Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
mazda6,-prosim za nasvet(cd-player,alu platišča)
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
tornado
Lep pozdrav,

postal sem sveži mazdar, kupil sem mazdo 6 1.8 te, letnik 2004, malo me zanima kake imate izkušnje s tem avtom poleg tega pa mam še 2 vprašanji:

Rad bi dal na avto lita platišča pa sploh ne vem , katera moram iskati.

Poleg tega avto nima vgrajenega cdja ampak samo original radio, vprašal sem na Mazdinem uradnem servisu, pa so mi povedali da stane cd predvajalnik 60.000 SIT !!!! men se zdi to ful dost zato me zanima a se da lahko tudi kak drug cd player notr in kje ga iskati.

Hvala za odgovore!!!!!!!!!
poky
Dobrodošel na forumu! biggrin.gif Glede feln je tak,daj si gor kere so ti pač všeč,pazi samo na razmak med vijaki!(itaq te v trgovini vpraša za keri avto boš mel!) Glede radia pa je tak,da se montirat drugi radio not,samo pol moreš dokupit še "blende" za okoli tega radia,ker ne bo točno not pasal.... sad.gif Lahko kupiš mogoče kaki rabljen original radio z CDjem,samo to boš bolj težko dobil! dry.gif Drugače pa,dober avtek si kupil! happy0158.gif Pridi gdaj na srečanje,da ga v živo vidimo,pa kake slike daj na forum! whatever.gif
LabiGT
dobrodosel
glede felten: razmak je 114.3x5, moras biti pazljiv pri sirinah in ET-jih, ko bos izbral tiste, ki so ti vsec vprasaj bom povedal ce pasejo al ne smile.gif
cd: dobis tudi na e-bayu za 100 eur (komar bo znal vec povedat)
itak da mas najboljsi avto happy0158.gif biggrin.gif
Violet
dobrodošel, lepo, še ena šestka happy0158.gif
z avtom boš sigurno zeeelo zadovojen
če boš našel kakšna "ekstravagantna" plastišča, jih kar sem pošlji (pošlji v vsakem primeru) (najlepša dosedaj, kar sem jih videla, je imel mercedes);
za tolk denarja, bi pa že moral biti tudi CD.... pa ga žal ni, tudi pr men sad.gif - a komar lahko dobi originalnega in cenejšega)-ker je pa avto v garanciji pa bi verjetno poobl.s. zahteval, da ga kupim in dam montirati pri njih
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.