Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Ustavla me polcija
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
ReDevil
Danes ko sm biv že total izmučen (najprej judo trening, pol še predavanja), pa se pripelje za mano policiski voz, pa zavijem desno, pa on desno pa zavijem levo na parking Avtomarketa (sem biv tam zmenen s kolegom), pa zavije polciska mašinca za mano in vklop luči in meni pade tema na oči, kva bo pa zdej - dobrga zihr neč, še posebi, ker sem biv mal pred tem glih v "zapozneli fazi privezovanja"! dry.gif

Najprej vozniška, prometna itd. Potem sem ga v nekolko tečnem tonu vprašal, kje je glih mene našel in mi pove, da me spremljajo že od Most (tam sem imel med judo treningom parkiran avto) in je od tega minilo že kar par urc, kar pomeni, da sem vohal neko totalno čudno sceno! blink.gif

Pol pa gospod mal gleda okol mojga avta - obvezna oprema, homolomacije, pa me sprašuje kolk je vse to stalo itd, mal sem čudno gledal, zakaj rabi te podatke, pol pa na koncu mi pove da ima tut sam tacga mazdića in da me je zato ustavil, ker je to prva Fka taka, ki je mal bolj okranclana! happy0195.gif

Sledila je kvalitetna debata, za konec sem pa mu dal mazda letak in bo verjetno kaj kmalu uletel na forum, ker je baje že neki cajta iskal mazda forum! happy0064.gif

Še nikol mi ni bilo v tako veselje se pogovarjat s police.gif , to mi je res total polepšal dan, pa tut zdi se mi da bo to še 1 pravi mazdaš več na forumu in da letak ni šel v napačne roke! yahoo.gif
poky
He he,cool! happy0158.gif police.gif
suicidal
dobr dobr. police.gif happy0158.gif
Symon
QUOTE(ReDevil @ 11 Apr 2006, 22:29) *

Najprej vozniška, prometna itd. Potem sem ga v nekolko tečnem tonu vprašal, kje je glih mene našel in mi pove, da me spremljajo že od Most (tam sem imel med judo treningom parkiran avto) in je od tega minilo že kar par urc, kar pomeni, da sem vohal neko totalno čudno sceno! blink.gif

happy0195.gif Policaji so te cel dan zasledovali!! Tut jaz bi blink.gif z0tdntknw.gif Si kar predstavljam adrenalin ko ti pove, da te že cel dan zasleduje. "KWA SEM PA NAREDU?? A SEM TOLK SUMLJIV??"
ReDevil
Ma ja da bi blo vsaj več takih police.gif

Na njegovo zdravje! party0036.gif
blindek
čim več police.gif na forumu...vsi lepo mazda-si nalepke na avto in nas naj ustavi kaki forumaš smile.gif
verjetno bi se nas usmilil? happy0158.gif
Symon
QUOTE(blindek @ 11 Apr 2006, 23:06) *

čim več police.gif na forumu...vsi lepo mazda-si nalepke na avto in nas naj ustavi kaki forumaš smile.gif
verjetno bi se nas usmilil? happy0158.gif

Zame je že prepozno. dry.gif Čakam na položnico ali pa vsaj kakšno povabilo za ustni zagovor. happy0195.gif
Drakey
No no...
pa saj nismo vsi policaji "zlobni".
Gre le za slabo podobo v očeh ljudi ph34r.gif
Drugače je pa tale naša moščanska policijska postaja zelo kul smile.gif
Lahko potrdim iz prve roke! party0012.gif
poky
QUOTE(Drakey @ 11 Apr 2006, 23:12) *

confused0059.gif Torej si policaj?? dry.gif
Violet

Še nikol mi ni bilo v tako veselje se pogovarjat s police.gif , to mi je res total polepšal dan, pa tut zdi se mi da bo to še 1 pravi mazdaš več na forumu in da letak ni šel v napačne roke! yahoo.gif

ker imaš tak srčkan avto, se boš lahko večkrat pogovarjal... happy0195.gif , (ker ni več policijske kadetske šole, greš lahko še na 6-mesečni tečaj ...) whatever.gif cool.gif happy0158.gif
Violet
........ in boš pravi police.gif ) happy0195.gif
Violet

No no...

