Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Vzdrževanje zložljive strehe
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
TEDI
Zanima me, s čim lastniki MX5k priporočate da se čisti in vzdržuje zložljivo streho? Se jo s čim namaže, pošprica?

Kaj pa blago na notranji strani strehe. S čim bi ga premazala, da bi bilo bolj črno (sedaj je malo posivelo)?

Zelo bi bila biggrin.gif , če bi mi povedali za konkretne proizvode, ki ste jih preizkusili in so vam dobri.
manuelmx5
Sem v začetku tudi sam bil v dilemi s čim premazat, kdaj, kako, ....

No v glavnem ... konkreten proizvod ARMOR ALL spray. Dobite v vsaki trgovini z avtomaterialom.
Obstajata dve varijanti Matt in Glanz. Ne bom posebaj razlagal kaj pomeni kaj. blink.gif

Ko avto umijete, pustite da se streha posuši ali pa jo obrišite do suhega. Posprajajte streho z ARMOR ALL, razmažite z bombažno krpo po strehi in pustite, da se vpije. TO NE DELAJTE NA SONCU!!!! V SENCI ONLY!!!

Tako izgleda flaska

Primerno tudi za armaturko in druge plastične, gumirane površine.

Upam, da vam bo kaj pomagalo. happy0158.gif
ReDevil
Jz mam sicer tut mx5, pa še ne vem kako se s strehco ravno, tko da bo v mojem imenu rajš mazdohist povedu kej glede tega! happy0158.gif
Marko_mx-3
a tale armor all je potem ene vrste glicerin biggrin.gif
mazdohist
eko borut da ti jaz povem z cem je bla na zaj tvojem vozu premazana streha z gliceriom lepo mal s copicem razmazeg po celi sprehi pa pocakas da ga upije pa se svet ko nevem kaj pa se pokala ti nebo!
ReDevil
Dobra metoda, sej najbrž neb blo slab to kmav enkat spet ponovt, sicer pa mislm dt robove popravt oz. poštimat k so bl tko tko! dry.gif
mazdohist
(ReDevil @ 31 Jan 2007, 11:25) *

Dobra metoda, sej najbrž neb blo slab to kmav enkat spet ponovt, sicer pa mislm dt robove popravt oz. poštimat k so bl tko tko! dry.gif

jah saj po moje dfa bi se ga se kaj pr men najdl tako da bova enkat to naredla!!!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.