Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Ustavla me polcija
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
Boss
QUOTE(BrainY @ 19 Apr 2006, 16:15) *

hy.. spet jaz.. ahm kaj že veš odgovor glede športnega filtra?
Lp

way off topic

glih z zanimanjem sledim interesantni debati, ki jo začenjata Yavarye in Poky pa pride Brainy pa prjav športni filter - v tem kontekstu se to skoraj tako sliši kot, da bi bejbo na prvem srečanju pobaral katero vrsto tamponov uporablja. happy0195.gif
YavarYe X6V6
QUOTE(Boss @ 19 Apr 2006, 16:39) *

way off topic

da bi bejbo na prvem srečanju pobaral katero vrsto tamponov uporablja. happy0195.gif

Sploh če je še nedolžna party0024.gif party0024.gif happy0064.gif happy0064.gif party0024.gif party0024.gif happy0005.gif
komar
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 19 Apr 2006, 16:57) *

Sploh če je še nedolžna ...

Ej, pomlad že deluje .... happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif party0016.gif wacko.gif
BrainY
oprosti da sem zamoril temo o...

se vidi da je pomlad ja..

drugače pa hey.. sej obstaja pm.. mogoče jo trofiš dobre volje in ti odgovori na kako sladko vprašanje ashamed0001.gif

lp
Marko_mx-3
Mene tud zanima kako je z filtri, naj bi bilo tako da mora ustrezati določenim določilom o hrupu, samo to je moj emišljenje...
BlackWolf
QUOTE(BrainY @ 15 Apr 2006, 13:30) *

Blackwolf.. da te izkoristim kot policaja.. a more bit športni filter homologiran?

lp

Glej. Na homologacijo se na spoznam kaj dost. Vem samo to, da skoraj vsaka stvar ki na vozilu ni originalna, potrebuje homologacijo. Potem takem tudi športni filter. Lahko se pa sam pozanimaš na LPP, tam ti bodo znal najbolj točno odgovorit.
Symon
QUOTE(BlackWolf @ 19 Apr 2006, 20:21) *

Glej. Na homologacijo se na spoznam kaj dost. Vem samo to, da skoraj vsaka stvar ki na vozilu ni originalna, potrebuje homologacijo. Potem takem tudi športni filter. Lahko se pa sam pozanimaš na LPP, tam ti bodo znal najbolj točno odgovorit.

Torej, ti bi napisal kazen ali ne? unsure.gif Za konusnega...
madmax
Nisem ziher, vedar sem pa jih že vidu vpisane na kartončku tako da bi rekel 99% da mora bit.
BlackWolf
QUOTE(Symon @ 19 Apr 2006, 20:32) *

Torej, ti bi napisal kazen ali ne? unsure.gif Za konusnega...

Po pravici? Če nebi kej nazaj "siko", bi te verjetn pri mir pustu.
ReDevil
BlackWolf - kaj se je danes okol pol 5h dogajalo na bežigrajskem koncu, polcajski avti so vozil kot nori naokol, okrogo FDV pa so celo postopali kapsi na biciklih! blink.gif

Mal pred tem ste pa enmu mojmu kolegu škodo forman prestavili, ker je nekoga zaparkiral in je potem ful confused0059.gif , ko je imel avto čist na drugem koncu parkirišča, no še dobro da so mojo ostarelo krajlico pustil pr miru! party0024.gif
Symon
QUOTE(BlackWolf @ 19 Apr 2006, 20:50) *

Po pravici? Če nebi kej nazaj "siko", bi te verjetn pri mir pustu.

OK potem ne bi fasal kazni! happy0158.gif Zato imam same dobre izkušnje z vami. wink.gif Brezveze mi je sikati, če vem, da sem ga polomil.
Lepo, da priznaš, da je to odvisno od policaja! love0030.gif
Violet
QUOTE(Symon @ 19 Apr 2006, 21:06) *

OK potem ne bi fasal kazni! happy0158.gif Zato imam same dobre izkušnje z vami. wink.gif Brezveze mi je sikati, če vem, da sem ga polomil.
Lepo, da priznaš, da je to odvisno od policaja! love0030.gif

veš, da te prometna policija lahko ustavi kjerkoli hoče, kadarkoli hoče in jim ni potrebno navajati nobenega razloga zato, ker je prometna policija (ne divjaj skozi naselje - prometna policija)

obmejna policija pa lahko kadarkoli na slovenskem mejnem teritoriju vrže ven tujo policijo, pri čemer ima vsa pooblastila za uporabo fizične in ognjene sile, kar pa v primeru danes Joška Jorasa ni bilo izvedeno rolleyes.gif
je pa res, da so dudeki očitno res opasni happy0195.gif
madmax
QUOTE(Violet @ 19 Apr 2006, 21:46) *

obmejna policija pa lahko kadarkoli na slovenskem mejnem teritoriju vrže ven tujo policijo, pri čemer ima vsa pooblastila za uporabo fizične in ognjene sile, kar pa v primeru danes Joška Jorasa ni bilo izvedeno rolleyes.gif