Draky... dobrodošel med nami..... ni mi jasn zakaj pri predstavitvi forumovci niso mal bl na velik zvon obesl...
že niso vedl.....
mene so skor "slekl do nazga"
še enkrat love0072.gif
Sishi

(najprej judo trening, pol še predavanja), (tam sem imel med judo treningom parkiran avto)

Jime
- O soto gari, de ashi barai, ippon seoi nage, morote seoi nage, kate guruma, tomoe nage (moja specialka), ko uchi gari, koshi goruma, uchi mata (tega pa nikol nisem obvladu ashamed0001.gif ), ...
- osaekomi waza
- shime waza
- kansetsu waza
Mate
Jigoro Kano love0030.gif
David

No no...

O poglej poglej... pol sta že 2 police.gif tuki gor.,.... happy0195.gif
Rocky
hehe, fajn da nisi mel tezav pol 0...

happy0158.gif
BlackWolf
Lep pozdrav vsem na forumu.
Ja tud vsi policaji nismo tak zajebani kot si mislite biggrin.gif
Je pa res, da na naših cestah še nisem videl 323F tako zrihtane, vsaka čast ReDevil

Če bo vse po sreči, bom kmalu tudi svojo Mazdo mal porihtal, pol pa pokažem slike happy0158.gif
Symon
QUOTE(BlackWolf @ 12 Apr 2006, 21:47) *

Je pa res, da na naših cestah še nisem videl 323F tako zrihtane, vsaka čast ReDevil

Če bo vse po sreči, bom kmalu tudi svojo Mazdo mal porihtal, pol pa pokažem slike happy0158.gif

love0030.gif
A si ti zadnjič mene ustavil? Ko sem žel 79 namesto 50 čez Domžale med bencinskima postajama? Ker je bil nekam sumljivo prijazen policaj. tongue.gif Ja vem, prehiter sem bil ampak tam res ni veliko nesreč in je pregledana cesta pa človek sploh ne opazi, če gre prehitro...
No sicer pa dobrodošel na forumu! Bomo vsaj v zakonih malo podkovani na forumu! Lepo je poznati policaje, ki se zanimajo za avtomobilizem. wink.gif
ReDevil
Mal prej sva šla glih z Wolfom na pijačo in je ful ok dec, pa dal sem mu par letakov, da jih bo po uradni dolžnosti delil mazda šofijem! happy0158.gif

Je pa ta maher pravi mazdaš, to sm hitro dojel! party0024.gif
Rocky
QUOTE(ReDevil @ 12 Apr 2006, 21:56) *

Mal prej sva šla glih z Wolfom na pijačo in je ful ok dec, pa dal sem mu par letakov, da jih bo po uradni dolžnosti delil mazda šofijem! happy0158.gif

pa kokr vidm, ma enako masino, k ti...
BlackWolf
QUOTE(Symon @ 12 Apr 2006, 21:51) *

love0030.gif
A si ti zadnjič mene ustavil? Ko sem žel 79 namesto 50 čez Domžale med bencinskima postajama? Ker je bil nekam sumljivo prijazen policaj. tongue.gif Ja vem, prehiter sem bil ampak tam res ni veliko nesreč in je pregledana cesta pa človek sploh ne opazi, če gre prehitro...
No sicer pa dobrodošel na forumu! Bomo vsaj v zakonih malo podkovani na forumu! Lepo je poznati policaje, ki se zanimajo za avtomobilizem. wink.gif

Nisem bil jst dry.gif
jst te lah edino v Lublan ustavim police.gif
a, pa hvala za dobrodošlico
ReDevil
Ja Rok, mašino ma isto, samo razlka je v tem, da se tale črna reč lahko spremi v najt rajdrja, moja pa je že dokaj bliz optimuma! dry.gif

Symon, maher je na polciski postaji bežigrad, tko da za Domžale ni krajevno pristojen, ne morš kar človeka obdolžit! happy0195.gif
Symon
QUOTE(ReDevil @ 12 Apr 2006, 22:12) *

Symon, maher je na polciski postaji bežigrad, tko da za Domžale ni krajevno pristojen, ne morš kar človeka obdolžit! happy0195.gif

happy0195.gif Probat ni greh. z0tdntknw.gif
Kaj pa Drakey ali pa Madmax? tongue.gif
Rocky
BlackWolf: pol g. Milana Pagona ziher poznas???
David
QUOTE(Symon @ 12 Apr 2006, 22:14) *

happy0195.gif Probat ni greh. z0tdntknw.gif
Kaj pa Drakey ali pa Madmax? tongue.gif

