Takšen model imam pa jaz (l.97 + 2 AIRbaga več).
Ima kar malo kilometrov. Opreme imajo večinoma vse približno toliko. Kaj pa paziti pri nakupu? Recimo luči so pri teh avtomobilih zelo rade motne. Na notranji strani!

Stvar se da sšistiti ampak je potrebno biti vztrajen in natančen saj imaš drugače lahko čez 3 mesece isti šmorn (kot jaz na levi luči). Kako se stvar sčisti je nekje na tej strani opisano, po potrebi ti bom poiskal.
Motorji so čisti. Edina mastna packa, ki se jo tolerira je zgoraj na desni strani (če gledaš pod haubo) pri frtajlerju (a sem prav napisal? Ura je zgodnja pa nisem še pri sebi

). Tam so vsi 1.5 motorji radi malo mastni ampak ni nič hujšega to.
Ko sem jaz kupil svojega so bili iz meni neznanega razloga trije ležaji zanič!

Najbrž samo pri mojem ampak vseeno preveri, ko se boš šel peljati, če kaj čudno ropota (sicer pa upam, da imaš kakšnega mehanika, ki bo šel z tabo). Meni se šibedah noče zapirat. Preveri!
Kaj še dodati? Če ti je oblika sprejemljiva potem pa sploh. Največja fora je namreč, da te bodo vsi spraševali kaj za eno Toyoto imaš to!

Ali pa celo Hondo!

Meni je to res hecno!
Glede delov. Osnova je ista kot pri 323F isti letniki (torej generacija BA) tako, da večina mehanskih delov paše, in se jih kar da dobiti. Karoserijskih delov upam ne boš rabil. Aha še nekaj! Preveri, če je avto kaj rjav po pragu spodaj in pod zadnjimi blatniki! Japonci nasplošno radi rjavijo, tudi moj ima sem ter tja kakšo rjavo pikico.

In jasno, če nič ni rjav pa se večkrat prepričaj, če ni bil zbit.
No zdaj bo treba pa spat.