Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
vprašanje
Mazda forum Slovenija > Razno > Tehnične zadeve povezane s forumom
Violet
kako popraviti naslov na forumu?
YavarYe X6V6
QUOTE(Violet @ 18 May 2006, 23:40) *

kako popraviti naslov na forumu?

Naslov česa ???
Marko_mx-3
Pomoje da kake teme. z0tdntknw.gif
mazda2
happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif
dobro vprašanje!
Violet
naslov teme in opis teme.
Bosti
Naslov lahko popravi moderator ali administrator foruma, tvoj naslov in podnaslov v angleštini tongue.gif pa sem popravil. wink.gif
nisde
Da ne odperam nove teme bom kle uprašu kako pa kaj. Net mi zadne par dni grdo šteka, ne nalag mi slik, ko kliknm kšn link najprej ne odpre, pol dam parkrat refreš pa dela, al pa tud to ne, z slikami je isto, nastavitve interneta mam use original oz. privzete. Mam IE 7, sm naložu FF pa je isto oz, slabš, povezava ni preobremenjena al pa kj tazga, namest slikic mi rdeče X kaže, uglavnm polom sad.gif
Kdo kj ve kaj bi blo to?
Omrežje je brezžično, če to kj pomaga.

PLS help!
Boss
Mal spusti čez kakšen AD Aware progy al pa Spybot. Pa kakšen registry cleaner tud ne bi škodil , da o kakem dobrem antivirusnim scanarjem sploh ne bi govoril.
nisde
No hvala za nasvet, naredu sm sledeče:
Zalaufu NOD-a deep scan, virusov: 0, zalaufu AD Aware, hroščkov 159 tongue.gif, popucu zgodovino in začasne internetne datoteke, registry cleaner popravu 56 vnosov, stanje po vsem tem: še slabše sad.gif
Zdj mi strani kaže kot v HTML prikazu, uglavnm nimam pojma kaj mu je sad.gif
Pokaže mi še mn slik ko prej, sj bom jutri dau link do slike kako mi prikaže stran.
Kaj lah še nardim???
JozaGulikoza
Nisde, a potem če je zdej še slabš, so ti hroščki skup držal tisto bogo kar je še delal?! dry.gif biggrin.gif
nisde
No sj, ma dneve k clo uredu dela net, bomo še mal počakal pa bomo vidl kaj bo biggrin.gif
qwerty
alo denis če je fora v netu mi povej če maš zakodiran brezžično? ker če ne se ti lahko sosed prijavlja in kaj downloada... če pa ja pa spemeni geslo happy0158.gif
zemir
(qwerty @ 28 May 2008, 14:17) *

alo denis če je fora v netu mi povej če maš zakodiran brezžično? ker če ne se ti lahko sosed prijavlja in kaj downloada... če pa ja pa spemeni geslo happy0158.gif

happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif

Ja Denis da ti kkšen "peder" ne krade povezave tongue.gif biggrin.gif
mazdacon3
Spremeni geslo če imaš brezžičnega, pa windows na novo nalož,pa nč več na free galleries zahajat.

Pol bi pa že skor moral delat happy0005.gif
LabiGT
QUOTE(mazdacon3 @ 8 Jul 2008, 23:36) *

,pa nč več na free galleries zahajat.

..ja pol sploh ne rab vec racunalnika...kje je point biggrin.gif
YavarYe X6V6
(LabiGT @ 8 Jul 2008, 23:40) *

..ja pol sploh ne rab vec racunalnika...kje je point biggrin.gif

Sej ima rejverko, pa naj njo gleda, če je že prtiska ne. biggrin.gif
poky
happy0195.gif happy0195.gif Kera izjava..... tongue.gif
mazdacon3
confused0059.gif Jaoo X6V6
nisde
Puste mojo flešerko pr mer biggrin.gif
Zdj se že fency oblaž, časi rejavnja so mem biggrin.gif
Glede prtiskanja pa smo si na jasnem, da to se ne počne in je cici fuj tongue.gif happy0195.gif
YavarYe X6V6
(nisde @ 9 Jul 2008, 11:26) *

Puste mojo flešerko pr mer biggrin.gif
Zdj se že fency oblaž, časi rejavnja so mem biggrin.gif
Glede prtiskanja pa smo si na jasnem, da to se ne počne in je cici fuj tongue.gif happy0195.gif

Quga ga pol daš med vrata in loputaš ? confused0059.gif
BOJČ
(YavarYe X6V6 @ 9 Jul 2008, 11:43) *

Quga ga pol daš med vrata in loputaš ? confused0059.gif

happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif
nisde
Točno to biggrin.gif
Mally
Vprašanje v zvezi s slikcami.