Drakey ne vem kje dela.... madmax je pa trenutno na mejnem prehodu STAROD!! happy0158.gif
Grega_
uu zdej mamo še eno 1.8 16v na forumu...to bo drag race naslednjič (med rdečo pa črno) happy0158.gif happy0064.gif
Symon
QUOTE(Grega_ @ 13 Apr 2006, 09:40) *

uu zdej mamo še eno 1.8 16v na forumu...to bo drag race naslednjič (med rdečo pa črno) happy0158.gif happy0064.gif

happy0195.gif A si pogledal cel topic kaj za en poklic ima ta z črno 323F? happy0195.gif
Ti pa si optimist/norc! happy0158.gif
Grega_
..sem pogledal ja tongue.gif ...sej lahko v leru nažigata da vidmo kermu več na obratih nese happy0195.gif
ReDevil
Symon - od Wolfa punca pa je včasih mela sanija GTIja (belga 3vrata), to pa je šlo ko strela, verjetno je avto tut RedWindu dobro poznan, ker ga je tut sam vozil! tongue.gif

Skratka stroj, pa isti motor kot ga želi kupi Simon! love0030.gif
Symon
QUOTE(ReDevil @ 14 Apr 2006, 10:03) *

Skratka stroj, pa isti motor kot ga želi kupi Simon! love0030.gif

Trenutno sem se malo ohladil! happy0158.gif Mazdica se tako fajn pelje, ogromno konjev in tunabilnost gor ali dol! Imam občutek, da Mazde rade prirastejo k srcu. Once a Mazda driver, allways Mazda driver? blink.gif happy0158.gif
Bosti
Pozdrav novim članom, tudi policajem. biggrin.gif

Jaz v bistvu razen ene slabe izkušnje niti nimam pripomb čez policijo. Pač opravljajo svoje delo, tako kot ostali, le da so zaradi tega manj priljubljeni. Si predstavljate kako bi bilo brez policije? unsure.gif
LabiGT
QUOTE(Bosti @ 14 Apr 2006, 13:54) *

Pozdrav novim članom, tudi policajem. biggrin.gif

Jaz v bistvu razen ene slabe izkušnje niti nimam pripomb čez policijo. Pač opravljajo svoje delo, tako kot ostali, le da so zaradi tega manj priljubljeni. Si predstavljate kako bi bilo brez policije? unsure.gif

jaz v sloveniji mam sam slabe izkusnje z njimi...
take ki me najbolj razjezijo so:
grem na fuzbal s kolesom (na igrisce ki je 300m oddaljeno od doma), me ustavta dva policaja ki sta bla komi 18 let stara...no in nism mel nobenga dokumenta (ker sem sel na fuzbal) in sta me hotla zapret na povsetovo ker sem tujc in sem grobo krsil zakon o tujcih ker nimam nobenga dokumenta (pol sta ikta preverila ce mam urejeno bivanje tle) in na koncu po 100 pregovorih sem dobil sam opomin...takih izkusenj mam na milijone...
najbolj za popizdit je to, da ce jim recem "ok, grem po dokumente domov sej mam tle hiso" jih ne zanima...in na splosno so zelo neprijazni vsi.
Grega_
Labi tole je pa res bilo grdo od njih mad.gif
komar
QUOTE(LabiGT @ 14 Apr 2006, 14:02) *

jaz v sloveniji mam sam slabe izkusnje z njimi...
take ki me najbolj razjezijo so:
grem na fuzbal s kolesom (na igrisce ki je 300m oddaljeno od doma), me ustavta dva policaja ki sta bla komi 18 let stara...no in nism mel nobenga dokumenta (ker sem sel na fuzbal) in sta me hotla zapret na povsetovo ker sem tujc in sem grobo krsil zakon o tujcih ker nimam nobenga dokumenta (pol sta ikta preverila ce mam urejeno bivanje tle) in na koncu po 100 pregovorih sem dobil sam opomin...takih izkusenj mam na milijone...
najbolj za popizdit je to, da ce jim recem "ok, grem po dokumente domov sej mam tle hiso" jih ne zanima...in na splosno so zelo neprijazni vsi.

