo motorji prejšnjih generacij tako, da se zniža končna cena. whatever.gif whatever.gif
Boss
QUOTE(Sirius @ 9 Apr 2006, 22:23) *

Prehitro sem pogledal logotipe. Ne gre za original. Kaj je v ozdaju bo pa kmalu čas pokazal. happy0195.gif

vse to bo še kopija happy0195.gif happy0195.gif
M-Fan
Plastik Fantastik happy0158.gif
poky
Madonca,zunaj je cela kopija Mazde,notri pa čisto po svoje..... whatever.gif Čudn stvor vglavnem! z0tdntknw.gif
Sirius
Mogoče pa ima ta zmešnjava kako povezavi z spodnjo novico.

HIROSHIMA, Japan--Mazda Motor Corporation has announced that it retailed 133,778 Mazda brand vehicles in China in calendar year 2005. This represents an increase of 51 percent over January-December 2004, well above the overall wholesale Chinese passenger vehicle market rise of 26 percent for that period, and amidst tough competition. This is also the first time that Mazda has surpassed the130,000 unit sales mark in China.

The sales breakdown by model showed that FAW Car Company-produced Mazda6 sales rose 101 percent to 55,186 units in CY2005 compared to the previous year. Additionally, the Mazda323 Familia sedan, built by FAW Haima in Hainan Province, also showed a healthy sales jump of 32 percent to 63,398 units year-on-year. FAW Haima also makes the Premacy minivan, and sales of this model climbed 22 percent over the prior year to 15,019 units.
makaveli
sm enkrat gledu po tv-ju enga oblikovalca. nek skandinavc. hacker! in tip si je zamislu eno torbo, ki bi naj bila kao ena smernica firme Louis Vuitton. ampak vse skupaj je bilo le sanje in slikica na računalniku tega dizajnerja.
in potem so se kitajci dokopali do tega in naredili kopijo! ampak pazi, kopijo brez da original sploh obstoja!

huh.gif a???
Symon
QUOTE(makaveli @ 10 Apr 2006, 19:49) *

sm enkrat gledu po tv-ju enga oblikovalca. nek skandinavc. hacker! in tip si je zamislu eno torbo, ki bi naj bila kao ena smernica firme Louis Vuitton. ampak vse skupaj je bilo le sanje in slikica na računalniku tega dizajnerja.
in potem so se kitajci dokopali do tega in naredili kopijo! ampak pazi, kopijo brez da original sploh obstoja!

huh.gif a???

happy0195.gif
ReDevil
Pa glih še ne mazde so se moral spravt, naj rajš kar ostanejo za štedilnikom in vokom - pri svojih kuhinskih specialitetah! whatever.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.