Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Lakiranje ALU feltn
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
ReDevil
V planu imam pobarvat Alu feltne na črno matt barvo in to tko da bi barva neki cajta gor obstala! happy0158.gif

Pa me zanima, če je to že kdo delal, jaz imam v planu, da najprej z nitrotom razmastim celotno zadevo oz. odstranm svinarija, pol primer (prajmr) za kovino nanesm in na konc finalno barvo, samo ne vem al sem še kej pozabu kar bi blo nujno! dry.gif

Če je kdo to že delal oz. obvlada sceno naj pove, kako se tej stvari streže! biggrin.gif
peo
ti jih najprej s ocisti z razredcilom, nato zbrusi, da ne bo gladka povrsina (na laku barva ne ostane dolgo). Ce feltne nimajo odrgnin ter udarcev, jih ni treba kitat, temvec samo das primer, nato pa barvo...
v kolikor so odrgnine manjse, komaj opazne, das najprej primer, nato spric kitm, ki ga kasneje zbrusis z 1200 papirjem, nato barvo...

srecno, pa brez podpisov smile.gif
uklopko
ReDevil po moje je dobr da ti feltne daš speskat pa pokitat če so kje udarjene ali spraskane in pobarvat na tvojo željo!!!!!
Še bolš pa je da prašaš tipa k popravla feltne,je tle na forumu!!!

Glej pod MALE OGLASE temo POPRAVLAM ALU PLATIŠČA

on bo najbol vedu!!!
lp
Sishi
Ja stari, če so spraskane pol bo najbolj naprej peskanje+kitanje. Pol nanesemo prajmer (po pol ure vodobrušenja) pol pa še barvo.
Drgač mam jaz vse razen peskanja. Lahko tam pr men na servisu urediva (če ne zahtevaš glih profi zadevo).
apcih
mislm da hoče narest eno ugodno in hitro varianto.

ja najprej uper feltno, pol jo z vodobrusnim papirjem celo prebruseš, manjše praske lahko tko spravš vn zatem feltno spucaš in razmastiš (obstajajo razni clean pripomočko kot tudi razmaščevalci).

pol pa v roke sprej in barvaš v tankih plasteh, čene rada barva steče in ni lepo za vidt.
ReDevil
Mogoče bi bila celo lepša takšna barva kot jo ima Apčih na svojih feltna, res pa je da če pri črni matt malo falim al mi malo steče, se iz aviona skoraj ne bo vidlo! happy0195.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.