Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
MX-3 na Top Gear
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Marko_mx-3
Evo pa smo najdli na Top Gear kratko predstavitev MX-3, še naprej iščem kakšne podobne.

Pa če ima še kdo kakšno kar sem nalimat happy0158.gif happy0158.gif

KAALman
EVO:

http://www.kaalman.si/mx-3/AMS-MX-3V6.pdf 3MB

Auto Motor und Sport test šestaka wink.gif

hmm.. žal v nemščini smile.gif
LabiGT
QUOTE(KAALman @ 13 Apr 2006, 18:42) *

EVO:

http://www.kaalman.si/mx-3/AMS-MX-3V6.pdf 3MB

Auto Motor und Sport test šestaka wink.gif

hmm.. žal v nemščini smile.gif

sam 9.9 s od 0 do 100km/h??
z mazdo 6 dizel (cd 136 karavan so dosegali 9.6s)
biggrin.gif
KAALman
kaj bi rad, da bo spet tema dizl VS benz ? smile.gif

kaj pa jaz vem, po tovarniških podatkih gre 0-100 v 8.5 sec.

pa jaz sn enkrat štopal, pa je blo tu nekje smile.gif

LabiGT
QUOTE(KAALman @ 13 Apr 2006, 19:13) *

kaj bi rad, da bo spet tema dizl VS benz ? smile.gif

kaj pa jaz vem, po tovarniških podatkih gre 0-100 v 8.5 sec.

pa jaz sn enkrat štopal, pa je blo tu nekje smile.gif

upal sem da bo zdravek reagiral na moj post...sam nc ni blo
najbrz so startali z drugo prestavo...ker mx3 V6 je raketa
KAALman
Labi: ni to nobena raketa, to je čist povprečen voz z 136KM in 1200kg teže... če gledaš samo po voznih lastnostih smile.gif

drugače pa je razred zase wink.gif V6 smile.gif , avto star že 15 let, pa še vedno oblikovno pred marsikaterim mlajšim biggrin.gif

ravno tak kot serija Xedos biggrin.gif
Marko_mx-3
Tukaj se strinjam z KAALmanom Mazdina X-serija je oblikovno svetlobna leta pred nekaterimi drugimi znamkami...
Symon
REDEVIL nekaj zate!
Imam Top Gear iz leta 1989 epizodo 4! Ugani kateri avto je notri! happy0158.gif Jup 323 GT! In ga hvalijo na veliko. wink.gif
Samo fajl je velik 174 Mb tako, da ga bo treba posneti na CD in ti ga bom prinesel na srečanje. Če me boš spomnil. ashamed0001.gif
PS: Notri je še Hona Accord iz tistega leta in predstavitev Japonskih tovarn v GB. love0030.gif Nissan, Toyota in Honda (in celo posnetke iz tovarne, saj so sodelovali z Roverji.
madmax
Huh, pa ima mogoče kdo top gear v katerem je lantis? Ker to bi pa fulll rad vidu.
Symon
Pomoje, da ne ker vsaj jaz tega še nisem našel.
Obenem pa naprošam, če slučajno kdo ve kje bi dobil oddaje kjer je bil moj predstavljen moj butični avtoček. tongue.gif Ali pa stare Avtomagazine! Skratka res me firbec matra kako so ga ocenili/spljuvali/pohvalili! biggrin.gif
LabiGT
bom poslikal iz auto magazina (hr)...patience my friend smile.gif
Sishi
QUOTE(Symon @ 21 Apr 2006, 10:33) *

REDEVIL nekaj zate!
Imam Top Gear iz leta 1989 epizodo 4! Ugani kateri avto je notri! happy0158.gif Jup 323 GT! In ga hvalijo na veliko. wink.gif
Samo fajl je velik 174 Mb tako, da ga bo treba posneti na CD in ti ga bom prinesel na srečanje. Če me boš spomnil. ashamed0001.gif
PS: Notri je še Hona Accord iz tistega leta in predstavitev Japonskih tovarn v GB. love0030.gif Nissan, Toyota in Honda (in celo posnetke iz tovarne, saj so sodelovali z Roverji.

Daj pripopaj link, da si download-am police.gif
Symon
eMule. unsure.gif Mislim, da sem vpisal "Mazda 323" ali pa "Mazda 323 Top gear".
@LabiGT happy0005.gif
David
QUOTE(Symon @ 21 Apr 2006, 13:07) *

eMule. unsure.gif Mislim, da sem vpisal "Mazda 323" ali pa "Mazda 323 Top gear".
@LabiGT happy0005.gif

offtopic.... symon spet sem te zamenjal..... happy0064.gif

Je pil apchih na gami prej...pa sem ga SYMON poklical..... happy0195.gif

Se opravičujem.....
LabiGT
simonovski:
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.