Slovenija, od kod lepote tvoje,....so nekoč prepevali .... ashamed0001.gif

Na srečo nismo vsi slovenci taki kot naši policaji ... no, saj tudi pri njih obstajajo redke izjeme - samo so res redke ... happy0195.gif
Violet
QUOTE(323F @ 12 Apr 2006, 07:16) *

Jime
- O soto gari, de ashi barai, ippon seoi nage, morote seoi nage, kate guruma, tomoe nage (moja specialka), ko uchi gari, koshi goruma, uchi mata (tega pa nikol nisem obvladu ashamed0001.gif ), ...
- osaekomi waza
- shime waza
- kansetsu waza
Mate
Jigoro Kano love0030.gif

recimo da imam prav in je to japonščina, al bi še prevedu?
če si 2000 al 3000 km izven Slovenije, kje je to, sever, jug, vzhod al zahod- pa verjetno ne.(katera država?)
goinup
Hmmm, jst sm tud prej kakšno klofuto pričakoval za epilog te zgodbe biggrin.gif

Danes ko sm biv že total izmučen (najprej judo trening, pol še predavanja)

Kje pa treniraš? A pr sokolu?
ReDevil
Ma pr Sokolu imamo malo osnove judo tehnike, drgač pa me velik bolj zanima boks, ki sm ga tut kar en cajt treniral! dry.gif
Sishi
QUOTE(BlackWolf @ 12 Apr 2006, 21:47) *

Wow lepo pzdravljen in dobrodošel na forumu. Drgač pa črna BG GTejka je avto k sm si ga vedno želu.
Black rules love0030.gif

QUOTE(Violet @ 14 Apr 2006, 19:43) *

recimo da imam prav in je to japonščina, al bi še prevedu?

Ma ni to nč tazga. To so samo imena pri judu za mete, končne prijeme, vzvode in davljenja.
Violet
QUOTE(Violet @ 14 Apr 2006, 19:43) *

če si 2000 al 3000 km izven Slovenije, kje je to, sever, jug, vzhod al zahod- pa verjetno ne.(katera država?)

to vprašanje je za Labigtja
BlackWolf
QUOTE(Symon @ 14 Apr 2006, 10:29) *

Trenutno sem se malo ohladil! happy0158.gif Mazdica se tako fajn pelje, ogromno konjev in tunabilnost gor ali dol! Imam občutek, da Mazde rade prirastejo k srcu. Once a Mazda driver, allways Mazda driver? blink.gif happy0158.gif

No tole je pa ta Nissan, o katerem govorimo
BrainY
Blackwolf.. da te izkoristim kot policaja.. a more bit športni filter homologiran?

lp
Violet
QUOTE(BrainY @ 15 Apr 2006, 13:30) *

Blackwolf.. da te izkoristim kot policaja.. a more bit športni filter homologiran?

lp

dečki zlati, zdej, ko imam kolegico na upravni enoti k dela na avtomobilih, lahko tudi mene kaj vprašate
uklopko
ok nj pove vse kar ve!!!!! happy0195.gif happy0195.gif

To bo prav prišlo!!!!!
ReDevil
Blackwolf, jaz sem imel v mislih druzga nissana, ampak tut tale je vidt zanimiv! Simonu je zih všeč! happy0158.gif

Violet, od zdej naprej boš ti mazdin leksikon (v sodelovanju s kolegico z UE)! party0024.gif
M-Fan
Carsk! veze zmer prou pridejo!!! happy0158.gif

P.S.
Pozdrau ga še v mojem imenu! ( a ti dam registrsko) tongue.gif wink.gif
BrainY
veze gor veze dol.. odgovora pa še vedno ni..

Lp
Violet
QUOTE(BrainY @ 15 Apr 2006, 19:48) *

veze gor veze dol.. odgovora pa še vedno ni..

Lp

ok, saj čitam... mal ji moram dat še čas, se še ni dobr vpeljaal v posel...
ReDevil
Zdej 1 dan moram prilepit slike na forum (je kolega slikal, ki se ni upal približat), medtem ko sva se spoznavala s polcajem - Wolfom! Baje je že na delč zgledal da nebo nč dobrega iz nastale situacije! blink.gif
YavarYe X6V6
QUOTE(Violet @ 15 Apr 2006, 14:36) *

dečki zlati, zdej, ko imam kolegico na upravni enoti k dela na avtomobilih, lahko tudi mene kaj vprašate

Ok bom prvi, kakšne barve spodnje perilo najaraje nosi, ko pregleduje avte ?? biggrin.gif tongue.gif

P.S. Pa brez zamere, sem malo čudno razpoložen pa mi samo kozlarije gredo po glavi. dry.gif
poky
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 19 Apr 2006, 12:27) *

P.S. Pa brez zamere, sem malo čudno razpoložen pa mi samo kozlarije gredo po glavi. dry.gif

He he,to ni nič čudnega,to nas vse zanima! tongue.gif happy0195.gif
BrainY
hy.. spet jaz.. ahm kaj že veš odgovor glede športnega filtra?

Lp
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.