In bi tudi jih, če bi se incident zgodil na slovenskem ozemlju, pa se ni!

dejstvo je da je danes tisti jorasov kolovoz bolj na hrvaški strani, in da joras itak ne dela druzga tam kot provocira.

Je pa tudi res da je bila tisto l.91 Slovenija, vedar pustimo to, ker nima smisla o tem razpravljati.........kretenski politiki!
mad.gif
ReDevil
Tale naša granica je prav v stilu butalcev ki so širili cerkev, da ne rečem g. Sizif, kdor ve zakaj gre, razume kaj želim povedat! blink.gif
Violet
volitve se bližajo....to je sam zato, da bo kmečka stranka kakšen glas dobila.. happy0195.gif - vzorec se ponavlja, očitno jim je zmanjkalo adutov

QUOTE(madmax @ 20 Apr 2006, 10:30) *

In bi tudi jih, če bi se incident zgodil na slovenskem ozemlju, pa se ni!
mad.gif

pred leti, ne vem več točno kje, mislim da na nekje na štajerskem koncu, so hrvaški policisti kar nekaj časa (hodili) ali se peljali po cesti ob slovenski meji, aretirali Slovenca ter ga tudi po isti poti brez problemov odpeljali.... in zgodilo se ni nič
BlackWolf
[quote name='ReDevil' date='19 Apr 2006, 20:56' post='32586']
BlackWolf - kaj se je danes okol pol 5h dogajalo na bežigrajskem koncu, polcajski avti so vozil kot nori naokol, okrogo FDV pa so celo postopali kapsi na biciklih! blink.gif

Dva pajaca sta vlamlala v avteke. Sta razbijala šipe. BILA STA PRIJETA IN ZAPRTA!!!!! yahoo.gif happy0064.gif
uklopko
Bravo police.gif

Take je treba ne sam prijet in zapret treba jih je nabutat pa roke polomt!!!!
poky
QUOTE(uklopcic @ 20 Apr 2006, 21:54) *

Bravo police.gif

Take je treba ne sam prijet in zapret treba jih je nabutat pa roke polomt!!!!

He he,se strinjam! happy0158.gif Pa da pol vse nazaj zmontirajo,pod nadzorom seveda! tongue.gif biggrin.gif
Boss
QUOTE(poky @ 20 Apr 2006, 23:21) *

He he,se strinjam! happy0158.gif Pa da pol vse nazaj zmontirajo,pod nadzorom seveda! tongue.gif biggrin.gif

in sodnica ju bo po zaslišanju spustila na prostost mad.gif
komar
QUOTE(Boss @ 21 Apr 2006, 07:28) *

in sodnica ju bo po zaslišanju spustila na prostost mad.gif

Žal!!! Slovenija - pravna država ... happy0195.gif party0016.gif
ReDevil
Blackwolf, se mi je zdelo da so neke izredne okoliščine v igri, a si tut sam kaj posredoval, s kakim judo strokovnim metom npr.! tongue.gif

Jaz pa vsakič ko vidim polcaja na biciklu, prov pomislim kako bi reagiral, če me ustavi! z0tdntknw.gif

Po mojem, bi me tak smeh zgrabil, da bi dobil še kazen zaradi žalitve uradne osebe al kej tacga, ker na kolesu je pa res mal ... preveč kolesarska ... happy0195.gif
David
QUOTE(ReDevil @ 21 Apr 2006, 22:56) *

Jaz pa vsakič ko vidim polcaja na biciklu, prov pomislim kako bi reagiral, če me ustavi! z0tdntknw.gif

Po mojem, bi me tak smeh zgrabil, da bi dobil še kazen zaradi žalitve uradne osebe al kej tacga, ker na kolesu je pa res mal ... preveč kolesarska ... happy0195.gif

Ej mene so učerej 2 policaja na biciklu....na Rudniku, na jurčkovi cesti ustavla in obrejila za 20 k sit.... oziroma 10k sit..... neprivezan!! dry.gif

Sam sem se jima pa ful nasmejal.....
uklopko
ja res je !!!