Kaka količina slikic (velikost) je možna za uploadat na forumu za posameznega uporabnika?

Pa še neki...

Če izbrišem slikco v profilu (Manage Your Attachments), se v mojih postih ne bo več vidla?

Hvala
Marko_mx-3
Zaenkrat ima vsak uporabnik neomejeno prostora, se mi zdi biggrin.gif

Če pa v nadzorni plošči izbrišeš priponko je na forumu ne bo več.
Mally
Ok...hvala za odgovor! happy0158.gif
Sirius
Tokrat imam tudi jaz eno vprašanje.
Zadnje čase mi firefox ne dovoli odpirati nekatere fotografije, npr. na avot.net, pa tudi drugih straneh. Tudi na tem forumu ne. V explorerju nimam teh težav.
To je nekaj na temo varnosti prevzema nekaterih datotek.

Katero nastavitev je potrebno popraviti????
Segi
(Sirius @ 22 Jul 2008, 19:53) *

Tokrat imam tudi jaz eno vprašanje.
Zadnje čase mi firefox ne dovoli odpirati nekatere fotografije, npr. na avot.net, pa tudi drugih straneh. Tudi na tem forumu ne. V explorerju nimam teh težav.
To je nekaj na temo varnosti prevzema nekaterih datotek.

Katero nastavitev je potrebno popraviti????

Bog ga vedi kaj bi lahko bilo ko nisi nič napisal če imaš kakšne dodatke (Adblock, Realplayer browser record, ipd...)

Torej če imaš Adblock ga poskusi onemogočit ali pa klikni nanj v spodnjem desnem kotu, ti odpre eno okence, zgoraj v desnem kotu klikneš whitelist (izbereš this page ali whole site) ter potrdiš z ok.

Če Adblocka nimaš, preveri nastavitve in poskusi naslednje:
Tools/Options/Advanced/Network -> Clear cache now
ter
Tools/Options/Content -> glej da maš obkljukano Load images automatically, potem preveri še Exceptions ter stisni Remove all sites.

če še vedno ne deluje, poskusi v ukazno vrstico kamor vpisuješ naslove spletnih strani vpisati "about:config" ter potrdi, odprlo se ti bo novo okno, v okence Filter vpiši "permissions.default.image", kateri value mora biti nastavljen na 1, če ni, stisni desni klik in reset ali pa na roke popraviš z modify.. (!!ukaze vpisuješ brez narekovajov!!)

no upam da boš čimprej zrihtu!!

lp wink.gif

P.S. kater FF pa maš, 2 al 3?
Sirius
(Segi @ 23 Jul 2008, 16:15) *

Bog ga vedi kaj bi lahko bilo ko nisi nič napisal če imaš kakšne dodatke (Adblock, Realplayer browser record, ipd...)

če še vedno ne deluje, poskusi v ukazno vrstico kamor vpisuješ naslove spletnih strani vpisati "about:config" ter potrdi, odprlo se ti bo novo okno, v okence Filter vpiši "permissions.default.image", kateri value mora biti nastavljen na 1, če ni, stisni desni klik in reset ali pa na roke popraviš z modify.. (!!ukaze vpisuješ brez narekovajov!!)
no upam da boš čimprej zrihtu!!

lp wink.gif

P.S. kater FF pa maš, 2 al 3?

Zgleda, da je bila narobe nastavitev "permissions.default.image". Bila je nastavljena vrednost 3. Ko sem spremenil v 1, so se sike pojavile. Drugače imam FF 3 in težave so se pojavile pri predzadnji posodobitvi.

Hvala za pomoč. party0012.gif
Segi
(Sirius @ 23 Jul 2008, 16:41) *

Zgleda, da je bila narobe nastavitev "permissions.default.image". Bila je nastavljena vrednost 3. Ko sem spremenil v 1, so se sike pojavile. Drugače imam FF 3 in težave so se pojavile pri predzadnji posodobitvi.

Hvala za pomoč. party0012.gif

no samo da si zrihtu!! happy0158.gif
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.