Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Cene bencina
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
tomlc
Bencin kolkr veste se bo danes ponoči spet zvišal:
''Vse vrste goriv bodo dosegle rekordne vrednosti.
Liter 95-oktanskega bencina bo dražji za skoraj 14 tolarjev.''

Več na:

http://24ur.com/naslovnica/novice/gospodar...508_3073634.php

Najprej se je podražil za 12, zdej pa še za 14 tolarjev.
Če mal preračunamo damo za tank (45l) 95 oktanskega bencina
1170 sit več. Na mesec 3510sit več, če tankamo trikrat na mesc.....

Mislte da bo šla cena bencina še kej dol? ... al sam še gor ... dry.gif
Marko_mx-3
Kaj si ti mal zgrešil en topic,eden je že o ceni bencina
tomlc
Nism nikjer najdu da bi se pogovarjali o tej podražitvi.
Brez zamere sam obvestit sem vas hotu.
Marko_mx-3
Ej brez zamere, evo ti temo biggrin.gif
mazda-mx3
Z jutrišnjim dnem (danes opolnoči) se bodo drastično zvišale maloprodajne cene goriv (cene so izražene v SIT/liter):

Nove maloprodajne cene:

- Neosvinčeni 95-oktanski bencin bo znašal 251,60 SIT (prej 237,90 SIT);

- 100-oktanski bencin bo znašal 255,80 SIT(prej 239,20 SIT);

- Dizelsko gorivo bo znašalo 240,50 SIT (prej 229,10 SIT);

- Kurilno olje ekstra lahko pa 157,90 SIT (prej 144,50 SIT).

Cene bodo veljale mesec dni.
YavarYe X6V6
Boli me qurac, tud če je 300 sit/liter.
ReDevil
Vsi veseli in zadovoljni, predvsem tisti ki se velik vozmo in nimamo neomejenih dohodkov! love0076.gif whatever.gif
crunchas
A jebemu, baš sam počel tankati sa Eurosuper 100!
poky
No hvalabogu da sn danes tankal,ker sn mel tak že prazen tank! happy0158.gif
blindek
dnevno nekje 80km...pa tudi sama ravnica in še malo težjo nogo mam...tak da bo to bolelo pri denarnici sad.gif
ReDevil
Kolkor gledam po cest, se mi zdi da benz še ni dost drag, ker so skoz gužve po cest kadarkol se peleš, ne glede na uro, pa madona kot da smo narod trgovskih potnikov, pa skoraj v vsakem avtu samo po 1 oseba, tko da zgleda ni dost drag benz, da bi se jih začelo več skupaj vozit! blink.gif
uklopko
js pa pravm tko!!!

Tisti ki smo odvisni od avta(zaradi službe,želje po napihovanju itd.)no ta drugo malo za šalo kjer je tudi nekaj resnice bomo pripravljeni odštet tud 300sit za liter ali več!!!!
V nekaterih primerih pa celo prisiljeni...................ali pač ustaneš VČERAJ da prideš do JUTRI v službo!!!

KAALman
QUOTE(ReDevil @ 19 May 2006, 22:10) *

Kolkor gledam po cest, se mi zdi da benz še ni dost drag, ker so skoz gužve po cest kadarkol se peleš, ne glede na uro, pa madona kot da smo narod trgovskih potnikov, pa skoraj v vsakem avtu samo po 1 oseba, tko da zgleda ni dost drag benz, da bi se jih začelo več skupaj vozit! blink.gif

ej... a po tvoje naj familijo na šiht peljem, da se ne bom sam vozil, če grem pa z mojega kraja edini tja delat, pa še delo mamo tako, da nikdar ne veš kdaj boš šel domov, eni smo pač prisiljeni bit sami z avtom
Violet
QUOTE(ReDevil @ 19 May 2006, 22:10) *

da je v vsakem tretjem ali četrtem avtomobilu prisotna več ko ena oseba, to bo skoz, ne glede na cene bencina, verjetno še poredkeje,
da pa v jutranjih konicah delajo gužvo po mestu študentje (teh je največ) in pa upokojenci - in sedi samo eden v avtomobilu, to mi ni jasno, se pa lepo vidi, kdo ima keš.
Boss
QUOTE(KAALman @ 20 May 2006, 06:55) *

ej... a po tvoje naj familijo na šiht peljem, da se ne bom sam vozil, če grem pa z mojega kraja edini tja delat, pa še delo mamo tako, da nikdar ne veš kdaj boš šel domov, eni smo pač prisiljeni bit sami z avtom

happy0158.gif tako, familijo na šiht, da ne boš imel slabega občutka, da se sam v avtu pelješ wink.gif
madmax
Mene te podražitve bencina sploh ne ganejo, tankam vedno za jurja! happy0195.gif tongue.gif
Boss
a potemtakem na bencinski tudi stanuješ??
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.