Smešni so na kolesih sploh TISTI kufrček!!

aaaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaa!!!

to majo za malco notr dat!!! happy0195.gif happy0195.gif
poky
So ko z one avstralske serije,ne vem kak je že blo naslov.,ko so policaji na kolesih v glavni vlogi..... dry.gif
BlackWolf
QUOTE(poky @ 22 Apr 2006, 01:53) *

So ko z one avstralske serije,ne vem kak je že blo naslov.,ko so policaji na kolesih v glavni vlogi..... dry.gif

Misliš Obalna straža na kolesih?
Ja če bi imel vsaj pol tak dobre kolese kot uni, pol bi blo še zanimivo, ne pa kr ene Peugeot kolese, ki niso vredni počenga groša. police.gif

Drgač se je pa vseen bolš s kolesom vozit kot pa peš hodit happy0158.gif
poky
QUOTE(BlackWolf @ 22 Apr 2006, 15:45) *

Misliš Obalna straža na kolesih?

Mislim,da je to ja..... whatever.gif
ReDevil
Če bi vsaj teta Pamela (še bolje Jasmin Blif) pršla in napisala kazen! love0076.gif
poky
QUOTE(ReDevil @ 22 Apr 2006, 19:24) *

Če bi vsaj teta Pamela (še bolje Jasmin Blif) pršla in napisala kazen! love0076.gif

He he,ti si pa malo z ta pravo obalno stražo zamenjal! tongue.gif biggrin.gif
komar
QUOTE(poky @ 22 Apr 2006, 21:12) *

He he,ti si pa malo z ta pravo obalno stražo zamenjal! tongue.gif biggrin.gif

Mislim, da imajo v Obalni straži na kolesih tudi neke deklice ... z0tdntknw.gif party0027.gif
poky
QUOTE(komar @ 23 Apr 2006, 07:49) *

Mislim, da imajo v Obalni straži na kolesih tudi neke deklice ... z0tdntknw.gif party0027.gif

Že že,samo Pamela pa Jasmine Bleeth pa sta ziher iz prave Obalne straže! biggrin.gif
komar
QUOTE(poky @ 23 Apr 2006, 10:15) *

Že že,samo Pamela pa Jasmine Bleeth pa sta ziher iz prave Obalne straže! biggrin.gif

Definitivno - vendar sta obe prestari za mene (40:2=20+- 2 leti) ... happy0195.gif party0027.gif party0016.gif
David
QUOTE(komar @ 23 Apr 2006, 12:10) *

Definitivno - vendar sta obe prestari za mene (40:2=20+- 2 leti) ... happy0195.gif party0027.gif party0016.gif

happy0158.gif happy0195.gif happy0195.gif w00t.gif yea right....
BlackWolf

Sicer pa veš kaj pravijo: stara koka dobra supa happy0158.gif
Symon
Eh zame sta obe prestari ampak bi se tut oženil z njima! happy0195.gif Pa tut, če me po prvi poročni noči pusti, še vseeno bi bil hud uspeh! happy0005.gif
Pa v obalni straži na kolesih so tut imeli ene kar lepo obdarjene policistke, če me spomin ne vara. ashamed0001.gif
poky

happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif Ma nemoj..... tongue.gif biggrin.gif Brano se pa ne bi nobene ha?? happy0158.gif
komar
QUOTE(poky @ 23 Apr 2006, 14:57) *

happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif Ma nemoj..... tongue.gif biggrin.gif Brano se pa ne bi nobene ha?? happy0158.gif

Ka te vem no, mogoče pa res ne ... happy0195.gif happy0158.gif
ReDevil
No Komar, če zate niso primerne, jih lahko pošlješ k vragu - rdečemu namreč! happy0158.gif
komar
QUOTE(ReDevil @ 23 Apr 2006, 22:04) *

No Komar, če zate niso primerne, jih lahko pošlješ k vragu - rdečemu namreč! happy0158.gif

Tako ena, kot druga bi ti lahko bila mama ...
whatever.gif happy0195.gif
madmax
oh, sweet mama! love0072.gif
ReDevil
Eh sej brez mame pa ni živlenja! dry.gif
ReDevil
Škoda da ni več "mazdinih" polcajev, nekateri ste že dojeli zakaj! blink.gif
David
Devil... kaj si pa točno napiču???
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.